Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
14 februarie 2013

Baluri de Absolvire 2013 la KissNew

O nouă viziune în organizarea balurilor de absolvire în sala de festivităţi KissNew!

Ultimele examene sunt încă departe, însă, asta nu ar însemna, că grijile de organizare a balului de absolvire ar putea fi amînate pentru un timp nedeterminat, căci, ca şi celelalte sărbatori la fel importante din viaţa Dvs., trebuie să fie bine gîndite şi organizate din timp.

Sala de festivităţi KissNew pentru prima oară Vă deschide uşile spre noile posibilităţi de organizare a balului de absolvire.

Sala KissNew - este unică in sensul ei, graţie construcţiei sale originale şi posibilităţii de transformare în cîteva ore. Unicitatea a două nivele, ne permite să organizăm orice festivitate neobişnuit si original în comparaţie cu principiile de organizare general acceptate în oraşul nostru.

Particularitatea sălii se răsfrînge şi asupra bucatelor, care sunt create de bucătarul-şef KissNew. Veţi rămîine satisfăcut de sortimentul larg şi splendoarea gustului bucatelor oferite.

KissNew se bazează pe abordarea individuală şi creativitate în organizarea sărbatorilor şi evenimentelor, ceea ce înseamnă că balul de absolvire va răspunde în totalitate preferinţelor generaţiei tinere.

Diversitatea stilurilor aşa ca: Chocolate Blues, Wild Orchid, Life & Love vor crea o sărbatoare unică, care va genera un "chip unic" a sărbatorii, căci şi tinerii Kiss-oaspeţi absolvenţi se disting prin individualitatea sa aprinsă.

În sală- construcţia scenică, sunet de cameră, echipament de proiectare, platou de dans, aparataj de iluminat special selectat, nivel înalt de securitate. Totodată KissNew vă oferă serviciul DJ-lui si moderatorului, ca balul de absolvire să decurgă cît mai vesel şi dinamic, iar sesiunea foto pe fundalul banerului tematic va completa această seara şi va pastra cele mai preţioase momente.

Bal de absolvire la KissNew- e un perfect start spre viaţa matură, plină de victorii şi realizări!

Pentru ca despărţirea cu anii de şcoala să fie mai dulce, KissNew vă oferă torta de sărbatoare.
Vizionari de la data publicarii: 116

Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.