Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
6 aprilie 2020

Cum să organizezi o nuntă cu minim cheltuieli (partea I)

Când te gândești la propria nuntă cu siguranță ai în minte cea mai frumoasă rochie, un decor exclusiv, tort cu 3 nivele personalizat cu numele voastre și trupa ta favorită care a venit să-ți cânte în cea mai specială zi din viața.

De cealaltă parte, știi că toate aceste satisfacții ar putea să te lase cu datorii și știm că nu vrei asta. Astfel, ne-am gândit să-ți oferim o mână de ajutor cu 5 trucuri cum să reduci cheltuielile de nuntă, fără să te lipsești de cele mai frumoase momente.

Așadar să începem:

1. Fii propriul wedding planner al evenimentului tău

Da, un wedding planner este un specialist bun în domeniul lui, îți poate fi chiar salvatorul nunții, dar nu te va costa bănuți. Cum te poți descurca fără el? Simplu – pe internet sunt o mulțime de exemple de agende pentru planificarea nunții: ce și când să faci. În plus, grupurile de pe Facebook, forumurile și articolele de pe bloguri te pot ajuta cu o mulțime de sfaturi.

La fel – profită la maxim de sfaturile care ți le oferă administratorii localurilor. De exemplu, Restaurant Select oferă pentru fiecare nuntă un manager care coordonează detaliile, el te poate ajuta cu diferite aspecte – decor, meniu, moderatori, formații, artiști, tort sau candy bar. Dacă nici asta nu-ți este de ajuns – apelează la prietenii care deja și-au sărbătorit nunta și roagă-i să-ți împărtășească experiența lor.

2. Optează pentru nuntă în afara sezonului

Dacă vrei să economisești simțitor, aceasta este soluția ideală. Toate restaurantele oferă reduceri considerabile pentru cei care vor să sărbătorească nunta în zilele luni-joi, în zilele de post sau în lunile mai puțin solicitate – de exemplu în perioada rece. Cine a spus că nunta iarna sau primăvara nu poate fi de poveste?

3. Confecționează decorul singură sau optează pentru cel oferit de restaurant

Lasă decorul din perle și cristale swarovski pentru nunțile regale. Poți obține o atmosferă distinsă fără să apelezi la floriști sau decoratori cu experiență. Ai putea încerca să faci unele elemente de decor singură – de exemplu buchetele de flori de pe mese sau inscripția cu numele voastre care va sta pe panoul de întâmpinare a oaspeților. De asemenea, multe restaurante (inclusiv Restaurantul Select) oferă mai multe tipuri de decorațiuni absolut gratuit. De obicei, poți alege din mai multe culori, așa că profită de astfel de oferte. Dacă vrei să-l personalizezi, adaugă câteva elemente create de tine.

4. Închiriază rochia de mireasă

Știm că îți dorești să fii deosebită, dar o poți face fără să cheltui jumătate din bugetul nunții pe procurarea rochiei visurilor tale. Există probabilitatea că o vei purta doar în seara nunții, iar ulterior va sta uitată în dulap câțiva ani buni. Deși multe mirese cred că vor vinde rochia ulterior, însă acest lucru așa și nu se întâmplă. Economisește bani și optează pentru a închiria rochia preferată din salon.

5. Revizuiește lista de invitați

Cine a spus că nunta perfectă este o nuntă cu sute de oaspeți? Invită-i la petrecere pe cei mai apropiați din familie și prietenii cu care de obicei îți petreci timpul și prezența cărora îți face bine. Așa vei economisi atunci când vei alege localul.

Nu uita, este seara voastră și sunteți în drept să o organizați astfel încât să vă simțiți bine și să vă aduceți aminte cu drag și peste ani. Sper că sfaturile noastre ți-au fost de folos și vei reuși să te bucuri din plin de evenimentul tău. Fii în continuare cu ochii pe blogul Restaurantul Select, pentru că urmează și a partea a II-a, în care îți vom oferi alte 5 sfaturi de preț pentru o nuntă cu minim cheltuieli!
Vizionari de la data publicarii: 72
Sala de banchet "Select Banquet Hall"

str. Mircea cel Batrin, 21
Telefon: 022 85-85-80, 069 500-900Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.