Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Card de utilizator

Card de utilizator

danusea76

Mesaje private Propunere de prietenie
 
Daniela şi Ghenadie

06 octombrie 2013

Nunta noastra a fost sărbătorită cu mult succes, datorita echipei extraordinare a sălii de banchet Magician (str.Uzinelor, 67). Sala de banchet în cauză este stilată cu rafinament, acurateţe . Anturajul este unul de excepţie. Iluminarea multicoloră şi decorul select te face să te simţi deosebit, îţi crează impresia că te afli în cel mai select loc din Europa. Chelnerii au o ţinută impecabilă şi deservesc la un nivel foarte înalt. Dar, culmea încîntării este faptul, că chelnerii pentru fiecare fel de mîncare se costumează frumos, divers şi preventiv servirii bucatelor respective, demonstează un mic show (dansează în diferit stil). M-a uimit, dar plăcut, este faptul, că patronul sălii dna Svetlana cu multă responsabilitate se atîrnă faţă de orice manifestare organizată în acest local, dînsa fiind prezentă de fiecare dată de la început pînă la finele manifestaţiei, coordonînd şi dirijînd fiecare detaliu, cum ar fi: momentul intrării chelnerilor în sală; servirea bucatelor; organizarea mesei fourchet, intrarea muzicală; conectarea pe trepte a iluminaţiei în diferite momente ş.a. Şi, în final, foarte important este, că preţul pentru toate serviciile date sunt accesibile pentru oricine, chiar sunt reale. Mai mult ca atăt, localul Magician asigură servirea gratuită a doua zi a tuturor musafirilor serii precedente cu tradiţionala "zeama moldoveneasca".Bravo MAGICIAN ŞI O RECOMAND TUTUROR, ce tind la o sărbătoare reuşită.

Citeşte mai mult


Actori
Tinerii căsătoriţi: Daniela şi Ghenadie
Părinţii: Boris şi Olga, Boris şi Lidia
Nănaşii: Liuba şi Serghei

Locul desfăşurării:
Restaurant: Sala de banchet "Magician"

Sex: Fem. Starea civilă: Căsătorită
Pe site de pe 5 noiembrie 2013
Utilizatorul a fost pe site: 2222 zile în urmă în 16:40Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.