Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Regulile de participare la concurs

Noţiuni generale

Înaintarea unei poze la concurs poate fi atît din partea unui fotograf profesionist, amator, cît şi din partea însuşi a tinerilor. Pentru a adăuga poza e necesar de a vă înregistra, de a intra în «Profilul utilizatorului» şi de a adăugat poza dorită în compartimentul special "Concurs". La înregistrare întroduceţi datele corecte şi concrete. Dacă aţi fost deja înregistrat pe site, controlaţi corectitudinea şi existenţa datelor necesare. În cazul lipsei unor date de înregistrare, poza poate fi lipsită de premiu.

Limite geografice pentru participarea la concurs nu există.

Cerinţe pentru poze

Pozele nu trebuie să prevaleze 4 Мb. Se permite participarea unei singure poze de la un participant. Sunt interzise colajele. Sunt interzise orice inscripţie pe poză.

Termenul

Adăugarea pozei se permite pînă la 9 mai 2008  (inclusiv).
Votarea pozelor pînă la 10 mai 2008.
Premiile se decernează pe  — 11 mаi 2008.

Votarea

Votarea se permite doar utilizatorilor înregistraţi. Puteţi aprecia fiecare poză, doar o singură dată pe zi. Toate notele sunt importante şi hotărîtoare şi vor fi calculate la finele concursului.

Procedura determinării cîştigătorului

Pozele care au acumulat cel mai mare bal, for fi socotite drept cîştigătoare.

Premii cîştigătorilor

Cîştigătorii vor primi premii valoroase, mai detaliat va fi anunţat mai tîrziu.

Anularea pozelor din concurs

Poza participantă poate fi anulată chiar de participant. La fel adresîndu-vă la administraţia site-ului Svadiba.md.

Administraţia site-ului Svadiba.md poate anula poza în cazurile:

  • în cazul comportamentului non-sportiv al participantului;
  • în cazul unei plagieri;
  • în cazul ne corespunderii formatului sau tematicei.
Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.