Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
4 martie 2016

Salon de mariaj "Cocos" — Cum alegem rochia de mireasă?

Aceasta este întrebarea cu care se confruntă în mod inevitabil fiecare mireasă. Întrebarea care poate aduce la starea de panică, chiar și miresele care știu exact ce își doresc. Alegerea unei rochii de mireasă este o sarcină care cere responsabilitate enormă, care solicită luarea în considerație a mai multor nuanțe. Care anume? Să analizăm împreună.

Alegem rochia de mireasă în funcție de sezon

1) Rochie de mireasă pentru nunta în timpul primăverii sau verii.

Fapt că rochia ar trebui să fie "cea mai cea mai", știe fiecare mireasă, dar că ținuta aleasă trebuie să corespundă condițiilor de stare a vremii multe persoane uită. Zadarnic însă, de acest factor va depinde cât de confortabil se va simți mireasa.

Primăvara-vara este o perioadă de timp minunată pentru nuntă și o mare oportunitate de a apărea în fața oaspeților și viitorului soț în imaginea unei creații divine, învăluită în nori albi de șifon. Vara și primăvara trebuie să aveți încredere în ușurința organzalei, satinului și celei mai fine mătase de înaltă calitate. Frumusețea gingașelor țesăturilor, accentuate de nuanțele strălucitoare ale razelor solare, vă va ajuta să creați o imagine magică și fascinantă.

În cazul în care nunta Dvs. este programată pentru una dintre lunile fierbinți de vară, și ați ales nunta în rochie stil "prințesă", atunci nu renunțați la crinolină (dosală fixată pe cercuri) — aceasta vă va oferi nu numai o mai mare libertate de mișcare, dar, de asemenea și protecție de la o probabilă supraîncălzire. Fiți de acord, ar fi inconfortabil în timpul unei ședinte foto de nuntă să simțiți că aveți transpirate picioarele. Multe mirese sunt sceptice față de crinolină, dar o crinolină corect aleasă, sub rochie nu va fi vizibilă și vă va permite să regulați fusta pufoasă.

Așa gen de modele puteți alege în salonul nostru. Aici veți găsi o gamă largă pentru toate gusturile — de la clasice la cele mai exclusive, și cel mai important este o rochie de mireasă corect aleasă, care va exprima lumea Dvs. interioară, rochia în care vă veți simți confortabil și plăcut, prin aceasta radiind înaintea tuturor.


2) Rochie de mireasă pentru nunta în timpul iernii sau toamnei.

În ultimii ani, nunta pe timp de iarnă devine din ce în ce mai populară. Când ve-ți mai avea ocazia să purtați pe umeri o blăniță albă ca zăpada pentru a juca rolul Reginei de Gheață? Și ce perioadă a anului vă va oferi un așa mix de culori pentru fotografiile de nuntă, cum ar fi toamna?

Modelele de iarnă a rochiilor de mireasă nu sunt mai puțin interesante decât cele de primăvara și vară - satin luxos, tafta și catifea, decorate cu broderii voluminoase, se privesc minunat pe fonul zăpezii spumante. Completați rochia cu accesorii de blăniță și imaginea impecabilă este garantată!

Rețineți că Dvs. o să fiți nevoită să petreceți o lungă parte a timpului în afara încăperii, așa că este mai bine să renunțați la rochii de mireasă cu decolteu și de a opta pentru o rochie cu un top închis și mîneci. Rochiile de mireasă cu topuri dantelate și cu mîneci — sunt mai des solicitate pentru nunta pe timp de iarnă, decît rochiile cu decolteu adînc și spatele descoperit. Acordați atenție, că aceste rochii de mireasă din punctul de vedere al seductivității sunt la fel de reușite ca și cele mai îndrăznețe modele de vară.

Mai jos sunt indicate o serie de modele care permit fiecăre mirese să fie în trend și să-și planifice imaginea în conformitate cu tendințele modei moderne. Acordați atenție că aceste modele sunt de tip închis, sunt atît de frumos decorate cu dantelă și sunt perfecte pentru nunta în timpul iarnii sau toamnei.


Vă așteptăm la probe, Dragi Mirese!

Și rețineți — Noi mereu vom găsi o soluție potrivită pentru fiecare mireasă în funcție de preferințele ei.

În următorul articol văvom relata cum să alegeți corect rochia de mireasă în dependență de tipul siluetei, luând în considerare caracteristicile constituirii siluetei și la fel vom povesti în ce mod vă vor ajuta profesioniștii Salonului de Mariaj "Cocos".
Vizionari de la data publicarii: 132

Merită să fie văzut

Nunta Кондитерское чудо — бархатные и зеркальные торты. Такого вы еще не видели! Кондитерское чудо — бархатные и зеркальные торты. Такого вы еще не видели!

Глядя на эти фото, сложно поверить, что это - торты, творение рук человеческих и, что это можно есть. Кондитерские изделия больше похожи на драгоценные камни! Автор шедевров — молодая девушка, 26-летняя россиянка Ксения Пенкина.

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!