Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
24 ianuarie 2012

Deschiderea oficială sălii mici ai restaurantului "KissNew"!

Sala de festivitati "KissNew" prezintă oaspeţilor săi o sală mică pentru desfăşurarea ceremoniilor cu un numar de invitaţii de la 30 până la 70 de persoane.

Sala mică "KissNew" se diferă prin armonie exclusiva de caldură si confort.

Gama de culori special selectata si combinata cu țesături sarmante, amplifica sentimentul de confort. Ideile decorului elegant îndeplinit din mozaic şi completat cu oglinzi, exprimă pe deplin atmosfera fină de aristocratism si gratie. Senzaţie mai plăcută oferă oaspeţilor un efect fermecător de lumină cerească difuzat în podul francez, tocmai în inima salii. Si totusi, ideea generală şi conceptul "KissNew" rămâne neschimbat.

Indiferent de tipul şi marimea evenimentului oaspetele nostru oricum trebuie sa rămâna impresionat de o sărbătoare de neuitat petrecuta cu success fantastic. O echipa de profesionişti va prelucra impreuna cu Dumneavoastră intregul scenariu al celebrării, in care vom tine cont de toate dorintele si preferintele Dvs. Vom compune împreună meniul individual şi vom lua în consideraţie orice preferinţă Dvs.

Dumneavoastră veţi avea posibilitatea să alegeţi toate felurile de bucate, preventiv să le gustati, şi, dacă va fi necesar, consultantul nostru va introduce modificări după gustul Dvs. Pe parcursul întregii ferstivităti, echipa noastră va fi pentru Dumneavoastră un prieten bun şi partener de incredere începând cu idea manifestarii finisând cu triumful realizat.

Putem afirma cu siguranţă că am reuşit în "sarcina" noastră principală să creăm o atmosferă confortabilă în sală mică, frumos amenajată pentru oaspeţii noştrii ce visează la o bucătărie de calitate şi o abordare prietenoasă a administratiei.

Suntem bucurosi ca ne sunteti alaturi!

Va asteptam la KissNew!
Vizionari de la data publicarii: 136
Sală de festivităţi "KissNew" Sala Mica

str. Independentei, 25
Telefon: 022 66-15-00, 0 783 2-53-33; 0 602 1-53-33Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?