Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
24 februarie 2014

Agentia "Elit Wedding & Event Design" — Culori indraznete pentru decorul nuntii tale!

Decorul de la nunta ta nu trebuie sa fie impus de dotarile spatiului in care vei face petrecerea. Poti alege din timp sa iti creezi un decor special, in conformitate cu tema pe care ai ales-o pentru nunta.

Galben si lime

Galbenul si limeul sunt doua culori pline de energie si de vitalitate, dar cu o nota calda si prietenoasa. Impreuna vor crea o atmosfera relaxata, potrivita mai ales pentru o nunta in aer liber, mai ales daca ne gandim si la contrastul cu verdele natural. Alege ca pe fetele tale de masa galbene sa asezi pajare transparente verzi. Iar in loc de decorul exclusiv floral, foloseste cateva fructe, bineinteles lamai si lime-uri.

Fuchsia si bleumarin

O astfel de combinatie, desi indrazneata, va avea un rezultat cat se poate de elegant. Bleumarinul este o culoare plina de prestanta, pe cand fuchsia ii da exact indrazneala de care are nevoie. Alege huse pentru scaune bleumarin, pe care sa prinzi funde mari fuchsia, in stilul clasic. In plus, tacamurile tale argintii vor crea un contrast minunat cu fetele de masa albastre. Ca decoratiuni pentru masa, foloseste vase vintage din metal, in care sa pui bujori deschisi.

Portocaliu si roz

Iti poate parea putin prea indraznet, tinand cont de faptul ca ambele culori au o personalitate puternica, insa ele sunt numai bune pentru o nunta vesela. Vor da energia, exuberanta si avantul de care are nevoie o petrecere reusita. Daca iti organizezi nunta pe o terasa, atunci cateva corpuri de iluminat din hartie roz, care sa atarne deasupra fetelor de masa portocalii vor da tonul distractiei.
Vizionari de la data publicarii: 37

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?