Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
28 aprilie 2011

Transformarea no. 1. În satele moldoveneşti sunt femei ...

Transformare de primăvară de la ziarul "Antenna", compania Loial şi site-ul Svadiba.mdPrimul anunţ despre lansarea concursului de primăvară a apărut în "Antenna" nr. 14 (24 martie). Ulterior, timp de cinci săptămâni în redacţia ziarului, precum şi pe site-ul www.svadiba.md - partenerul nostru media pentru organizarea concursului - au venit scrisori de la femei, în care şi-au exprimat dorinţa de a se transforma. Acestea uneori, cu sinceritate frapantă, povesteau despre propriul destin, fiecare având şansa să devină eroină a romanului.

Aceste femei au avut diferite motive pentru a aplica la ziarul "Antenna" pentru a participa la concurs. Dar ceea ce le-a unit a fost dorinţa de a-şi schimba imaginea şi viata! Sperăm că după transformarea uimitoare a participantelor la concurs, datorită muncii ingenioase a coaforilor- stilişti şi a specialiştilor pe imagine de la Loial, vor mai avea şi altceva comun. Acestora li se va spune în urmă:! "Uitaţi-vă, merge o Femeie Fericită".

"Mulţumim mult!" tuturor domnişoarelor şi doamnelor care au participat la concurs şi sperăm că dorinţa de a vă transforma imaginea nu vă va părăsi niciodată. Iar astăzi şi în cele două ediţii ulterioare ale ziarului, vă vom face cunoştinţă cu fiecare dintre cele trei câştigătoare ai concursului şi vom prezenta toate etapele ale transformării lor magice.

Schimbarea nr. 1. În satele moldoveneşti sunt femei ..."... Cu o faţă calmă
Mişcări frumoase
Mers şi privire de regină"

Făcând cunoştinţă cu Anastasia Rusu, care are 27 de ani, expert principal în domeniul familiei şi copiilor din familii marginalizate din Secţia Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Cimişlia, am înţeles despre ce femei scria în poeziile sale Nikolai Nekrasov.

Iată ce a scris despre sine eroina: "Stimată redacţie „Antenna”! Locuiesc într-un orăşel frumos şi plin de verdeaţă Cimişlia situat la 79 km de la Chişinău. Deşi distanţa de la capitală nu este mare, dar diferenţa în modul de viaţă, uneori, ne face să credem că trăim într-o altă lume, plină de frustrare şi probleme financiare ... Aceeaşi situaţie e în întreaga ţară. De aceea, femeilor care muncesc în sectorul agricol, cel mai puţin le pasă felul cum arată. Sunt una dintre aceste femei. Trei ani în urmă am devenit mamă, în viaţa noastră a apărut mult aşteptatul copil. Îngrijirea acestuia şi munca în gospodărie consuma tot timpul. Recent am ieşit din concediul de maternitate.

"Revenind în lume", m-am simţit un fir mic de iarbă care tinde spre primăvară, spre revigorare ... Cu ajutorul ziarului vostru aş dori să mă transform dintr-un fir de iarbă într-o floare fină, care va aduce bucurie fiului meu şi va seduce din nou soţul”.

Comentariul Ludmilei Roibu, antrenor de categorie internaţională a companiei Schwarzkopf Professional şi Loial:
— Multe femei cred: pentru a deveni tânără şi frumoasă e suficient să de vopseşti blondă. Astfel devin fidele stereotipului eronat. Una dintre aceste „fidele” este eroina noastră. Culoarea naturală maro pe care am ales-o pentru părul ei, coafura, care se potriveşte tipului feţei ei, şi, în final, make-up-ul, care pune accentul pe ochii ei luminoşi, cred că au schimbat opinia Anastasiei despre frumuseţea universală a blondului şi despre sine însăşi!


Informaţii suplimentare pot fi găsite în secţiunea despre concurs www.svadiba.md/krasota
Vizionari de la data publicarii: 198

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?