Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Regulamentul concursului

Cum are loc înscrierea în concurs?

 • Expediați spotul, ce corespund cerinţelor tehnice, pe adresa info@svadiba.md.
 • Anexați la fișierul video o scrisoare, în care să indicați: numele autorului sau autorilor, titlul spotului video, nominalizarea și denumirea exactă a tehnicii și a programelor, cu ajutorul cărora a fost realizată lucrarea.

Toate spoturile video expediate, care vor corespunde cerinţelor tehnice, vor fi afişate pe pagina „Imaginiile video ale participanţilor”, unde acestea vor putea fi apreciate de către vizitatorii portalului.

Condiţiile de participare la concurs

 1. Cererea de participare la concurs poate fi înaintată din partea oricărui studiou specializat, operator video, regizor de montaj, colectiv de autori.
 2. Participarea la concurs este gratuită. Pentru participare în cadrul nominalizărilor, fiecare studiou trebuie să prezinte cite un spot video pentru fiecare nominalizare. Lucrările, care nu corespund cerințelor tehnice, nu vor fi analizate și apreciate.
 3. La concurs pot fi prezentate numai lucrări finisate, filmarea și montarea acestora poate fi realizată oricînd, înainte de prezentarea lor la concurs.
 4. Subiectul spotului video prezentat la concurs, trebuie să corespundă nominalizărilor și să aibă o introducere logică (vezi punctul 1 și 5 în lista cerințelor tehnice ale spoturilor video).
 5. Rezultatele generale ale concursului vor fi făcute publice şi vor fi publicate pe site după încheierea concursului.
 6. Prezentînd lucrările la concurs, participantul își va confirma titlul de autor și acordul său referitor la condițiile și regulamentul concursului, garantînd de asemenea și absența oricăror pretenții din partea tinerilor căsătoriți sau a unor terțe persoane.
 7. Primirea clipurilor video pentru participarea la concurs va avea loc din 15 ianuarie 2010 pînă în 28 februarie 2010.
 8. Perioada votării pentru clipurile video participante la concurs — 1 martie–25 aprilie 2010.

Comitetul de organizare al concursului are dreptul:

 • de a asigura accesul public la materialele autorilor expuse pe site-ul concursului;

 • de a utiliza numele și imaginea autorilor sau a membrilor juriului în corespundere cu evoluția și popularizarea concursului;

 • în cazul în care, se va stabili că informația, care se conține în remarca tehnică a participantului, este falsă, vor fi luate toate măsurile necesare, inclusiv revocarea premiilor și anularea publică a rezultatelor concursului;

 • interpretarea neclarităților și a contradicțiilor apărute, în corespundere cu propriile concepții despre logică, raționament și onestitate.

Comitetul de organizare nu va coresponda cu participanţii, nu va oferi recenzii şi nici sfaturi utile.

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?