Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
27 aprilie 2020

Evenimentele pe care să le organizezi în funcție de anotimp

Fiecare anotimp emană o anumită stare, la fel precum și fiecare eveniment din viața noastră. Atunci când planifici o sărbătoare sau un eveniment mai formal, te gândești la dată, locație, meniu, ținută și decor, toate fiind strâns legate de vremea de afară.

Iată de ce, am decis să te ajutăm cu o retrospectivă a evenimentelor pe care le poți organiza în dependență de anotimp, astfel încât să poți folosi la maxim ceea ce oferă natura.

Evenimente primăvara

Primăvara este anotimpul renașterii, ceea ce înseamnă că ni se oferă gratuit peisaje mirifice. De aceea, această perioadă este potrivită pentru orice tip de evenimente în aer liber, astfel poți profita din plin de un decor impresionant creat de natură – va da bine la cameră și vă va oferim maximă libertate.

Din punct de vedere religios, postul Paștelui ne lasă fără câteva zile, dar avem destul timp înainte sau după Paște. Se spune că nunțile organizate primăvara aduc bucurie și noroc.

În ceea ce privește ținuta – aici nu avem restricții. Primăvara legumele și fructele sunt mai disponibile decât în perioada rece, la fel ca și florile.

Evenimente vara

Cald, soare, o mulțime de flori și verdeață, fructe și legume pentru orice gust – anume așa este vara. Și deja cred că ți-ai dat seama că vara este anotimpul când se organizează cele mai multe evenimente, indiferent de ocazie. În această perioadă, pe lângă avantajele deja enumerate, mai ești favorizat și din punct de vedere al ținutei – având posibilitatea să alegi dintr-o mulțime de look-uri.

Luna iunie este puțin limitată, având câteva sărbători religioase puse pe calendar care te împiedică să organizezi o nuntă sau o cumătrie, însă dacă ești o persoană norocoasă și găsești o portiță care te avantajează și pe tine și pe invitații tăi, te vei bucura de o vreme cu adevărat frumoasă. O cumătrie organizată vara este potrivită pentru că nu-ți faci griji că cel mic va răci, dar va trebui să fii atent să-l hidratezi bine și să-l ferești de soarele puternic.

Vara vei opta pentru mâncare mai lejeră – mai multe fructe și legume și mai puțină carne și bucate ușor alterabile.

Evenimente toamna

Toamna este asemănătoare primăverii – îți oferă o gamă largă de peisaje, o diversitate de culori perfectă pentru fotografii excepționale.

Primele 2 luni de toamnă sunt cunoscute ca „sezonul nunților”, dar nu sunt excluse cumătriile, petrecerile tematice (cum ar fi Halloween), lansările de proiecte, expozițiile sau alte evenimente mai formale – conferințe, seminare, traininguri etc. Toamna este anotimpul când poți combina petrecerile la terasă, cu sălile restaurantelor.

În această perioadă ai mai multe opțiuni pentru ținute, dar și pentru meniu – nu te vei limita la feluri de mâncare ușoare ci poți merge pe o varietate care acoperă și cele mai pretențioase gusturi.

Evenimente iarna

Aici mulți se grăbesc să exclude nunțile, deși nunta iarna este unul dintre evenimentele care pot devein cele mai speciale din întreg anul. În această perioadă poți opta pentru ținute mai diverse, care îți vor oferi o frumusețe deosebită (rochii de mireasă cu blană sau în alte culori decât tradiționalul alb). Nunțile iarna sunt destul de rare, însă au un farmec aparte. În plus, poți beneficia de un șir de reduceri generoase din partea restaurantelor, care sunt mai libere în această perioadă a anului.

Iarna este sezonul petrecerilor corporative, care în mediu durează o lună. La fel, decembrie și ianuarie pot fi considerate lunile cu cele mai multe sărbători în familie, datorită zilelor religioase din această perioadă.

Noi credem că indiferent de anotimp, orice eveniment poate deveni o istorie frumoasă despre care să-ți fie drag mereu să povestești. Echipa Restaurantului Select Filarmonica are o experiență bogată în organizarea diferitor evenimente și îl poate transforma și pe al tău într-un real succes! Lasă-ne să ne ocupăm noi de detalii, în timp ce tu savurezi din clipele evenimentului împreună cu cei dragi!Vizionari intr-o saptamina: 3
Vizionari de la data publicarii: 59
Sala de banchet "Select Banquet Hall"

str. Mircea cel Batrin, 21
Telefon: 022 85-85-80, 069 500-900Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?