Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
7 decembrie 2012

Ceremoniile iernatico-primăvăratice la Sala de Festivități KissNew – plăcut si util!

Cu o rapiditate aproape inobservabilă...lăsînd în urmă amintiri de neuitat...a trecut și perioada nunților...La prima vedere ni s-ar părea că au rămas doar romanticii ce adoră puritatea zăpezii în plină iarnă sau reînvierea naturii în pragul primăverii, care ar prefera celebrarea unui asemenea eveniment memorabil anume în această perioadă. De aceea, noi ne-am dori să discutăm despre industria nunților chiar acum.

Ah, nunta! Cîte necesități și griji.

În pofida acestor lucruri, totuși, o dată cu această sărbătoare multașteptată este marcat începutul unei noi vieți comune și a primului buget familial. Și cît de mult ne-am dori să avem parte de o nuntă feerică, de neuitat, economisind sursele financiare cîtuși de puțin posibil.

Sala de Festivități KissNew are pentru Dvs o veste minunată!

Acum, perechile îndrăgostite nu doar că se pot delecta din plăcerea organizării unei nunți la un înalt nivel, dar și de economisirea unor sume însemnate de bani. Astfel fiecărui cuplu, care a hotărit să-și celebreze nunta în perioada decembrie-aprilie i se oferă următoarea reducere garantată:

În Sala Mare KissNew – de la 5 % la 15 %.

  • Pînă la 100 persoane - 5 % reducere
  • De la 100 la 120 persoane. - 10 % reducere
  • De la 120 la 160 persoane. – 15 % reducere

În Sala Mică KissNew – de la - 5 % la 10 %.

  • До 40 persoane – 5 %.
  • От 40 до 60 persoane. – 10 %.

Cuplul familial presupune de la bun început unire...Unirea puterilor, sentimentelor, abilităților, viselor, planurilor și a unui element la fel de semnificativ – a finanțelor.

Vă dorim să creați o ceremonie pe măsura așteptărilor!!!

Să creați, să adunați și să înmulțiți!

P. S. Nu știți de la ce să începeți? Începeți nunta DVS prin a face cunoștință cu noi și VĂ vom ajuta cu o deosebită plăcere!
Vizionari de la data publicarii: 31

Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.