Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
17 aprilie 2020

Catering la nuntă: Întrebările care te vor ajuta să alegi compania potrivită (partea II)

Dacă te-ai hotărât să-ți organizezi nunta într-un cadru mai deosebit decât cel obișnuit (de exemplu la terasă, în curte, în pădure, în parc sau altă zonă verde departe de aglomerația orașului), la sigur vei avea nevoie de un serviciu de catering care să asigure cele mai delicioase bucate pe mesele oaspeților tăi.

Așadar Restaurant Select îți vine în ajutor cu câteva întrebări care să te ajute să alegi furnizorul cel mai bun pentru sărbătoarea voastră specială.

Cât durează mobilizarea chelnerilor și aranjarea meselor?

Această întrebare te va ajuta să îți dai seama cum să organizezi programul nunții și nemijlocit cu cât timp în avans este nevoie să anunți chelnerii despre anumite situații neprevăzute.

Care este politica de rambursare/anulare?

Sigur că nimeni nu-și dorește situații excepționale, dar acesta este de fapt specificul lor – apar când te aștepți mai puțin. De aceea, ar fi bine să știi în ce condiții poți rezilia contractul, dacă ți se vor întoarce banii sau dacă este nevoie să suporți cheltuieli suplimentare pentru anulare.

Când trebuie să știți numărul exact de invitați?

Orice companie de catering sau restaurant are nevoie cu câteva zile înainte de eveniment de a cunoaște numărul exact de invitați pe care îi veți avea la nuntă. Astfel, furnizorul va putea calcula totul cu precizie și vor fi pregătite un număr fix de porții (plus câteva rezerve). Acest lucru, va ajuta la diminuarea risipei de mâncare.

Care sunt taxele suplimentare?

Aceasta este o întrebare crucială pe care trebuie să o adresezi companiei de catering, în cazul în care lucrurile vor întârzia la eveniment. Chelnerii sunt plătiți de obicei dublu atunci când stau ore suplimentare, deci fii atent.

Aveți opțiuni pentru persoanele cu restricții alimentare?

Dacă ești dispus să servești mâncare specială pentru câteva familii sau prieteni din cauza alergiilor sau a stilului de viață, discută acest lucru în prealabil cu furnizorul, pentru a afla dacă poate găzdui și pregăti aceste preparate personalizate.

Faceți torturi de nuntă?

Anumite companii de catering de nuntă au abilități extraordinare de coacere și se specializează în realizarea prăjiturilor/torturilor de nuntă, așa că poți profita de acest lucru. Cu câți mai puțini prestatori de servicii/furnizori vei colabora, cu atât îți va fi mai ușor să gestionezi organizarea nunții.

Asigurați curățarea inventarului și a locației după eveniment?

Anumite locuri au restricții cu privire la cât de târziu pot rămâne lucrătorii, așa că trebuie să adresezi această întrebare pentru a planifica lucrurile în avans. Aceste informații sunt, de asemenea, bine de știut, astfel încât dacă firma de catering nu curăță complet după ea înainte de a pleca, va trebui să ai tu grijă de asta. Dar, suntem siguri că nu vrei să plătești pentru greșelile lor!

Ce se întâmplă cu mâncarea rămasă?

Ai grijă ca firma de catering aleasă să nu arunce și să nu risipească mâncarea rămasă. Întreabă dacă vor împacheta bucatele pentru ca să le poți lua acasă.

Care este taxa pentru băutura suplimentară consumată?

Întreabă atât despre costul pentru băuturile alcoolice, cât și pentru ceaiul, cafeaua, sucul sau apa consumată în plus. Astfel nu vei fi luat prin surprindere dacă în timpul nunții va trebui să achiți pentru produsele care s-au epuizat.

Care este experiența Dvs în acest domeniu? Pot vedea imagini cu nunțile pe care le-ați deservit?

Această întrebare te va ajuta să-ți creezi o impresie despre companie și să te determini dacă într-adevăr este ceea de ce ai nevoie pentru ca evenimentul tău să fie organizat ca la carte.
Vizionari de la data publicarii: 70
Sala de banchet "Select Banquet Hall"

str. Mircea cel Batrin, 21
Telefon: 022 85-85-80, 069 500-900Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.