Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
2 iunie 2016

WSR "Două Inimi" lansează Campania — "Fii Prințesa Balului"

Spre deosebire de simplele petreceri, Balurile sunt mult mai fastuoase, pentru că au acea notă de rafinament pe care o emană, doar evenimentele festive.

Dacă te pregătești pentru Balul de Absolvire, trebuie să iei în calcul cîțiva factori extrem de importanți pentru o impresie reușită sau, de ce nu, pentru titlul de "Prințesa Balului 2016". Pentru aceste evenimente trebuie să fii pregătită, nu doar din punct de vedere moral, ci și din punct de vedere vestimentar.

În privința rochiei perfecte, te poți baza pe consilierii de stil, ai Salonului "Două Inimi", care cu siguranță te vor ajuta în ați alege rochia visurilor tale, cea care te va scoate din anonimat și îți va pune în valoare silueta, vârsta și personalitatea.

Pentru că timplul este un factor important, pentru ceea ce vom avea ca produs final, noi am hotărît să vă stimulăm decizia de a vă alege cît mai curînd vestimentatia pentru Balul de Absolvire 2016. După principiul, cine vine mai repede — cîștigă mai mult: de la 1-15 Iunie, primești 20% reducere; după 15 Iunie și pînă la 1 Iulie vei primi 10% reducere.

Avantajele nu se tremină aici, pentru că poți să-ți confecționezi rochia după designul propriu, sau dupa rochiile create de designeri internaționali sau să-ți alegi una din rochiile Colecției 2016 a WSR "Două Inimi", care cu siguranță te vor cuceri prin siropoasa paletă de culori, prin calitatea stofelor dar și prin ultimele tendințe ale modei.

Pentru a vedea toată colecția rochiilor de seară accesați site-ul nostru.
Vizionari de la data publicarii: 60
Salon de nuntă "Două Inimi"

str. Eminescu, 42, of. 9
Telefon: 022 21-24-60, 0 693 1-45-63Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?