Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
25 mai 2012

Salonul "La Perla" vă invită la mezoterapie fără de seringi!

Хотите выглядеть моложе без использования инъекционных методик?

Приглашаем Вас на безигольную мезотерапию!

Безинъекционное омоложение кожи Beauty Defect Repair - это инновация в безинъекционной контурной пластике омоложения кожи лица.

Результат, который вы получаете, сопоставим с эффектом введения препаратов для контурной пластики: устранение мелких и разглаживание глубоких морщин, безоперационный лифтинг и коррекция рубцов постакне, стрий, растяжек, пигментаций.

Эта процедура – больше, чем пилинг, мезотерапия или биоревитализация гиалуроновой кислотой. Все эти процедуры совмещены в одной для получения более выраженного эффекта омоложения вашей кожи.

Beauty Defect Repair совмещает 5 процедур в одной:

 • биологический пилинг;
 • аппаратный пилинг;
 • аппаратная безинъекционная мезотерапия;
 • ионофорез – лифтинг массаж;
 • лечение проблемной кожи бактерицидным светом;

Преимущества:

 1. Это процедура для тех, кто не желает вводить препараты для омоложения с помощью болезненных инъекций;
 2. Исключены такие побочные эффекты как аллергическая реакция, гиперкоррекция, ишемия или некроз ткани, образование гранулем;
 3. Уменьшает естественные признаки старения за счет стимуляции выработки коллагена;
 4. Не имеет сезонных ограничений, процедура проводится и летом!
 5. Не требует периода реабилитации;
 6. Подходит для всех типов кожи;
 7. Используются только одноразовые насадки на аппарат, что гарантирует полную стерильность и безопасность манипуляций!

Результаты:

 • ваша кожа становится более гладкой
 • устраняются мелкие и разглаживаются глубокие морщины
 • очищаются поры
 • безоперационный лифтинг
 • коррекция рубцов постакне, растяжек, пигментаций
 • лечение проблемной кожи (лицо, декольте, спина)
 • длительное сохранение молодости без инъекций

В наши дни современные технологии позволяют надолго сохранить Вашу молодость. Чем раньше Вы доверитесь профессионалам, тем раньше Вы увидите результат с первой же процедуры!

Мы ждем вас в салоне "La Perla" на бесплатной консультации.
Vizionari de la data publicarii: 116

Merită să fie văzut

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.