Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
4 iulie 2011

Последние приготовления перед отпуском в салоне La Perla

Последние приготовления перед тем, как надеть купальник!


Вы собрались на море? Салон La Perla предлагает Вам привести свои формы в порядок и немного сэкономить!
Только в период до конца августа приходите к нам вместе с подругой и получите для себя и для нее 10%-ную скидку на все процедуры по аппаратной эндермологии LPG! За каждую последующую подругу вы получаете еще 10%-ную скидку!

LPG — это единственная методика, признанная пластическими хирургами всего мира, как альтернатива липосакции в лечении целлюлита и избыточного веса. Процедура выполняется на последнем поколении французских аппаратов LPG.

LPG борется с локальными жировыми отложениями, целлюлитом, восстанавливает качество дряблой растянутой кожи там, где это необходимо: на руках, спине, животе, бедрах, ягодицах, коленях, щиколотках. Вы худеете именно там, где Вы хотите!
Теперь стало возможным уменьшить объемы тела и создать новую гармоничную фигуру без болезненной и небезопасной пластической хирургии.

Для оптимального комфорта пациента, во время сеанса используется индивидуальный костюм, сохраняющий максимальную гигиеничность и приватность процедуры. Через 15-20 процедур Вы точно станете на 1-2 размера меньше и поразите всех знакомых!

Какие проблемы устраняет LPG?

 • Избыточный вес,
 • Локальные жировые отложения,
 • Целлюлит,
 • Изменение фигуры после родов,
 • Отечность,
 • Выведение шлаков из организма.

Преимущества LPG:

 • Быстрый эффект,
 • Безболезненность, безопасность,
 • Методика превосходит результаты мануального воздействия в несколько раз,
 • Персональный подход к каждому пациенту (возможность локализации проблемной зоны), устойчивый результат.

Результаты LPG

 • Уменьшение объема тела,
 • Коррекция фигуры,
 • Видимое устранение целлюлита,
 • Устранение отечности,
 • Улучшение эластичности кожи,
 • Расщепление локальных жировых отложений, уменьшается подкожно-жировой слой,
 • Лимфодренаж,
 • Улучшение циркуляции крови,
 • Моделирование контура тела,
 • Подтягивается увядающая кожа,
 • Улучшает структуру рубцовой ткани,
 • Не просто уменьшаются внешние признаки целлюлита, но лечится и сама болезнь — целлюлит.

Мы ждем вас в салоне La Perla.

Записаться на бесплатную консультацию можно по телефону 240 270.
Vizionari de la data publicarii: 50

Merită să fie văzut

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!