Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
9 ianuarie 2019

Restaurantul Poseidon: o nuntă de lux pe malul Nistrului

Pregătirea pentru o sărbătorire a nunții este un lucru cu adevărat serios. Una dintre cele mai importante etape ale pregătirii este alegerea locului în care va avea loc banchetul. Astăzi în revizuirea noastră este sala de banchete Poseidon. Facem cunoștință cu el mai bine și vom afla despre toate ofertele pentru tinerii căsătoriți.

Locația

Poseidon este un complex situat în parcul Nistrului din Vadul-lui-Vodă, la doar 20 km de la Chișinău. Un loc pitoresc pe malurile Nistrului vă permite să vă bucurați de natura uimitoare și să organizați o sesiune foto frumoasă.

Sala

Sala de festivităţi Poseidon găzduiește de la 70 până la 170 oaspeți. Aici puteți sărbători nuntă, botez, aniversare, bal de absolvire, care se vor memora pentru mulți ani. Datorită caracteristicilor arhitecturale din hol este o acustică foarte bună, care garantează o calitate excepțională a sunetului.

Înregistrare căsătoriei în aer liber

Restaurantul Poseidon este înconjurat de o zonă verde mare pentru o înregistrare frumoasă a căsătoriei în aer liber. Aerul proaspăt, peisajul frumos, libertatea de mișcare a oaspeților — sunt avantaje suplimentar.

Hotel

Complexul dispune de un hotel Villa Chișla Nouă, care poate găzdui tinerii căsătoriți și oaspeți după banchetul de nuntă. Aceasta este o opțiune foarte convenabilă pe care multe cupluri au apreciat-o deja.

Meniu

O atenție deosebită merită să fie acordată bucătăriei restaurantului. Bucătarii cu experiență sunt pregătiți să ofere mâncăruri din bucătăria europeană și națională. În meniul bogat, fiecare își va găsi delicii culinare pe placul său. Prețurile în restaurant sunt foarte accesibile, meniul va costa de la 600 de lei pentru persoană. La comanda unui meniu de la 750 lei - Candy Bar cadou cu deserturi delicioase și băuturi fierbinți.

Parcare

Prezența unei parcări ample securizate este încă un punct important pentru confortul oaspeților evenimentului.

Service

Atmosfera prietenoasă și personalul grijuliu vor avea grijă de cel mai important eveniment al vieții.

Poseidon — o sărbătoare la cel mai înalt nivel și cu suflet!

+ (373 22) 416 678
+ (373) 69 850 503Vizionari intr-o saptamina: 2
Vizionari de la data publicarii: 641

Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.