Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
29 septembrie 2017

Se apropie nunta? Cel mai bun restaurant — "Vila Nouă"!

De ce în alegerea sălii de banchet pentru nuntă cea mai bună variantă este "Vila Nouă"?

Deoarece există 5 motive!

1. "Vila Nouă" este un restaurant cu o bogată experiență, cu istorie proprie și tradiții.

Noi ne răsfățăm clienții deja mai mult de o decadă, iar în acest răstimp am acumulat o mulțime de aptitudini pentru ca oricare sărbătoare a dumneavostră să fie de neuitat. Noi cunoaștem cum trebuie să fie o sală pentru nunți, muzica și atmosfera. Noi știm cu ce să îi impresionăm pe oaspeții dumneavoastră! Lucrul nostru se bazează pe calitate și profesionalism. Acestea sunt confirmate de reputația noastră serioasă.

2. Bucătăria la "Vila Nouă" este mereu gustoasă și naturală.

În rețetele bucatelor noastre nu veți găsi nici adaosuri artificiale, nici potențiatori de gust. A găti meniul pentru banchet ”de ieri”? Nu, acesta nu este principiul nostru. Tot ceea ce propunem pentru oaspeții noștri se pregătește din produse proaspete chiar înaintea banchetului. Noi ținem la distribuitorii noștri, cu care colaborăm deja de mulți ani. Ei nu ne-au dezamăgin niciodată, iar bucătarii de la "Vila Nouă" se mândresc cu creațiile lor gastronomice pe bună dreptate. Nunta în restaurantul nostru va fi gustoasă!

3. Combinația optimă între preț și calitate.

În selectarea restaurantului întrebarea privitoare la preț este una foarte importantă. Deci, "Vila Nouă" a găsit cea mai bună combinație dintre preț și calitate și o propune pentru dumneavoastră! Luați legătura cu managerii noștri, folosiți-vă de bonusuri și reduceri, formați-vă pachetul de prețuri personal și individual! Orice variantă din cele propuse pe care o veți alege va avea același rezultat: dumneavoastră și oaspeții dumneavoastră veți rămâne foarte mulțumiți.

4. Apropo — despre bonusuri!

Acestea la noi, la "Vila Nouă", sunt o mulțime. De exemplu reducerea de 10%, care este valabilă în timpul săptămânii, în afară de weekend. Sau ajutorul în amenajarea sălii: zona de întâlnire a oaspeților, candy-bar, masa pentru deserturi, sala de banchet. În afară de asta, "Vila Nouă" vă oferă gratuit aparatura pentru efecte de lumină și mașina pentru fum. Aveți nevoie de muzică de calitate? Noi vă vom ajuta!

Noi colaborăm cu un DJ de mult timp și cu succes, iar serviciile acestuia vi le oferim la cel mai avantajos preț. Urmăriți ofertele noastre, interesați-vă la managerii noștri — ei vă vor povesti și vă vor arăta totul. Da, apropo: chiria sălii pentru nuntă este gratuită!

5. "Vila Nouă" se mândrește cu sălile sale de banchete.

Fiecare dintre săli este unică. Sala Mare — regina sălilor, mare, poate găzdui până la 150 de persoane. Aici avem un spațiu pentru candy-bar, un interior frumos și comod pentru decorare. Dacă ați invitat la nuntă până la 90 de persoane – bine ați venit în Sala Mică.

Aceasta are atmosfera sa, este confortabilă, cu ieșire la un balcon spațios. Iar dacă sărbătoarea dumneavoastră este programată în perioada mai-septembrie, atunci veți aprecia la justa valoare Sala Lounge de la primul etaj. Aceasta este prevăzută pentru 50 de invitați, are ieșire la terasa verde de vară, unde se pot amplasa până la 30 de persoane.

În toate sălile "Vila Nouă" lucrează camerele de supraveghere video — pentru siguranța dumneavoastră!
Vizionari de la data publicarii: 49
Restaurantul "Vila Nouă"

str. Ginta Latină, 5/3
Telefon: 022 45-03-09, 0 790-77-575, 0 682 9-97-57Merită să fie văzut

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.