Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Regulamentul concursului

Cum are loc înscrierea în concurs?

 • Expediați spotul, ce corespund cerinţelor tehnice, pe adresa info@svadiba.md.
 • Anexați la fișierul video o scrisoare, în care să indicați: numele autorului sau autorilor, titlul spotului video, nominalizarea și denumirea exactă a tehnicii și a programelor, cu ajutorul cărora a fost realizată lucrarea.

Toate spoturile video expediate, care vor corespunde cerinţelor tehnice, vor fi afişate pe pagina „Imaginiile video ale participanţilor”, unde acestea vor putea fi apreciate de către vizitatorii portalului.

Condiţiile de participare la concurs

 1. Cererea de participare la concurs poate fi înaintată din partea oricărui studiou specializat, operator video, regizor de montaj, colectiv de autori.
 2. Participarea la concurs este gratuită. Pentru participare în cadrul nominalizărilor, fiecare studiou trebuie să prezinte cite un spot video pentru fiecare nominalizare. Lucrările, care nu corespund cerințelor tehnice, nu vor fi analizate și apreciate.
 3. La concurs pot fi prezentate numai lucrări finisate, filmarea și montarea acestora poate fi realizată oricînd, înainte de prezentarea lor la concurs.
 4. Subiectul spotului video prezentat la concurs, trebuie să corespundă nominalizărilor și să aibă o introducere logică (vezi punctul 1 și 5 în lista cerințelor tehnice ale spoturilor video).
 5. Rezultatele generale ale concursului vor fi făcute publice şi vor fi publicate pe site după încheierea concursului.
 6. Prezentînd lucrările la concurs, participantul își va confirma titlul de autor și acordul său referitor la condițiile și regulamentul concursului, garantînd de asemenea și absența oricăror pretenții din partea tinerilor căsătoriți sau a unor terțe persoane.
 7. Primirea clipurilor video pentru participarea la concurs va avea loc din 15 ianuarie 2010 pînă în 28 februarie 2010.
 8. Perioada votării pentru clipurile video participante la concurs — 1 martie–25 aprilie 2010.

Comitetul de organizare al concursului are dreptul:

 • de a asigura accesul public la materialele autorilor expuse pe site-ul concursului;

 • de a utiliza numele și imaginea autorilor sau a membrilor juriului în corespundere cu evoluția și popularizarea concursului;

 • în cazul în care, se va stabili că informația, care se conține în remarca tehnică a participantului, este falsă, vor fi luate toate măsurile necesare, inclusiv revocarea premiilor și anularea publică a rezultatelor concursului;

 • interpretarea neclarităților și a contradicțiilor apărute, în corespundere cu propriile concepții despre logică, raționament și onestitate.

Comitetul de organizare nu va coresponda cu participanţii, nu va oferi recenzii şi nici sfaturi utile.

Merită să fie văzut

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.