Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
7 decembrie 2012

Ceremoniile iernatico-primăvăratice la Sala de Festivități KissNew – plăcut si util!

Cu o rapiditate aproape inobservabilă...lăsînd în urmă amintiri de neuitat...a trecut și perioada nunților...La prima vedere ni s-ar părea că au rămas doar romanticii ce adoră puritatea zăpezii în plină iarnă sau reînvierea naturii în pragul primăverii, care ar prefera celebrarea unui asemenea eveniment memorabil anume în această perioadă. De aceea, noi ne-am dori să discutăm despre industria nunților chiar acum.

Ah, nunta! Cîte necesități și griji.

În pofida acestor lucruri, totuși, o dată cu această sărbătoare multașteptată este marcat începutul unei noi vieți comune și a primului buget familial. Și cît de mult ne-am dori să avem parte de o nuntă feerică, de neuitat, economisind sursele financiare cîtuși de puțin posibil.

Sala de Festivități KissNew are pentru Dvs o veste minunată!

Acum, perechile îndrăgostite nu doar că se pot delecta din plăcerea organizării unei nunți la un înalt nivel, dar și de economisirea unor sume însemnate de bani. Astfel fiecărui cuplu, care a hotărit să-și celebreze nunta în perioada decembrie-aprilie i se oferă următoarea reducere garantată:

În Sala Mare KissNew – de la 5 % la 15 %.

  • Pînă la 100 persoane - 5 % reducere
  • De la 100 la 120 persoane. - 10 % reducere
  • De la 120 la 160 persoane. – 15 % reducere

În Sala Mică KissNew – de la - 5 % la 10 %.

  • До 40 persoane – 5 %.
  • От 40 до 60 persoane. – 10 %.

Cuplul familial presupune de la bun început unire...Unirea puterilor, sentimentelor, abilităților, viselor, planurilor și a unui element la fel de semnificativ – a finanțelor.

Vă dorim să creați o ceremonie pe măsura așteptărilor!!!

Să creați, să adunați și să înmulțiți!

P. S. Nu știți de la ce să începeți? Începeți nunta DVS prin a face cunoștință cu noi și VĂ vom ajuta cu o deosebită plăcere!
Vizionari de la data publicarii: 31
Sală de festivităţi "KissNew" Sala Mare

str. Independenţei, 25
Telefon: 022 66-15-00, 0 783 2-53-33; 0 602 1-53-33Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?