Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Regulile de participare la concurs

Noţiuni generale

Înaintarea unei poze la concurs poate fi atît din partea unui fotograf profesionist, amator, cît şi din partea însuşi a tinerilor. Pentru a adăuga poza e necesar de a vă înregistra, de a intra în «Profilul utilizatorului» şi de a adăugat poza dorită în compartimentul special "Concurs". La înregistrare întroduceţi datele corecte şi concrete. Dacă aţi fost deja înregistrat pe site, controlaţi corectitudinea şi existenţa datelor necesare. În cazul lipsei unor date de înregistrare, poza poate fi lipsită de premiu.

Limite geografice pentru participarea la concurs nu există.

Cerinţe pentru poze

Pozele nu trebuie să prevaleze 4 Мb. Se permite participarea unei singure poze de la un participant. Sunt interzise colajele. Sunt interzise orice inscripţie pe poză.

Termenul

Adăugarea pozei se permite pînă la 9 mai 2008  (inclusiv).
Votarea pozelor pînă la 10 mai 2008.
Premiile se decernează pe  — 11 mаi 2008.

Votarea

Votarea se permite doar utilizatorilor înregistraţi. Puteţi aprecia fiecare poză, doar o singură dată pe zi. Toate notele sunt importante şi hotărîtoare şi vor fi calculate la finele concursului.

Procedura determinării cîştigătorului

Pozele care au acumulat cel mai mare bal, for fi socotite drept cîştigătoare.

Premii cîştigătorilor

Cîştigătorii vor primi premii valoroase, mai detaliat va fi anunţat mai tîrziu.

Anularea pozelor din concurs

Poza participantă poate fi anulată chiar de participant. La fel adresîndu-vă la administraţia site-ului Svadiba.md.

Administraţia site-ului Svadiba.md poate anula poza în cazurile:

  • în cazul comportamentului non-sportiv al participantului;
  • în cazul unei plagieri;
  • în cazul ne corespunderii formatului sau tematicei.
Merită să fie văzut

Nunta Кондитерское чудо — бархатные и зеркальные торты. Такого вы еще не видели! Кондитерское чудо — бархатные и зеркальные торты. Такого вы еще не видели!

Глядя на эти фото, сложно поверить, что это - торты, творение рук человеческих и, что это можно есть. Кондитерские изделия больше похожи на драгоценные камни! Автор шедевров — молодая девушка, 26-летняя россиянка Ксения Пенкина.

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!