Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
14 aprilie 2020

Cum să organizezi o nuntă cu minim cheltuieli (partea II)

Nunta perfectă poate fi organizată fără bugete "regale". O știm noi, Restaurantul Select, și alte mii de cupluri care au reușit să optimizeze cheltuielile, iar din banii economisiți să meargă în vacanță sau să investească în proiecte de suflet.

În unul din articolele noastre ți-am vorbit pe îndelete despre 5 dintre cele mai importante trucuri prin care poți economisi la propria nuntă, păstrând șarmul și splendoarea sărbătorii. Astăzi, îți venim în ajutor cu alte 5 sfaturi care îți pot fi de folos în organizarea nunții tale cu un buget redus. Deci, să purcedem:

1. Confecționează singură invitațiile și plicurile pentru bani

Dacă crezi că e o economie nesemnificativă, probabil încă nu ai întrebat de prestatori cât costă modelul de invitație care ți-a căzut cu tronc. Pe internet sunt o mulțime de videouri care te învață cum să faci chiar și cele mai sofisticate invitații. În plus, le poți personaliza după propriile preferințe. Și plicurile pentru bani sunt la fel de ușor de făcut – în magazinele de birotică găsești tot de ce ai nevoie pentru un plic „cu personalitate”.

2. Profită de talentul apropiaților

Cu toții avem rude sau prieteni care se pricep foarte bine în ceea ce fac. Atunci când îți organizezi nunta nu ezita să-i rogi să te ajute cu ceea ce pot. Poate un prieten este foarte bun în design, pe când o prietenă este floristă sau oferă lecții de dans. Încearcă să vezi în fiecare o oportunitate de a economisi, apelând la consultanța sau serviciile lor, care cu siguranță vor fi mai ieftine decât ale altor prestatori.

3. Alege un meniu fără pompozități

Ca să petreci 8-12 ore în continuu ai nevoie de energie, respectiv de un meniu sățios. Atunci când alegi combinația de bucate din care se vor putea delecta cei care te-au onorat cu prezența, ține cont de faptul că mâncarea trebuie nu doar să arate bine. Optează pentru bucate nu dintre cele mai pompoase, dar care să fii sigură că nimeni nu va rămâne flămând. Combină carnea, cartofii, peștele, legumele, salatele și salamurile cu grijă. Discută cu bucătarul restaurantului care sunt necesitățile tale și ia în calcul propunerile sale.

4. Profită de reduceri și oferte speciale

Chiar dacă este greu de crezut, reducerile și ofertele speciale există și în Moldova. De obicei, magazinele sau prestatorii de servicii oferă prețuri bune la sfârșit de sezon, atunci când lichidează stocurile pentru a pune la raft marfă nouă. O altă perioadă de oferte bune la prestatori (cum ar fi fotografi, formații sau moderatori) este perioada de post sau perioada rece a anului. Planifică totul ca la carte și rezervă-ți timp pentru a vizita mai multe magazine în căutarea celor mai bune oferte.

5. Fii simplă

Simplitatea a fost și va fi în trend. O rochie minimalistă, un decor cât mai puțin țipător, un meniu fără havuz din ciocolată și un program artistic fără artiști mega cunoscuți îți va garanta o nuntă mult mai frumoasă, decât dacă a-i opta pentru toate acestea.

Tindem că credem că ți-am fost de ajutor și de această dată. Dacă ți-ai planificat nunta la Restaurantul Select sau suntem în lista celor favoriți, nu uita că oricând ne poți scrie pe Facebook sau ne poți suna la 069 500 900/069 300 900, iar administratorii noștri îți vor oferi toate detaliile de care ai nevoie!
Vizionari de la data publicarii: 99
Sala de banchet "Select Banquet Hall"

str. Mircea cel Batrin, 21
Telefon: 022 85-85-80, 069 500-900Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.