Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
13 septembrie 2011

Ideea Liberté de l'Art de la "KissNew"

Unii din oaspeții noștri, care pentru prima data au pasit pragul salilor "KissNew", le- au numit - "Opere de Artă". Ne surprinde faptul, că ideea și conceptele generale în întregime, sunt percepute de oaspeții noștri. Faptul acesta ne arată, că ne apropiem de scopul principal – de a dărui oamenilor bucurie într-un mod neobișnuit!

Cu apariția ideei "KissNew", a apărut și dorința noastră de a oferi oaspeților noștri libertatea exprimării creative, pentru ca fiecare să aibă posibilitatea de a introduce în sărbătoarea sa toate ideile sale neordinare și neobișnuite.

Ambițiile noastre, bazate pe posibilitățile mondiale progresiste în domeniul architecturii, designul interior și tehnologiile noi, toate ecestea împreună au creat un concept nou – ideea Liberté de l'Art.


Liberté de l'Art


Ideea Liberté de l'Art de la "KissNew" este unicală, deoarece ea oferă clientului posibilitatea de a crea o atmosferă deosebită de sărbătoare. Fiecare din noi are imaginație irepetabilă și visează la o atmosferă de sărbătoare, așa cum o vede el.

Liberté de l'Art ne permite în scurt timp să transformăm sala de festivități dintr-o imagine în realitate. Sunteți adoratorul fleurului parizian al anilor 20? Sau admirați un anumit film, care Vă inspiră? Posibilitățile noastre Vă ajută să creați o sărbătoare în orice stil.

Cu ușurință putem crea o atmosferă sobră și conservativă de conferință-business, una exclusivă și fermecătoare pentru prezentarea unui nou produs, Vă putem ajuta la organizarea diferitor expoziții sau la prezentarea filmului clasic. Oaspeții Dvs neapărat vor rămîne surprinși. Ei vor avea posibilitatea de a-și realiza visurile și de a se familiariza cu un spectru larg de oportunități noi în organizarea festivităților – aceasta e dorinta si aspirația noastră de baza.
Vizionari de la data publicarii: 66
Sală de festivităţi "KissNew" Sala Mare

str. Independenţei, 25
Telefon: 022 66-15-00, 0 783 2-53-33; 0 602 1-53-33Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?