Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
29 septembrie 2017

WSR "Doua Inimi" a participat la expozitia "Salon du Mariage" de la Paris

Brandurile moldovenesti sunt tot mai prezente la Paris, de aceasta data la expozitia “Salon du Mariage”, care s-a desfasurat in perioada 16 -17 septembie 2017.

25 Sep 2017

La aceasta expozitie au fost prezente cateva branduri autohtone de pe piata Republicii Moldova, pentru care ne bucuram si ii felicitam pe cei de la WSR “Doua Inimi", care au prezentat ultima colectie a rochiilor de mireasa si partenerul lor, Rodica Braga jewelry&accessories.

Acestea au participat cu ajutorul oraganizatei USAID Moldova, printr-un proiect de dezvoltare a designerilor nostri din domeniul mariajului, peste hotarele tarii. Este un proiect sustinut de Chemonics International — companie privata de dezvoltare internationala care lucreaza la colaborari bilaterale si pentru sectorul privat in gestionarea proiectelor pentru tarile in curs de dezvoltare.

Am intrebat-o pe Olesea Lisii – Art Directorul WSR “Doua Inimi”, despre emotiile si parerea despre expozitia de la Paris: ”A fost o experienta deosebita pentru noi, dat fiind faptul ca am fost pentru prima data la o expozitie internationala, organizata la acest nivel. Am fost impresionati de numarul mare de mirese care doreau sa probeze rochiile noastre, dar si de entuziasmul si admiratia pariziencilor pentru toate modele de rochii din colectia cusuta special pentru aceasta expozitie. Vom mai participa si alta data, neaparat!”
Vizionari de la data publicarii: 36
Salon de nuntă "Două Inimi"

str. Eminescu, 42, of. 9
Telefon: 022 21-24-60, 0 693 1-45-63Wedding Special Effects
Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?