Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
9 iunie 2010

Lifting-ul zonei pieptului şi decolteului fără intervenţii chirurgicale plastice!

Fără îndoială, în primul rând, pe femeie o face frumoasă mintea, silueta, pielea bine îngrijită, părul frumos coafat, hainele elegante. Dar multe doamne, care au toate calităţile menţionate mai, nu sunt sigure de atractivitatea lor. Motivul este pieptul neatractiv.

Pieptul mic de la natură, lăsat în jos după naştere sau odată cu vârsta, provoacă nemulţumiri şi disconfort, în primul rând însăşi femeii cu astfel de piept. Apare dorinţa de a-l schimba, dar şi frica de a merge la o intervenţie chirurgicală pentru a-i da volum sau a-l ridica, e foarte costisitor şi înfricoşător. Ce putem face? Există o soluţie!

LPG COSMECANIQUE („Masaj lift”) – aparatul unic care asigură lifting semnificativ al feţei, gâtului, pieptului şi decolteului comparabil cu rezultatele chirurgiei plastice.

Principiul original al acţionării mecanice tridimensionale asupra ţesuturilor s-a materializat în cea mai recentă tehnologie estetică pentru îngrijirea feţei şi decolteului. Eficacitatea tehnologiei COSMECANIQUE în domeniul lifting-ului pielii este confirmată de FDA (SUA) - cel mai rigid sistem de certificare a tehnologiei medicale. Aceasta este singura metodă nechirurgicală de eliminare a lăsării pielii în jos, care are dovezi clinice reale. Trei programe de bază utilizate în funcţie de date, se disting prin tehnica de efectuare, acţionări intensive şi frecvenţa de furnizare a vidului, permite soluţionarea problemei principale a Cosmetologiei - întoarcerea şi păstrarea pe o perioadă îndelungată a tinereţii şi atractivităţii.

Procedura este bine tolerată, rezultatele sunt vizibile pentru o perioadă îndelungată. Procedura „Masare lift” intensifică în mod semnificativ microcirculaţia. Astfel, perfuzia de sânge în piele după procedură este de 4-5 ori mai mare decât norma, iar efectul durează timp de 6 ore. În plus, creşterea sintezei de colagen prin stimularea fibroblastelor, reînnoieşte şi consolidează scheletul ţesutului conjunctiv al dermei, îmbunătăţeşte nutriţia ţesuturilor şi activează procesele de regenerare a pielii. La nivel histologic, aceasta se manifestă printr-o creştere a conţinutului de colagen de la 27 până la 130% şi reorganizarea armonioasă a fibrelor de colagen in derma papilară.

Astfel, utilizarea LPG permite atingerea unui efect vizibil de întinerire printr-o îmbunătăţire vizibilă a elasticităţii, turgorului şi tonului pielii (efect de lifting), asigură terapia anti-stres pentru piele, obţinerea unui efect minunat de relaxare şi calmare.

Ţineţi minte, pieptul nu este o simplă parte a corpului. Aceasta este una dintre zonele cele mai erogene ale femeii care, în acelaşi timp atrage şi încântă bărbaţii. Pieptul este faţa noastră pe care o descoperim într-un caz plăcut ....

Vă aşteptăm în salonul La Perla pentru consultare gratuită.
Telefon pentru programare 240 270.
Vizionari de la data publicarii: 884

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?