Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
25 octombrie 2014

Salon de frumusețe "Roza Antipova" — două super oferte!

На улице дождь, сыро и холодно… но разве это повод прятать красоту в долгий ящик? Конечно нет! Салон Розы Антиповой предлагает Вам акцию от которой будет трудно отказаться, при условии, что Вы любите баловать себя!

Арома-маникюр

С 1 по 15 ноября сделайте аппаратный педикюр в нашем салоне, и получите в ПОДАРОК арома маникюр!

Арома маникюр — это не просто процедура по уходу за руками, это масса необыкновенно вкусных и полезных удовольствий:

  • Солевой арома пилинг для рук.
  • Ванночка с солью и арома маслом.
  • Массаж кистей рук.
  • Легкий увлажняющий арома-лосьон.

Арома уход за руками обеспечит идеально ухоженный вид Вашим ручкам, а так же полное душевное расслабление. Это не просто процедура, это настоящий SPA-ритуал!

Арома маникюр — это не просто минуты удовольствия релакса, но и масса пользы для Ваших ручек!

Природная морская соль, используемая во время пилинга, освободит кожу от ороговевших клеток, а натуральные масла увлажнят руки, сделают кожу более эластичной.

Теплая ванночка с арома солью, массаж кистей рук и увлажняющий лосьон – все это подарит Вам незабываемые минуты блаженства, а Вашим рукам — роскошный ухоженный вид!

Восхитительные ароматы дополнит изысканный фруктовый чай!

Французское вдохновение

Угадывая Ваши желания, запускаем наш фирменный, уникальный косметологический комплекс по уходу за кожей лица «Французкое Вдохновение».

В него входит:

    очищение;
  • пиллинг лица;
  • массаж «Чувственное вдохновение»;
  • маска по типу кожи;
  • финальный крем.

Комплекс проводится на французской косметике LaBiosthetique.

Стоимость комплекса по акции 350 леев.

Торопитесь, акция продлится с 1 по 15 ноября.
Vizionari de la data publicarii: 8

Merită să fie văzut

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.