Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
18 februarie 2017

Salon de mariaj "Fashion Bride" — 3 motive ca sa porti diadema

Iata trei motive puternice care ar trebui sa convinga orice mireasa sa poarte diadema.

1. Ai dreptul ca o data in viata sa te simti printesa

Nu esti regina si nici sanse mari sa ajungi nu prea mai sunt caci au cam disparut monarhiile. Insa nunta este o ocazie perfecta ce iti permite sa porti o frumoasa coronita de printesa, accesoriu ce te va face sa fii speciala, deosebita, femimina si plina de gratie. In plus, mireasa merita o asemenea importanta, caci este poate cel mai important personaj al serii si totodata craiasa mirelui.


2. Se potriveste oricarei rochii de mireasa

Fie ca alegi o diadema finuta, cu perle sau pietre stralucitoare, cu flori sau cu diverse combinati, mare sau mica, exista suficiente modele si idei astfel incat poate fi asortata oricarei rochii, chiar si acelora nonconformiste. Iar daca nu gasesti modelul potrivit, culoarea sau marimea, poti comanda o tiara asa cum ai visat.


3. Te vei simti speciala

Lantisor, cercei, bratara, inele, clame de par, acestea sunt accesorii pe care le pot purta si restul invitatelor, insa cine are prinsa in par o diadema?

Cine se va bucura de o asemenea stralucire discreta? O mireasa adevarata trebuie sa poarte diadema!Si inca un plus: ati observat ca cele mai frumoase poze cu mirese, cele mai frumoas coafuri sunt cele care asociaza si diadema?

Nu stiu ce pareri au altii, insa eu cand voi fi mireasa cu siguranta voi avea prinsa discret in par o diadema.
Vizionari de la data publicarii: 84
Salon de mariaj "Fashion Bride"

str. M. Kogalniceanu, 93
Telefon: 022 23-83-48, 0 791 4-03-51Merită să fie văzut

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.