Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
7 septembrie 2018

Cum să alegi un restaurant pentru nuntă de care să fii mulțumită

Lunile august și septembrie sunt cele mai solicitate pentru celebrarea nunților, iar la Restaurantul Select rezervările pentru o dată convenabilă se fac cu un an înainte. Prin urmare, dacă planifici nunta pentru anul următor în sezon, ar fi bine să alegi restaurantul acum. O întrebare foarte importantă pentru orice mireasă este cum să alegi un restaurant care întradevăr să merite banii investiți și să fie pe măsura așteptărilor. Vezi mai jos câteva sfaturi despre cum să alegi un restaurant pentru nuntă de care să fii mulțumită:

1. Alege o locație convenabilă pentru invitați

Când spunem locație convenabilă, menționăm spațiul geografic unde se află restaurantul. Acesta poate fi amplasat în Chișinău sau în suburbie, fiecare are plusurile și minusurile sale. Pentru un restaurant amplasat în Chișinău sunt următoarele avantaje: infrastructură mai dezvoltată, taxi mai ieftin, diversitate mai marea localurilor și prestatorilor. Totuși, alegerea restaurantului în Chișinău implică și dezavantaje, cum ar fi: ambuteiaje, probleme cu liniștea publică (dacă e loc mai aglomerat).

2. Compară ofertele tuturor restaurantelor de nuntă

Cât de minunată nu ar fi sala pentru nuntă, anume bugetul deseori ne dictează unde să ne petrecem nunta. În acest scop, îți recomand să colectezi și să analizezi ofertele tuturor restaurantelor. Care sunt perioadele când se oferă reduceri? Ce bonusuri vei primi în caz că ai mai mulți invitați? Care sunt costurile ascunse ale serviicilor suplimentare? Astfel vei reuși să înțelegi dacă se echivalează cheltuielile cu bugetul tău.

3. Citește recenzii și feedback de la alte cupluri

Restaurantele de nuntă ar putea să-ți prezinte oferta lor în cele mai frumoase culori, însă experiența mirilor reali este cea mai veridică informație dacă merită să investești într-un restaurant sau nu. Citește recenzii pe Facebook, caută în Google ce zice lumea despre ei, iar un restaurant întradevăr bun va avea o reputație bună. Unul mai puțin bun, din contra, va fi criticat și va fi un semnal pentru tine că mai bine să-l eviți.

În concluzie, pot spune că alegerea restaurantului este o mare responsabilitate, pentru că de aceasta depinde succesul evenimentului tău. Cred că aceste sfaturi ți-au fost utile și te îndemn să alegi conștient și rațional, astfel ca să fii cu adevărat mulțumită de restaurant!
Vizionari de la data publicarii: 128
Sala de banchet "Select Banquet Hall"

str. Mircea cel Batrin, 21
Telefon: 022 85-85-80, 069 500-900Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.