Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Sănătate

Gigantul portocaliu Gigantul portocaliu

Dovleacul ... Toţi asociază această legumă în mod diferit. Acesta este şi „faţa” răutăcioasă la Halloween, şi delicateţe, şi "careta" Cenuşăresei. Dar puţini ştiu că dovleacul este o soluţie de a scăpa de kilogramele în plus.

Pireuri în borcane sau borşul mamei? Pireuri în borcane sau borşul mamei?

Când va veni timpul să începeţi să hrăniţi copilul cu alimente, veţi sta în faţa dilemei - alimente conservate industriale sau alimente de casă. Ce este mai bun?

"Năpârlirea" de toamnă

Toamna aproape fiecare femeie se confruntă cu problema căderii parului. Cum să soluţionăm această problemă cu pierderi minime?

Plenitudinea feminină: cauze neaşteptate Plenitudinea feminină: cauze neaşteptate

Care sunt proprietăţile personalităţii noastre, care ne aduc kilograme în plus şi cum să găsim ieşire din propriile capcane psihologice?

Metode rapide: adio stres, salut concentrare! Metode rapide: adio stres, salut concentrare!

Metode rapide de eliminare a stresului şi de revenire rapidă la starea corespunzătoare. Ajută japonezii - şi vei fi ajutat!

Soluţie pentru greutate excesivă: dietă de ceai Soluţie pentru greutate excesivă: dietă de ceai

Dietă de ceai - eficient şi uşor. Ceea de ce avem nevoie pentru sosirea primăverii!

Demodex: posibil acesta este numele problemei Dvs? Demodex: posibil acesta este numele problemei Dvs?

Căpuşa microscopică poate fi cauza adevărată a luptei Dvs. de ani îndelungaţi pentru o faţă curată.

Depresia: metode de depăşire Depresia: metode de depăşire

Depresia - boală sau criză prelungită a dispoziţiei proaste, merită oare aceasta o abordare serioasă?

Ce vrea să spună dureriea de cap Ce vrea să spună dureriea de cap

Durerea de cap poate agrava viaţa. Cum este ea şi cum să învăţăm a înţelege «limbajul» acesteia?

Caracterul - cauză a îmbolnăvirii Caracterul - cauză a îmbolnăvirii

Ce caracteristici ale viziunii asupra lumii generează probleme de sanatate?

Probleme genetice Probleme genetice

Patologia genetică a nou-nascutului: ce trebuie să ştie viitorii părinţi.

Industria alimentară: ce mâncăm în realitate? Industria alimentară: ce mâncăm în realitate?

De sănătatea ruinată a milioane de consumatori sunt responsabile substanţele chimie, utilizate în industria alimentară.

Medicina astrologică pentru utilizare personală Medicina astrologică pentru utilizare personală

Pentru cei care cred în astre: de sănătatea conform horoscopului.

Sănătatea femeii Sănătatea femeii

Sănătatea este o valoare mare, iar sănătatea femeii şi mai mare. Despe pericol şi cum să păstrăm sănătatea pentru anii care vor veni.

Cum să convieţuiţi cu alergia? Cum să convieţuiţi cu alergia?

Cuvânt groaznic şi cunoscut: alergia. Posibil că şi Dvs. suferiţi de aceasta?

Afişează totul Pagini 12
Ctrl Ctrl
Wedding Special Effects
Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?