Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
1 iunie 2013

Crează-ți propria sărbătoare în sala proaspăt renovată KissNew

Rafinamentul se naşte din detalii: interiorul alb, cristalele sclipitoare, florile delicate şi candelabrele strălucitoare, toate acestea în ansamblu cu jocul luminilor creează o imagine absolut feerică. Anume acest colţişor de basm este oferit tuturor oaspeţilor în Sala de festivităţi Kiss New.

Celebrarea nunţii este unul din principalele evenimente în viaţa fiecarei persoane, de aceea în această zi ambianţa trebuie să corespundă importanţei sărbătorii DVS, iar aşteptările să vă fie satisfacute la cel mai înalt nivel, pentru a petrece clipe nemaimpomenit de frumoase lîngă cei mai apropiaţi, de care vă veţi aminti cu mult intuziasm de fiecare dată. Sarbătoarea dumneavoastră va fi una fermecatoare datorită posibilităţilor de transformare a acestei săli si design-ului unic.

Principala sarcină pentru KissNew a fost, este şi va fi organizarea unei atmosfere de sărbatoare de neuitat într-o ambianţă minunată pentru fiecare cuplu în parte. Acesta este motivul pentru care în interior predomină culoarea alba - ce simbolizează puritate şi fineţe, care este capabilă să evidenţieze armonios gamele de culori alese şi să reflecte stilul selectat de dumneavoastră pentru ceremonie.

Spectaculoasele lustre din cristal- o operă de artă a industriei contemporane, fabricate pe baza unei noi generaţii de led-tehnologii, vor asigura iluminarea din plin a sărbătorii dumneavoastre. Din păcate chiar și cele mai senine zile iau sfîrșit și nu putem păstra în memorie toate momentele importante și trairile pe care le avem, însă datorită tehnologiilor utilizate pentru iluminare veți avea parte de fotografii de o calitate perfectă, care pe parcursul întregii vieți vă vor reaminti de emoțiile trăite în această zi specială.

Pe mesele pregătite cu multă grijă va sclipi vesela impecabilă, de calitate cehă originală, care aranjată în cel mai convenabil mod vor permite fiecărui invitat să poată cu ușurință savura din bucuria sărbătorii și să ridice cîte un pahar pentru fericirea tinerilor căsătoriți.

Astfel, Sala de festivități KissNew demonstrează din nou că este posibil de a vedea altfel procesul organizării sărbătorilor și nu există nici o limită pentru dorințe și posibilități, fiind necesar doar să-ți dorești cu adevarat ca visele să se transforme în realitate, iar în aceasta te vom ajuta noi, echipa de profesioniști KissNew.
Vizionari de la data publicarii: 57

Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.