Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
1 iunie 2013

Crează-ți propria sărbătoare în sala proaspăt renovată KissNew

Rafinamentul se naşte din detalii: interiorul alb, cristalele sclipitoare, florile delicate şi candelabrele strălucitoare, toate acestea în ansamblu cu jocul luminilor creează o imagine absolut feerică. Anume acest colţişor de basm este oferit tuturor oaspeţilor în Sala de festivităţi Kiss New.

Celebrarea nunţii este unul din principalele evenimente în viaţa fiecarei persoane, de aceea în această zi ambianţa trebuie să corespundă importanţei sărbătorii DVS, iar aşteptările să vă fie satisfacute la cel mai înalt nivel, pentru a petrece clipe nemaimpomenit de frumoase lîngă cei mai apropiaţi, de care vă veţi aminti cu mult intuziasm de fiecare dată. Sarbătoarea dumneavoastră va fi una fermecatoare datorită posibilităţilor de transformare a acestei săli si design-ului unic.

Principala sarcină pentru KissNew a fost, este şi va fi organizarea unei atmosfere de sărbatoare de neuitat într-o ambianţă minunată pentru fiecare cuplu în parte. Acesta este motivul pentru care în interior predomină culoarea alba - ce simbolizează puritate şi fineţe, care este capabilă să evidenţieze armonios gamele de culori alese şi să reflecte stilul selectat de dumneavoastră pentru ceremonie.

Spectaculoasele lustre din cristal- o operă de artă a industriei contemporane, fabricate pe baza unei noi generaţii de led-tehnologii, vor asigura iluminarea din plin a sărbătorii dumneavoastre. Din păcate chiar și cele mai senine zile iau sfîrșit și nu putem păstra în memorie toate momentele importante și trairile pe care le avem, însă datorită tehnologiilor utilizate pentru iluminare veți avea parte de fotografii de o calitate perfectă, care pe parcursul întregii vieți vă vor reaminti de emoțiile trăite în această zi specială.

Pe mesele pregătite cu multă grijă va sclipi vesela impecabilă, de calitate cehă originală, care aranjată în cel mai convenabil mod vor permite fiecărui invitat să poată cu ușurință savura din bucuria sărbătorii și să ridice cîte un pahar pentru fericirea tinerilor căsătoriți.

Astfel, Sala de festivități KissNew demonstrează din nou că este posibil de a vedea altfel procesul organizării sărbătorilor și nu există nici o limită pentru dorințe și posibilități, fiind necesar doar să-ți dorești cu adevarat ca visele să se transforme în realitate, iar în aceasta te vom ajuta noi, echipa de profesioniști KissNew.
Vizionari de la data publicarii: 53
Sală de festivităţi "KissNew" Sala Mare

str. Independenţei, 25
Telefon: 022 66-15-00, 0 783 2-53-33; 0 602 1-53-33Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?