Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
30 martie 2020

Nuntă la Select Filarmonica — de ce să ne alegi pe noi

Dacă ai dat click pe acest articol înseamnă că ești în căutare de o sală potrivită pentru ziua în care îți vei sărbători nunta. Iar noi suntem aici ca să te ajutăm să faci o alegere corectă.

Știm că este greu să decizi, mai ales când ai atât de multe posibilități. Important este să vă cântăriți cât mai bine preferințele și să faceți compromisuri doar atunci când este cazul. Este cert, fiecare locație „răspunde” anumitor nevoi și dorințe, iar noi suntem aici să ți le prezentăm cap-coadă pe cele ale Restaurantului Select Filarmonica – sala care vă va garanta o nuntă de poveste.

Să începem cu cel mai important – capacitatea. Ți se va potrivi dacă ai pe listă între 50 și 100 de invitați. Astfel, sala îți va permite confortul maxim pentru amplasarea meselor și spațiu suficient pentru dans.

Locația – mai accesibilă decât accesibilul. Ne aflăm chiar în centrul orașului, pe strada Mitropolit Vaarlam 78, alături de Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. Amplasarea reușită îți oferă posibilitatea să ajungi cu ușurință la noi din orice sector al capitalei sau suburbie.

Interiorul – atunci când am conceput stilistica sălii ne-am gândit la tendințele în materie de design, care se schimbă atât de des în fiecare an. Iată de ce am ales să păstrăm o direcție minimalistă, elegantă, rafinată, care rămâne mereu în trend și care poate fi ușor modelată după diverse preferințe cu ajutorul unui decor bine ales.

Dotările sălii – și aici ne-am gândit la confortul tău și al oaspeților. Anume din acest motiv, am echipat sala cu patru proiectoare moderne și WiFi, ca să poți crea momente de poveste în timpul celei mai importante seri din viața ta. La fel, îți punem la dispoziție sistem audio performant și microfoane, ca muzica și mesajele oaspeților să se audă în orice colț. De asemenea, vei putea întâmpina oaspeții într-o zonă special concepută pentru a spune „Bun venit!” invitaților la sărbătoarea voastră. Și pentru că știm cât de importantă intimitatea, îți oferim și o cameră specială pentru miri, ca să te poți pregăti. La fel, și echipa artistică va beneficia de un spațiu separat. Toate specificațiile din dotările sălii se oferă GRATUIT.

Și acum să vorbim despre cireașa de pe tort – meniul. În general, avem un portofoliu alcătuit din peste 300 feluri de bucate, care pot fi combinate armonios pentru a forma un meniu personalizat pentru evenimentul tău. În bucătăria noastră se găsesc doar profesioniști aleși ca pe sprânceană, iar bucatele pe care le prepară îl pot cuceri chiar și pe cel mai capricios invitat. Diversitatea gustărilor îți oferă posibilitatea să ai la nunta ta atât note europene, tradiționale, asiatice sau chiar orientale. Tu decizi ce îți place, iar noi ne adaptăm preferințelor tale. Mai mult decât atât, Restaurantul Select Filarmonica te poate ajuta atât cu candy-barul – compus dintr-un sortiment de deserturi stilizate în tematica evenimentului, dar îți pune la dispoziție și o gamă largă de torturi.

Dacă te-am intrigat sau ai întrebări suplimentare, sună 069 300-900 sau scrie-ne pe Facebook și luăm noi legătura cu tine. Managerii noștri îți vor oferi cu drag toate detaliile de care ai nevoie!
Vizionari de la data publicarii: 23
Sala de banchet "Select Banquet Hall"

str. Mircea cel Batrin, 21
Telefon: 022 85-85-80, 069 500-900Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?