Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
26 octombrie 2012

Participarea echipei SA "Aeroport Catering" RM la “Olimpiada Culinară 2012” Erfurt Germania

În orasul Erfurt Germania la data de 05-10 octombrie 2012 a avut loc editia 23 a "Olimpiadei Culinare" la care pentru prima dată din istorie a participat echipa Republicii Moldova la categoria "Echipă Regională". O mare parte din participanti fiind din compania SA "Aeroport Catering".

Posibilitatea participării echipei a fost datorată suportului financiar al Ministerului Economiei al Republicii Moldova.

Republica Moldova a fost prezentată de următorii participanţi:

  • Manager organizare echipă olimpică – Ciobanu Elena, preşedinte "Asociaţiei Culinarilor Catering Moldova", Director General SA "Aeroport Catering"
  • Căpitanul echipei olimpice - Friptul Roman, membru deplin al "Asociaţiei Culinarilor Catering Moldova", şef de producere SA "Aeroport Catering"
  • Bucătar şef al echipei olimpice - Pălitu Galina membru deplin al "Asociaţiei Culinarilor Catering Moldova", tehnolog SA "Aeroport Catering"
  • Bucătar şef al echipei olimpice - Polivenco Eugeniu, membru deplin al "Asociaţiei Culinarilor Catering Moldova", şef de producere "Clasic Cafe"
  • Bucătar al echipei olimpice - Luca Irina, membru deplin al "Asociaţiei Culinarilor Catering Moldova", bucatar SA "Aeroport Catering"
  • Bucătar al echipei olimpice - Sultan Tatiana, membru deplin al "Asociaţiei Culinarilor Catering Moldova", sef de schimb SA "Aeroport Catering"
  • Designer mesei expoziţionale- Dolghina Svetlana, membru asociat al "Asociaţiei Culinarilor Catering Moldova".

Datorită spiritului de echipă, a efortului de profesionalism şi experienţei anterioare acumulate prin participare la diversele concursuri internaţionale echipa Republicii Moldova a reuşit să trezească interesul nu numai publicului amator dar şi profesionaliştilor prezenţi la eveniment.

Masa expoziţională a Republicii Moldova a fost aranjată în stil etnic, ceea ce a fost foarte atractiv pentru vizitatori, şi a influienţat la apariţia ideii din partea organizatorilor de a include în viitor o categorie nouă de concurs "Masa etnică".

Dintre 58 de concurenţi echipa RM chiar din prima încercare a reuşit să căştige binemeritat diploma de merit la categoria "Echipă Regională".
Vizionari de la data publicarii: 63

Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.