Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
27 martie 2020

De ce să alegi catering pentru evenimentul tău?

U n eveniment care să rămână în amintirea invitaților, indiferent de tematica sa, trebuie să exceleze și ca locație, program, meniu, deservire și, evident, organizare. Fie că se va desfășura într-un local de tip restaurant sau undeva la aer liber, cei care te vor onora cu prezența se așteaptă să-i delectezi cu informații utile — dacă e un seminar și conferință, cu distracții — dacă e o nuntă, cumetrie sau petrecere sau cu atmosferă degajată dacă e un concert, târg sau expoziție. Dar oricare eveniment nu ar fi, nimeni nu vrea să rămână flămând — primul, dar și cel mai puternic argument de ce îți recomandăm să alegi serviciul de catering pentru evenimentul tău.

Și pentru că experiența ne-a învățat multe, Restaurantul Select dă cărțile pe față!

Alegând o firmă de catering ești cu un pas mai aproape să-ți atingi scopul propus ca urmare a organizării evenimentului — pentru că economisești o groază de timp! Astfel te poți focusa pe lucruri mai importante decât să stai la bucătărie și să gătești 24 de ore în continuu sau să verifici din oră în oră bucătăria restaurantului ca să te asiguri că nu rămâi fără fructe, șampanie sau fursecuri.

Dar pe lângă timp, ce contează cel mai mult? Banii, sigur! Un serviciu de catering îți va surprinde plăcut buzunarul. De la tacâmuri la produse alimentare, toate vor fi asigurate de către firma de catering, la prețuri optime, uneori chiar mai mici decât în supermarketuri. Astfel vei putea aloca resursele financiare pentru celelalte sarcini de organizare ale evenimentului.

Și pentru că secolul XXI ne-a făcut mai leneși și dependenți de online, aproape toate firmele de catering îți pot organiza de la distanță evenimentul. E de ajuns doar să-i contactezi pe una din rețelele de socializare unde sunt prezenți, iar de acolo preiau ei ștafeta. Acum e mult mai ușor să plasezi comanda online, să comunici de ce ai nevoie și să obții consultanță gratuită de la echipa profesionistă a unei firme de catering. În plus, așa cum comoditatea e un factor decisiv în zilele noastre, practic orice firmă de catering îți va oferi livrare până la locul evenimentului.

Un alt avantaj al unui serviciu de catering este diversitatea bucatelor, motiv pentru care numeroși antreprenori refuză să meargă la restaurant în favoarea unui meniu personalizat adus chiar la birou sau în locația evenimentului. Deseori în restaurantul tău preferat pot lipsi bucatele pentru vegetarieni sau persoane care au alergii la anumite bucate sau în general care au preferințe alese. De asta, o firmă de catering va prevede mereu aceste aspecte, iar fiecare invitat va putea gusta cu încredere din deliciile servite.

Și poate crezi că ești modest, dar la sigur, indiferent de evenimentul pe care îl organizezi, vrei să impresionezi. Alege cu grijă compania de catering și succesul îți este garantat. Vei crea impresii memorabile prin grija față de invitați, prin meniul rafinat, deservirea galantă și, evident, atmosfera relaxantă. Dacă ești antreprenor, event manager sau angajat delegat să pui pe roate organizarea unui eveniment, știi cât de importante sunt concluziile cu care rămân oaspeții la final.

Contractarea unei firme de catering este cea mai bună ocazie pe care o poți lua în organizarea evenimentului tău. Suntem mereu deschiși să-ți răspundem la întrebări, de asta nu ezita să contactezi echipa Select catering pentru o consultație gratuită din partea managerilor noștri!
Vizionari de la data publicarii: 39
Sala de banchet "Select Banquet Hall"

str. Mircea cel Batrin, 21
Telefon: 022 85-85-80, 069 500-900Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.