Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
24 februarie 2014

Agentia "Elit Wedding & Event Design" — Culori indraznete pentru decorul nuntii tale!

Decorul de la nunta ta nu trebuie sa fie impus de dotarile spatiului in care vei face petrecerea. Poti alege din timp sa iti creezi un decor special, in conformitate cu tema pe care ai ales-o pentru nunta.

Galben si lime

Galbenul si limeul sunt doua culori pline de energie si de vitalitate, dar cu o nota calda si prietenoasa. Impreuna vor crea o atmosfera relaxata, potrivita mai ales pentru o nunta in aer liber, mai ales daca ne gandim si la contrastul cu verdele natural. Alege ca pe fetele tale de masa galbene sa asezi pajare transparente verzi. Iar in loc de decorul exclusiv floral, foloseste cateva fructe, bineinteles lamai si lime-uri.

Fuchsia si bleumarin

O astfel de combinatie, desi indrazneata, va avea un rezultat cat se poate de elegant. Bleumarinul este o culoare plina de prestanta, pe cand fuchsia ii da exact indrazneala de care are nevoie. Alege huse pentru scaune bleumarin, pe care sa prinzi funde mari fuchsia, in stilul clasic. In plus, tacamurile tale argintii vor crea un contrast minunat cu fetele de masa albastre. Ca decoratiuni pentru masa, foloseste vase vintage din metal, in care sa pui bujori deschisi.

Portocaliu si roz

Iti poate parea putin prea indraznet, tinand cont de faptul ca ambele culori au o personalitate puternica, insa ele sunt numai bune pentru o nunta vesela. Vor da energia, exuberanta si avantul de care are nevoie o petrecere reusita. Daca iti organizezi nunta pe o terasa, atunci cateva corpuri de iluminat din hartie roz, care sa atarne deasupra fetelor de masa portocalii vor da tonul distractiei.
Vizionari de la data publicarii: 41

Merită să fie văzut

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.