Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
22 februarie 2016

Salon de Mariaj "Cocos" — Nunta în anul bisect 2016

Dacă planificați să celebrați nunta în acest an, probabil că ați auzit deja de o mulțime de ori de la prieteni și familie, precum că 2016 - este un an bisect, ceea ce înseamnă că o căsătorie încheiată în acest an va fi un eșec.

Așa este sau nu, vom încerca să înțelegem!

În ajunul nunții oamenii devin a fi foarte superstițioși, chiar și cei care până acum nu au fost niciodată cointeresați de semne, încep în mod activ a le studia.

Multe semne spun că nunta planificată în acest an bisect 2016, nu va duce spre nimic bun, și tînăra familie va fi urmărită de nefericire. Deci prin ce se deosebește un an bisect de celelalte, și sunt posibile căsătoriile în acest an? De alți ani 2016 diferită numai prin faptul că durează mai mult cu 1 zi. Strămoșii noștri credeau că anii bisecți erau asociați cu un sfânt, care a fost cunoscut sub numele Kasian. Legenda spune că el era un înger, dar apoi a trecut de partea diavolului. De-a lungul timpului, el a realizat greșeala sa și a primit o penalizare. Astfel, anume pe 29 februarie el acționa public, de aceea oamenii încercau să nu își părăsească locuințele fără necesitate, în această zi.

Va fi sau nu cu succes o nuntă organizată în 2016 pentru persoanele care au decis să se căsătorească în Anul Maimuței?

Oamenii superstițioși, care se bazează pe semne, vor spune că puteți găsi orice alt an, cu excepția celui bisect, precum că o căsătorie inițiată în această perioadă cu siguranță se va dezmembra. Dar această ipoteză nu a fost dovedită, nici de știință nici de tradițiile din popor.

Se spune că Biserica interzice organizarea cununiei (nunții) într-un an bisect — însă și acest fapt nu este adevărat. Biserica creștină nu numai că nu interzice, dar, de asemenea și judecă cu fermitate oamenii superstițioși, numindu-i închinători ai păgînilor.

Există canoane bisericești, care interzic nunta în ajunul marilor sărbători, în timpul posturilor, miercurea și vinerea, dar interdicții cu privire la faptul dacă sunt permise căsătoriile în 2016 – nu sunt. Cu toate acestea, există și aspecte pozitive ale nunții planificate în 2016, de exemplu, nu vor fi cozile obișnuite, la oficiile stării civile, la coafor și make-up, iar majoritatea fotografilor vor avea un program mai lejer și vor avea reduceri la servicii.


Un sfat înțelept spre a reține: semne de nuntă și superstiții sunt foarte multe, dar acestea nu semnifică absolut nimic în comparație cu iubirea și sentimentele sincere ale oamenilor.

Zi favorabile pentru nunta în 2016

Astrologii susțin că corectitudinea alegerii dătii nunții este la fel de importantă ca și compatibilitatea caracterelor viitorilor soți. Pe parcursul anului bisect, 2016, există date pentru care se merită de a acorda atenție, atunci când se planifică o nuntă.

Astfel, zilele, promițătoare cu noroc spre o viitoare și de lungă durată căsătorie sunt:

  • În ianuarie, zile de bun augur nu se întîlnesc, deoarece întreaga lună va fi marcată de semnul "burlăciei". Această perioadă este orientată pentru a construi relații de prietenie, mai degrabă decît de dragoste. O căsătorie încheiată în luna ianuarie va fi capabilă să reziste prăbușirii numai dacă perechea nu va încălca libertatea reciprocă și nu va fi plictisitoare.
  • Februarie oferă cuplurilor tinere câteva zile, începînd cu data de 14 pînă la data de 18. Nunțile planificate în aceste zile promit de a aduce o viață familiară lungă și puternică. O zi potrivită va fi, de asemenea și una din dățile 20 sau 25.
  • Martie nu va fi în măsură să bucure îndrăgostiții cu date favorabile pentru nuntă, pentru că el nu le are. Pe parcursul acestei perioade, partenerii nu sunt pregătiți pentru a oferi dragoste reciprocă. Nunta în martie va înfluiența oamenii în direcția disputelor și rivalității, așa că este mai bine de a vă reține pentru crearea cărorva legături.
  • Zile potrivite pentru nunta în aprilie nu sunt, pentru că în 2016 este indicat Postul Mare, pe întreaga lună. Biserica are o atitudine negativă față de nunți și alte evenimente festive în această perioadă.
  • Se consideră că oamenii care se vor căsători în luna mai, întreaga viață vor avea de suferit. În ciuda acestui fapt mai ne oferă multe zile pentru a uni două inimi iubitoare într-o uniune puternică: începînd cu data de 15 pînă pe 27. Desigur, în timpul săptămînii acordă atenție acele cupluri care nu doresc să organizeze banchete pompoase sau să se cunune. În cazul în care este planificat un eveniment grandios, împreună cu cununia, cel mai bine este să se mizeze pe week-end.
  • În iunie, puteți selecta data cea mai potrivită pentru nuntă — 17 iunie. De asemenea, trebuie să evidențiem data de 25 — o zi pentru o căsnicie fericită și de durată.
  • Destul de însemnate sunt căsătoriile planificate pe 6 iulie, deoarece aceasta este considerată Ziua Săruturilor. Căsătoria oficială va deveni puternică dacă va fi bazată pe iubire și încredere, ca date remarcabile pentru încheierea unor astfel de căsătorii în 2016 sunt 13, 15, 18, 20, 25.
  • August nu este prea bogat în date favorabile pentru căsătorie. Având în vedere toate sărbătorile și posturile bisericești, care cad în august, cea mai reușită zi va fi data de 12 august.
  • Septembrie, de asemenea, nu este bogat cu o mulțime de zile norocoase pentru căsătorie, din toate datele poate fi identificată data de 18. Anume în această zi, casatoria va aduce prosperitate, noroc și dragoste tinerilor căsătoriți.
  • Același lucru se poate spune și despre luna octombrie — mai bine să amînați gîndurile de la căsătorie în această perioadă.
  • Nu atît de multe date va oferi și noiembrie. Aici avem evidențiată o singură dată — 03 noiembrie.
  • Și la final — luna decembrie. La sfîrșitul anului bisect cel mai bine este să se întemeieze o familie pe data de 6 și 11 decembrie.


Semne pozitive

  • Se consideră că într-un an bisect pe 29 februarie, domnișoara poate face singură cererea în căsătorie, și el nu poate refuza. Prin urmare, dacă aveți țintit un candidat ca viitor soț, atunci așteptați acea zi!
  • Există o altă parte pozitivă: nu vor fi cozi la oficiul stării civile. De asemenea, prezentatorii, make-up artiștii, saloanele de coafură, cameramanii și fotografii nu vor ridica prețurile și vor avea un program mai liber.
  • Există semne de nuntă într-un an bisect care ar aduce numai fericire. Deci, la fiecare aniversare de nuntă trebui să fie întinsă fața de masă de nuntă. Acest lucru trebuie făcut timp de trei ani consecutivi. Atunci cuplul va trăi până la adânci bătrâneți împreună.
  • Se consideră un semn rău să se vândă voalul miresei. De a oferi rochia de mireasă prietenelor pentru a fi probată sau purtată, la fel, nu este un semn bun.
  • În ziua nunții se poate pune o monedă în pantofii mirelui și miresei. Aceast fapt le va oferi bogăție în căsnicie.
  • Deosebit de important în acest an, este lungimea rochiei. Ea trebuie să fie obligatoriu sub genunchi. Cu cât mai lungă va fi, cu atât mai bine.
  • Se consideră că cu cît este mai scurtă rochia, cu atît este căsătoria mai scurtă și mai nefericită.
  • Pentru ca soțul să nu înșele soția, este important ca rochia să dețină un număr par de nasturi.
  • Nu se recomandă si este considerat un semn rău, de a purta verigheta peste mănușă.

Semne și superstiții există foarte de multe, dar cel mai important lucru — este de a iubi unul pe altul, și atunci nimic și nimeni nu vasta în cale fericirii Dvs.




Vizionari de la data publicarii: 100





Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.