Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
14 februarie 2013

Baluri de Absolvire 2013 la KissNew

O nouă viziune în organizarea balurilor de absolvire în sala de festivităţi KissNew!

Ultimele examene sunt încă departe, însă, asta nu ar însemna, că grijile de organizare a balului de absolvire ar putea fi amînate pentru un timp nedeterminat, căci, ca şi celelalte sărbatori la fel importante din viaţa Dvs., trebuie să fie bine gîndite şi organizate din timp.

Sala de festivităţi KissNew pentru prima oară Vă deschide uşile spre noile posibilităţi de organizare a balului de absolvire.

Sala KissNew - este unică in sensul ei, graţie construcţiei sale originale şi posibilităţii de transformare în cîteva ore. Unicitatea a două nivele, ne permite să organizăm orice festivitate neobişnuit si original în comparaţie cu principiile de organizare general acceptate în oraşul nostru.

Particularitatea sălii se răsfrînge şi asupra bucatelor, care sunt create de bucătarul-şef KissNew. Veţi rămîine satisfăcut de sortimentul larg şi splendoarea gustului bucatelor oferite.

KissNew se bazează pe abordarea individuală şi creativitate în organizarea sărbatorilor şi evenimentelor, ceea ce înseamnă că balul de absolvire va răspunde în totalitate preferinţelor generaţiei tinere.

Diversitatea stilurilor aşa ca: Chocolate Blues, Wild Orchid, Life & Love vor crea o sărbatoare unică, care va genera un "chip unic" a sărbatorii, căci şi tinerii Kiss-oaspeţi absolvenţi se disting prin individualitatea sa aprinsă.

În sală- construcţia scenică, sunet de cameră, echipament de proiectare, platou de dans, aparataj de iluminat special selectat, nivel înalt de securitate. Totodată KissNew vă oferă serviciul DJ-lui si moderatorului, ca balul de absolvire să decurgă cît mai vesel şi dinamic, iar sesiunea foto pe fundalul banerului tematic va completa această seara şi va pastra cele mai preţioase momente.

Bal de absolvire la KissNew- e un perfect start spre viaţa matură, plină de victorii şi realizări!

Pentru ca despărţirea cu anii de şcoala să fie mai dulce, KissNew vă oferă torta de sărbatoare.
Vizionari de la data publicarii: 106
Sală de festivităţi "KissNew" Sala Mare

str. Independenţei, 25
Telefon: 022 66-15-00, 0 783 2-53-33; 0 602 1-53-33Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?