Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
4 martie 2016

Salon de mariaj "Cocos" — Cum alegem rochia de mireasă?

Aceasta este întrebarea cu care se confruntă în mod inevitabil fiecare mireasă. Întrebarea care poate aduce la starea de panică, chiar și miresele care știu exact ce își doresc. Alegerea unei rochii de mireasă este o sarcină care cere responsabilitate enormă, care solicită luarea în considerație a mai multor nuanțe. Care anume? Să analizăm împreună.

Alegem rochia de mireasă în funcție de sezon

1) Rochie de mireasă pentru nunta în timpul primăverii sau verii.

Fapt că rochia ar trebui să fie "cea mai cea mai", știe fiecare mireasă, dar că ținuta aleasă trebuie să corespundă condițiilor de stare a vremii multe persoane uită. Zadarnic însă, de acest factor va depinde cât de confortabil se va simți mireasa.

Primăvara-vara este o perioadă de timp minunată pentru nuntă și o mare oportunitate de a apărea în fața oaspeților și viitorului soț în imaginea unei creații divine, învăluită în nori albi de șifon. Vara și primăvara trebuie să aveți încredere în ușurința organzalei, satinului și celei mai fine mătase de înaltă calitate. Frumusețea gingașelor țesăturilor, accentuate de nuanțele strălucitoare ale razelor solare, vă va ajuta să creați o imagine magică și fascinantă.

În cazul în care nunta Dvs. este programată pentru una dintre lunile fierbinți de vară, și ați ales nunta în rochie stil "prințesă", atunci nu renunțați la crinolină (dosală fixată pe cercuri) — aceasta vă va oferi nu numai o mai mare libertate de mișcare, dar, de asemenea și protecție de la o probabilă supraîncălzire. Fiți de acord, ar fi inconfortabil în timpul unei ședinte foto de nuntă să simțiți că aveți transpirate picioarele. Multe mirese sunt sceptice față de crinolină, dar o crinolină corect aleasă, sub rochie nu va fi vizibilă și vă va permite să regulați fusta pufoasă.

Așa gen de modele puteți alege în salonul nostru. Aici veți găsi o gamă largă pentru toate gusturile — de la clasice la cele mai exclusive, și cel mai important este o rochie de mireasă corect aleasă, care va exprima lumea Dvs. interioară, rochia în care vă veți simți confortabil și plăcut, prin aceasta radiind înaintea tuturor.


2) Rochie de mireasă pentru nunta în timpul iernii sau toamnei.

În ultimii ani, nunta pe timp de iarnă devine din ce în ce mai populară. Când ve-ți mai avea ocazia să purtați pe umeri o blăniță albă ca zăpada pentru a juca rolul Reginei de Gheață? Și ce perioadă a anului vă va oferi un așa mix de culori pentru fotografiile de nuntă, cum ar fi toamna?

Modelele de iarnă a rochiilor de mireasă nu sunt mai puțin interesante decât cele de primăvara și vară - satin luxos, tafta și catifea, decorate cu broderii voluminoase, se privesc minunat pe fonul zăpezii spumante. Completați rochia cu accesorii de blăniță și imaginea impecabilă este garantată!

Rețineți că Dvs. o să fiți nevoită să petreceți o lungă parte a timpului în afara încăperii, așa că este mai bine să renunțați la rochii de mireasă cu decolteu și de a opta pentru o rochie cu un top închis și mîneci. Rochiile de mireasă cu topuri dantelate și cu mîneci — sunt mai des solicitate pentru nunta pe timp de iarnă, decît rochiile cu decolteu adînc și spatele descoperit. Acordați atenție, că aceste rochii de mireasă din punctul de vedere al seductivității sunt la fel de reușite ca și cele mai îndrăznețe modele de vară.

Mai jos sunt indicate o serie de modele care permit fiecăre mirese să fie în trend și să-și planifice imaginea în conformitate cu tendințele modei moderne. Acordați atenție că aceste modele sunt de tip închis, sunt atît de frumos decorate cu dantelă și sunt perfecte pentru nunta în timpul iarnii sau toamnei.


Vă așteptăm la probe, Dragi Mirese!

Și rețineți — Noi mereu vom găsi o soluție potrivită pentru fiecare mireasă în funcție de preferințele ei.

În următorul articol văvom relata cum să alegeți corect rochia de mireasă în dependență de tipul siluetei, luând în considerare caracteristicile constituirii siluetei și la fel vom povesti în ce mod vă vor ajuta profesioniștii Salonului de Mariaj "Cocos".
Vizionari de la data publicarii: 313

Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.