Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
25 mai 2017

Compania "Special" este mereu gata să creeze idei noi și frumoase pentru un eveniment de neuitat!

Nu există două istorii identice în Univers, două povești de dragoste asemănătoare. Nici pentru noi nu există două nunți identice, deoarece fiecare nuntă a noastră este o istorie a voastră… o poveste Specială!

Noi existăm, deoarece vrem ca fiecare zi a voastră înainte de nuntă și ziua nunții propriu zisă să fie pline de emoții pozitive, de dragoste, de relaxare totală…

De la prima întâlnire noi încercăm să vă auzim, să vă înțelegem, să aflăm ce este pentru voi cu adevărat important, ce preferințe aveți, ce vă poate impresiona! Asta ne permite să vă propunem acel nivel al serviciilor noastre, de care o sa fiți satisfăcuți. Noi vă putem povesti cum ar trebui să fie pregătirile și propriu Nunta. Suntem ajutorul de neînlocuit pentru voi, atât pe parcursul pregătirilor, cât și în Ziua cea Mare, Ziua Nunții.

Avem o echipă de profesioniști, fiecare dintre noi lucrează, învață în fiecare zi lucruri noi pentru a prelua cât mai profesional pregătirile pentru nuntă. La noi creativitatea și calitatea îs la loc de cinste, în procesul de organizare și planificare a evenimentului vostru noi depunem multă muncă și vă garantăm că rezultatul va fi unul deosebit și Special. Avem și acumulăm în fiecare zi experiență pentru a vă garanta un rezultat perfect.

Compania "Special" este mereu gata să creeze idei noi și frumoase pentru un eveniment de neuitat . Noi nu avem propuneri standard, vă ascultăm orice sugestie și creăm ceea ce vi se potrivește anume vouă. Suntem îndrăgostiți de frumos și știm să îl creăm. Imaginându-ne fiecare detaliu, luând în considerație caracteristicile mirilor, ne străduim să ajungem la un rezultat creativ – Nunta voastră — un eveniment elegant și rafinat. Așa se naște stilistica unică a evenimentului vostru, nunta voastră ia o imagine unică, unde toate detaliile se integrează perfect într-o imagine Specială!

P.S. Clienții Companiei “Special” au gusturi bune!
Vizionari de la data publicarii: 113

Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.