Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
5 mai 2011

Transformarea nr. 2. Ileana Cosânzeana...

Transformare de primăvară...
... de la "Antena", compania Loial şi site-ul Svadiba.md

Continuăm să vă familiarizăm cu rezultatele concursului organizat de ziarul "Antena" în colaborare cu compania Loial, precum şi cu site-ul www.Svadiba.md. În ziarul "Antena" nr. 19 am prezentat transformarea primei finaliste - Anastasia Rusu, o tânără mamă şi asistentul social din Cimişlia.

Transformarea nr. 2. Ileana Cosânzeana...

"E bine când o femeie este
lady, doamnă, seniora, femina ..." ;

- aşa cânta eroul lui Andrei Mironov, cunoscător de femei în filmul "Miracol obişnuit." Dar a se naşte femeie nu înseamnă a fi femeie! Cum să vă descoperiţi feminitatea va relata raportul foto de astăzi ...

De data aceasta eroina este locuitoarea Chişinăului, Dna Elena Aseeva în vârstă de 32 de ani, care lucrează în calitate de consilier patente mărci de marfă. În scrisoarea sa Elena a scris că educă singură fiul de 6 ani şi în timpul liber face patinaj artistic. De asemenea: "E ruşine să recunosc, dar, în ciuda unei vârste deloc copilărească, încă nu ştiu cum să mă prezint în mod corect şi corespunzător, mă jenează excesul de greutate, nu pot aplica un make-up (am doar rimel şi luciu de buze), nu sunt sigură de alegerea reuşită a hainelor şi a coafurii. Sper să pot participa la concursul vostru şi să scap de câteva zeci de complexe, şi cel mai important să învăţ să fiu Femeie!""

Comentariul Dnei Ludmila Roibu, antrenor de categorie internaţională al companiei Schwarzkopf Professional şi Loial:
Modificând aspectul exterior al eroinei, am vrut să o ajutăm să învingă neîncrederea în sine, lipsa de dragoste pentru sine însuşi. De aceea am decis să o transformăm pe Elena într-o brunetă fatală. Am păstrat lungimea părului, dând părului o formă nouă.

Marina Svitenko, stilist şi specialist estetică facială al companiei Loial:
Pentru a evita disonanţa între culoarea nouă a părului şi faţă, am vopsit genele eroinei. Machiajul a fost ales în mod intenţionat strident corespunzător imaginii. Am aplicat fard gri fumuriu, aproape negru, ruj aprins.

Elena Aseeva după transformare:
- Sunt uimită de persoana pe care am văzut-o în oglindă după câteva ore de muncă a maestrului, coaforului şi a specialistului estetică facială! Mă simt deja o altă Elenă, nouă, frumoasă ... Primul pas spre aceasta l-am făcut recent – cu ajutorul dietei şi a sălii de gimnastică am început lupta împotriva excesului de greutate. Ce va fi pe viitor rămâne o enigmă. Dar sper că, atât schimbările interne, cât şi externe neapărat vor aduce schimbări în viaţa mea personală, şi foarte curând mă voi simţi o femeie dorită!


Informaţii suplimentare pot fi găsite în secţiunea despre concurs www.svadiba.md/krasota
Vizionari de la data publicarii: 202

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?