Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
18 februarie 2017

Salon de mariaj "Fashion Bride" — 3 motive ca sa porti diadema

Iata trei motive puternice care ar trebui sa convinga orice mireasa sa poarte diadema.

1. Ai dreptul ca o data in viata sa te simti printesa

Nu esti regina si nici sanse mari sa ajungi nu prea mai sunt caci au cam disparut monarhiile. Insa nunta este o ocazie perfecta ce iti permite sa porti o frumoasa coronita de printesa, accesoriu ce te va face sa fii speciala, deosebita, femimina si plina de gratie. In plus, mireasa merita o asemenea importanta, caci este poate cel mai important personaj al serii si totodata craiasa mirelui.


2. Se potriveste oricarei rochii de mireasa

Fie ca alegi o diadema finuta, cu perle sau pietre stralucitoare, cu flori sau cu diverse combinati, mare sau mica, exista suficiente modele si idei astfel incat poate fi asortata oricarei rochii, chiar si acelora nonconformiste. Iar daca nu gasesti modelul potrivit, culoarea sau marimea, poti comanda o tiara asa cum ai visat.


3. Te vei simti speciala

Lantisor, cercei, bratara, inele, clame de par, acestea sunt accesorii pe care le pot purta si restul invitatelor, insa cine are prinsa in par o diadema?

Cine se va bucura de o asemenea stralucire discreta? O mireasa adevarata trebuie sa poarte diadema!Si inca un plus: ati observat ca cele mai frumoase poze cu mirese, cele mai frumoas coafuri sunt cele care asociaza si diadema?

Nu stiu ce pareri au altii, insa eu cand voi fi mireasa cu siguranta voi avea prinsa discret in par o diadema.
Vizionari de la data publicarii: 98
Salon de mariaj "Fashion Bride"

str. Mihail Kogalniceanu, 93
Telefon: 022 23-83-48, 0 791 4-03-51Merită să fie văzut

Articole Wedding Fashion Moscow: Свадебная, вечерняя мода и аксессуары Wedding Fashion Moscow: Свадебная, вечерняя мода и аксессуары

С 16 по 18 августа 2019 года в Москве в 75-ом павильоне ВДНХ состоится XXXV международная выставка «Wedding Fashion Moscow: Свадебная, Вечерняя Мода и Аксессуары»

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?