Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
28 aprilie 2011

Transformarea no. 1. În satele moldoveneşti sunt femei ...

Transformare de primăvară de la ziarul "Antenna", compania Loial şi site-ul Svadiba.mdPrimul anunţ despre lansarea concursului de primăvară a apărut în "Antenna" nr. 14 (24 martie). Ulterior, timp de cinci săptămâni în redacţia ziarului, precum şi pe site-ul www.svadiba.md - partenerul nostru media pentru organizarea concursului - au venit scrisori de la femei, în care şi-au exprimat dorinţa de a se transforma. Acestea uneori, cu sinceritate frapantă, povesteau despre propriul destin, fiecare având şansa să devină eroină a romanului.

Aceste femei au avut diferite motive pentru a aplica la ziarul "Antenna" pentru a participa la concurs. Dar ceea ce le-a unit a fost dorinţa de a-şi schimba imaginea şi viata! Sperăm că după transformarea uimitoare a participantelor la concurs, datorită muncii ingenioase a coaforilor- stilişti şi a specialiştilor pe imagine de la Loial, vor mai avea şi altceva comun. Acestora li se va spune în urmă:! "Uitaţi-vă, merge o Femeie Fericită".

"Mulţumim mult!" tuturor domnişoarelor şi doamnelor care au participat la concurs şi sperăm că dorinţa de a vă transforma imaginea nu vă va părăsi niciodată. Iar astăzi şi în cele două ediţii ulterioare ale ziarului, vă vom face cunoştinţă cu fiecare dintre cele trei câştigătoare ai concursului şi vom prezenta toate etapele ale transformării lor magice.

Schimbarea nr. 1. În satele moldoveneşti sunt femei ..."... Cu o faţă calmă
Mişcări frumoase
Mers şi privire de regină"

Făcând cunoştinţă cu Anastasia Rusu, care are 27 de ani, expert principal în domeniul familiei şi copiilor din familii marginalizate din Secţia Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Cimişlia, am înţeles despre ce femei scria în poeziile sale Nikolai Nekrasov.

Iată ce a scris despre sine eroina: "Stimată redacţie „Antenna”! Locuiesc într-un orăşel frumos şi plin de verdeaţă Cimişlia situat la 79 km de la Chişinău. Deşi distanţa de la capitală nu este mare, dar diferenţa în modul de viaţă, uneori, ne face să credem că trăim într-o altă lume, plină de frustrare şi probleme financiare ... Aceeaşi situaţie e în întreaga ţară. De aceea, femeilor care muncesc în sectorul agricol, cel mai puţin le pasă felul cum arată. Sunt una dintre aceste femei. Trei ani în urmă am devenit mamă, în viaţa noastră a apărut mult aşteptatul copil. Îngrijirea acestuia şi munca în gospodărie consuma tot timpul. Recent am ieşit din concediul de maternitate.

"Revenind în lume", m-am simţit un fir mic de iarbă care tinde spre primăvară, spre revigorare ... Cu ajutorul ziarului vostru aş dori să mă transform dintr-un fir de iarbă într-o floare fină, care va aduce bucurie fiului meu şi va seduce din nou soţul”.

Comentariul Ludmilei Roibu, antrenor de categorie internaţională a companiei Schwarzkopf Professional şi Loial:
— Multe femei cred: pentru a deveni tânără şi frumoasă e suficient să de vopseşti blondă. Astfel devin fidele stereotipului eronat. Una dintre aceste „fidele” este eroina noastră. Culoarea naturală maro pe care am ales-o pentru părul ei, coafura, care se potriveşte tipului feţei ei, şi, în final, make-up-ul, care pune accentul pe ochii ei luminoşi, cred că au schimbat opinia Anastasiei despre frumuseţea universală a blondului şi despre sine însăşi!


Informaţii suplimentare pot fi găsite în secţiunea despre concurs www.svadiba.md/krasota
Vizionari de la data publicarii: 198

Merită să fie văzut

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.