Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
2 iunie 2016

WSR "Două Inimi" lansează Campania — "Fii Prințesa Balului"

Spre deosebire de simplele petreceri, Balurile sunt mult mai fastuoase, pentru că au acea notă de rafinament pe care o emană, doar evenimentele festive.

Dacă te pregătești pentru Balul de Absolvire, trebuie să iei în calcul cîțiva factori extrem de importanți pentru o impresie reușită sau, de ce nu, pentru titlul de "Prințesa Balului 2016". Pentru aceste evenimente trebuie să fii pregătită, nu doar din punct de vedere moral, ci și din punct de vedere vestimentar.

În privința rochiei perfecte, te poți baza pe consilierii de stil, ai Salonului "Două Inimi", care cu siguranță te vor ajuta în ați alege rochia visurilor tale, cea care te va scoate din anonimat și îți va pune în valoare silueta, vârsta și personalitatea.

Pentru că timplul este un factor important, pentru ceea ce vom avea ca produs final, noi am hotărît să vă stimulăm decizia de a vă alege cît mai curînd vestimentatia pentru Balul de Absolvire 2016. După principiul, cine vine mai repede — cîștigă mai mult: de la 1-15 Iunie, primești 20% reducere; după 15 Iunie și pînă la 1 Iulie vei primi 10% reducere.

Avantajele nu se tremină aici, pentru că poți să-ți confecționezi rochia după designul propriu, sau dupa rochiile create de designeri internaționali sau să-ți alegi una din rochiile Colecției 2016 a WSR "Două Inimi", care cu siguranță te vor cuceri prin siropoasa paletă de culori, prin calitatea stofelor dar și prin ultimele tendințe ale modei.

Pentru a vedea toată colecția rochiilor de seară accesați site-ul nostru.
Vizionari de la data publicarii: 65
Salon de nuntă "Două Inimi"

str. Eminescu, 42, of. 9
Telefon: 022 21-24-60, 0 693 1-45-63Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?