Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
27 aprilie 2020

Mireasa anului 2021 – o personalitate îndrăzneață

În anul 2021, rămân în vogă culorile pastelate și minimalismul, însă personalizat. Designerii și creatorii autohtoni și străini vorbesc despre simplitate în ținute, machiaj și coafuri. Chiar dacă ne-am obișnuit cu tradiționalele rochii de culoare albă, în 2021 sunt încurajate rochiile în culori derivate – bej, rose, gri, platinum, aqua blue, nude, alb translucid sau nuanțe de silver.

Miresele care aleg să renunțe la alb trebuie să fie foarte atente la nuanța care le va defini apariția în ziua nunții. Potrivit designerilor, culorile se aleg în funcție de pielea clientei, de culoarea ochilor, a părului, dar de cele mai multe ori, atitudinea și personalitatea miresei au cuvântul final.

Cât despre forma rochiei – capătă și ea alte forme. În trend vor fi rochiile de orice croială, dar îndeosebi cele formate din 2 piese – partea de sus și partea de jos – fusta. Miresele pot opta pentru 2 tipuri de fuste. Una lungă, cu trenă, care este destinată pentru partea oficială a nunții și pentru întâmpinarea oaspeților. O fustă mai scurtă, mai simplă și mai comodă poate fi purtată pe parcursul serii, astfel încât va fi oferi libertate de mișcare.

Pot fi de asemenea, purtate rochiile de orice forme – A-line, sirenă, prințesă, salopetă, asimetrică, scurtă – important este să fie croite după personalitatea, stilul și silueta miresei. Femeile îndrăznețe vor purta costum, care poate fi format din bluză și pantaloni sau bluză și fustă. Iar pentru o doză de originalitate sunt încurajate ținutele cu pantaloni de tip fustă, dar fii atentă la materiale. Optează pentru ceva natural.

Ceea ce va conta cu adevărat vor fi detaliile, atât în materie de ținute și încălțăminte, cât și în ceea ce ține de coafură și machiaj. Ținutele pot avea o crăpătură la picior, dantelă, țesături fine, linii după silueta corpului sau trene originale.

În materie de încălțăminte, miresele pot opta pentru pantofi stiletto, dar dacă totuși te-ai decis să ieși în lumina reflectoarelor, alege între pantofii cu toc pătrat, pantofii tip teniși sau sandale cu o mică platformă de susținere – îți vor oferi nu doar un aspect inedit, dar și o comoditate la care nici nu ai visat.

Dacă intenționezi să păstrezi ceva ca amintire din ziua nunții, atunci acest lucru pot fi chiar pantofii, inclusiv ai logodnicului tău. Puteți să vă personalizați încălțămintea cu numele voastre și data nunții sau alte detalii care vă caracterizează.

Dacă vei fi mireasă în 2021 și vrei să ai parte de o nuntă de vis, ai grijă ca ceea ce alegi să fie nu doar frumos și inedit, dar și confortabil. Trebuie să te simți TU în ceea ce porți. Optează pentru imaginea care îți caracterizează personalitatea și valorile!
Vizionari de la data publicarii: 220
Sala de banchet "Select Banquet Hall"

str. Mircea cel Batrin, 21
Telefon: 022 85-85-80, 069 500-900Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.