Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
25 mai 2017

Compania "Special" este mereu gata să creeze idei noi și frumoase pentru un eveniment de neuitat!

Nu există două istorii identice în Univers, două povești de dragoste asemănătoare. Nici pentru noi nu există două nunți identice, deoarece fiecare nuntă a noastră este o istorie a voastră… o poveste Specială!

Noi existăm, deoarece vrem ca fiecare zi a voastră înainte de nuntă și ziua nunții propriu zisă să fie pline de emoții pozitive, de dragoste, de relaxare totală…

De la prima întâlnire noi încercăm să vă auzim, să vă înțelegem, să aflăm ce este pentru voi cu adevărat important, ce preferințe aveți, ce vă poate impresiona! Asta ne permite să vă propunem acel nivel al serviciilor noastre, de care o sa fiți satisfăcuți. Noi vă putem povesti cum ar trebui să fie pregătirile și propriu Nunta. Suntem ajutorul de neînlocuit pentru voi, atât pe parcursul pregătirilor, cât și în Ziua cea Mare, Ziua Nunții.

Avem o echipă de profesioniști, fiecare dintre noi lucrează, învață în fiecare zi lucruri noi pentru a prelua cât mai profesional pregătirile pentru nuntă. La noi creativitatea și calitatea îs la loc de cinste, în procesul de organizare și planificare a evenimentului vostru noi depunem multă muncă și vă garantăm că rezultatul va fi unul deosebit și Special. Avem și acumulăm în fiecare zi experiență pentru a vă garanta un rezultat perfect.

Compania "Special" este mereu gata să creeze idei noi și frumoase pentru un eveniment de neuitat . Noi nu avem propuneri standard, vă ascultăm orice sugestie și creăm ceea ce vi se potrivește anume vouă. Suntem îndrăgostiți de frumos și știm să îl creăm. Imaginându-ne fiecare detaliu, luând în considerație caracteristicile mirilor, ne străduim să ajungem la un rezultat creativ – Nunta voastră — un eveniment elegant și rafinat. Așa se naște stilistica unică a evenimentului vostru, nunta voastră ia o imagine unică, unde toate detaliile se integrează perfect într-o imagine Specială!

P.S. Clienții Companiei “Special” au gusturi bune!
Vizionari de la data publicarii: 89

Merită să fie văzut

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.