Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
24 ianuarie 2012

Deschiderea oficială sălii mici ai restaurantului "KissNew"!

Sala de festivitati "KissNew" prezintă oaspeţilor săi o sală mică pentru desfăşurarea ceremoniilor cu un numar de invitaţii de la 30 până la 70 de persoane.

Sala mică "KissNew" se diferă prin armonie exclusiva de caldură si confort.

Gama de culori special selectata si combinata cu țesături sarmante, amplifica sentimentul de confort. Ideile decorului elegant îndeplinit din mozaic şi completat cu oglinzi, exprimă pe deplin atmosfera fină de aristocratism si gratie. Senzaţie mai plăcută oferă oaspeţilor un efect fermecător de lumină cerească difuzat în podul francez, tocmai în inima salii. Si totusi, ideea generală şi conceptul "KissNew" rămâne neschimbat.

Indiferent de tipul şi marimea evenimentului oaspetele nostru oricum trebuie sa rămâna impresionat de o sărbătoare de neuitat petrecuta cu success fantastic. O echipa de profesionişti va prelucra impreuna cu Dumneavoastră intregul scenariu al celebrării, in care vom tine cont de toate dorintele si preferintele Dvs. Vom compune împreună meniul individual şi vom lua în consideraţie orice preferinţă Dvs.

Dumneavoastră veţi avea posibilitatea să alegeţi toate felurile de bucate, preventiv să le gustati, şi, dacă va fi necesar, consultantul nostru va introduce modificări după gustul Dvs. Pe parcursul întregii ferstivităti, echipa noastră va fi pentru Dumneavoastră un prieten bun şi partener de incredere începând cu idea manifestarii finisând cu triumful realizat.

Putem afirma cu siguranţă că am reuşit în "sarcina" noastră principală să creăm o atmosferă confortabilă în sală mică, frumos amenajată pentru oaspeţii noştrii ce visează la o bucătărie de calitate şi o abordare prietenoasă a administratiei.

Suntem bucurosi ca ne sunteti alaturi!

Va asteptam la KissNew!
Vizionari de la data publicarii: 148

Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.