Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
9 iunie 2010

Lifting-ul zonei pieptului şi decolteului fără intervenţii chirurgicale plastice!

Fără îndoială, în primul rând, pe femeie o face frumoasă mintea, silueta, pielea bine îngrijită, părul frumos coafat, hainele elegante. Dar multe doamne, care au toate calităţile menţionate mai, nu sunt sigure de atractivitatea lor. Motivul este pieptul neatractiv.

Pieptul mic de la natură, lăsat în jos după naştere sau odată cu vârsta, provoacă nemulţumiri şi disconfort, în primul rând însăşi femeii cu astfel de piept. Apare dorinţa de a-l schimba, dar şi frica de a merge la o intervenţie chirurgicală pentru a-i da volum sau a-l ridica, e foarte costisitor şi înfricoşător. Ce putem face? Există o soluţie!

LPG COSMECANIQUE („Masaj lift”) – aparatul unic care asigură lifting semnificativ al feţei, gâtului, pieptului şi decolteului comparabil cu rezultatele chirurgiei plastice.

Principiul original al acţionării mecanice tridimensionale asupra ţesuturilor s-a materializat în cea mai recentă tehnologie estetică pentru îngrijirea feţei şi decolteului. Eficacitatea tehnologiei COSMECANIQUE în domeniul lifting-ului pielii este confirmată de FDA (SUA) - cel mai rigid sistem de certificare a tehnologiei medicale. Aceasta este singura metodă nechirurgicală de eliminare a lăsării pielii în jos, care are dovezi clinice reale. Trei programe de bază utilizate în funcţie de date, se disting prin tehnica de efectuare, acţionări intensive şi frecvenţa de furnizare a vidului, permite soluţionarea problemei principale a Cosmetologiei - întoarcerea şi păstrarea pe o perioadă îndelungată a tinereţii şi atractivităţii.

Procedura este bine tolerată, rezultatele sunt vizibile pentru o perioadă îndelungată. Procedura „Masare lift” intensifică în mod semnificativ microcirculaţia. Astfel, perfuzia de sânge în piele după procedură este de 4-5 ori mai mare decât norma, iar efectul durează timp de 6 ore. În plus, creşterea sintezei de colagen prin stimularea fibroblastelor, reînnoieşte şi consolidează scheletul ţesutului conjunctiv al dermei, îmbunătăţeşte nutriţia ţesuturilor şi activează procesele de regenerare a pielii. La nivel histologic, aceasta se manifestă printr-o creştere a conţinutului de colagen de la 27 până la 130% şi reorganizarea armonioasă a fibrelor de colagen in derma papilară.

Astfel, utilizarea LPG permite atingerea unui efect vizibil de întinerire printr-o îmbunătăţire vizibilă a elasticităţii, turgorului şi tonului pielii (efect de lifting), asigură terapia anti-stres pentru piele, obţinerea unui efect minunat de relaxare şi calmare.

Ţineţi minte, pieptul nu este o simplă parte a corpului. Aceasta este una dintre zonele cele mai erogene ale femeii care, în acelaşi timp atrage şi încântă bărbaţii. Pieptul este faţa noastră pe care o descoperim într-un caz plăcut ....

Vă aşteptăm în salonul La Perla pentru consultare gratuită.
Telefon pentru programare 240 270.
Vizionari de la data publicarii: 891

Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?