Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Oferta publicitară


Svadiba.md ― liderul publicității online de mariaj din Republica Moldova. Dat fiind faptul că piața serviciilor de nuntă din țară este foarte mare, concurența între companiile de mariaj crește pe zi ce trece. Publicitatea pe Internet ― o metodă modernă și efectivă de a te face cunoscut. Iar internet-portalul Svadiba.md vă va ajuta să vă promovați serviciile și mărfurile la cel mai înalt nivel.

Svadiba.md — pe noi ne cunosc, despre noi se discută, în noi au încredere!

Plasarea publicității pe site-ul nostru — garantarea succesului dvs. Portalul Svadiba.md reprezintă sursa numărul unu în Moldova la tematica nunții, care pe parcursul a 8 ani captează atenția celui mai larg public și deține cea mai mare bază de date a companiilor. Potrivit datelor oferite de Google Analytics, pe parcursul anului 2014, portalul Svadiba.md a fost vizitat de peste 4 milioane de ori. Apropo, populația Republicii Moldova numără aproximativ 4 milioane de oameni. Site-ul nostru este vizitat zilnic de mai bine de 2000 de persoane, iar partenerii noștri de încredere sunt peste 300 de companii. Timp de 1 an, despre aceste companii pot afla mai mult de 700 000 de clienți!
Raportul de vizualizare pe anul 2011.
Raportul de vizualizare pe anul 2012.
Raportul de vizualizare pe anul 2013.

Svadiba.md se bucură de o geografie vastă. Mai mult de jumătate din auditoriul site-ului este din Moldova, dar suntem vizitați în mod regulat de locuitori ai Rusiei, Ucrainei, României, Italiei, Portugaliei și Spaniei, fapt care plasează portalul pe un nivel internațional. Numărul de vizualizări ale site-ului se află în creștere exponențială, iar împreună cu aceasta se măresc și vânzările clienților noștri. Aceasta este posibil, datorită alegerii corecte a instrumentelor de promovare a mărfurilor și serviciilor.

Trei pachete de servicii — Trei paşi spre Succes

În funcţie de pachetul de servicii ales, obţineţi un anumit set de instrumente pentru a vă promova pe portalul Svadiba.md şi în afara acestuia. Cu siguranţă, cu cât mai multe servicii sunt incluse în pachet, cu atât mai eficient este acesta. Dar, în orice caz, despre produse sau serviciile dvs. vor afla mii de persoane interesate, ceea ce înseamnă că veţi simţi beneficiul participării în acest catalog chiar din primele luni de activare a pachetului.

pachet

Basic

pentru companii mici

100 € pentru 12 luni

sau 65 € pentru 6 luni

pachet

Pro

pentru companii medii

150 € pentru 12 luni

sau 90 € pentru 6 luni

pachet

Premium

pentru câştigători

200 € pentru 12 luni

sau 115 € pentru 6 luni

publicitate

Bannere

publicarea bannerelor

de la 25 € lunar

Informații complete despre companie: descriere, poze, clipuri video, știri, anunț Informații complete despre companie: descriere, poze, clipuri video, știri Informații complete despre companie: descriere, poze, clipuri video, știri Pagina principală
de la 50 € lunar
Statistica vizualizărilor Statistica vizualizărilor Statistica vizualizărilor Galeria tinerilor căsătoriţi
de la 25 € lunar
URL www.svadiba.md/name URL www.svadiba.md/name URL www.svadiba.md/name Ghid de nuntă
de la 25 € lunar
Anunțuri în orice rubrică Anunțuri în orice rubrică Noutăţi
de la 25 € lunar
Propunerile în Vitrina Propunerile în Vitrina Vitrina
de la 30 € lunar
Interviu cu fondatorul companiei Catalogul companiilor
de la 50 € lunar
Participarea la Sistemul de discount Catalog de oferte
de la 120 € lunar

 

Banner în una dintre cele 12 rubrici de anunțuri Catalogului de oferte — 165 €/6 luni, 300 €/12 luni.

Publicarea pe Pagina principală în Blocul promoţional (exemplu)


Un avantaj actual pentru saloanele de mariaj, patiserii şi fotografi este prezentarea produselor şi lucrările destinate publicului larg, într-un format mare al Vitrinei.

70 euro lunar

Caracteristici:

  • amplasarea publicităţii pe pagina principală;
  • patru fotografii cu logotipul companiei;
  • posibilitatea de mărire a numărului de vizitatori a paginii personale;
  • 75.000 de oameni vor vedea publicitatea dumneavoastră!

Publicarea în rubrica “TOP-ul companiilor” (exemplu)


Un serviciu nou pentru doritorii de a fi întotdeauna pe locul întîi. Doar 5-7 companii pot face parte din rubrica “TOP”, în acest mod avînd posibilitatea de a obţine cele mai multe comenzi.

100 euro pentru 3 luni


Participarea la Sistemul de Discount


Oferă un număr mare de avantaje companiilor:

  • posibilitatea de a se face cunoscut unui public mai larg;
  • posibilitatea de apropiere maximală de clienţi;
  • posibilitatea de mărire a vînzărilor.

50 euro anual

Toate companiile participante sunt marcate cu un semen distinct, astfel încît se măresc şansele de acaparare a noilor clienţi, care apelează mai lesne către o companie care oferă reduceri. Mai multe detalii veţi găsi în compartimentul “Discount”.

Pentru toate întrebările, apelaţi la numărul de tel. (+373) 0 796 3-90-70, 022 930-700 sau trimiteţi mesaj la adresa e-mail info@svadiba.md.

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?