Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
26 octombrie 2012

Participarea echipei SA "Aeroport Catering" RM la “Olimpiada Culinară 2012” Erfurt Germania

În orasul Erfurt Germania la data de 05-10 octombrie 2012 a avut loc editia 23 a "Olimpiadei Culinare" la care pentru prima dată din istorie a participat echipa Republicii Moldova la categoria "Echipă Regională". O mare parte din participanti fiind din compania SA "Aeroport Catering".

Posibilitatea participării echipei a fost datorată suportului financiar al Ministerului Economiei al Republicii Moldova.

Republica Moldova a fost prezentată de următorii participanţi:

  • Manager organizare echipă olimpică – Ciobanu Elena, preşedinte "Asociaţiei Culinarilor Catering Moldova", Director General SA "Aeroport Catering"
  • Căpitanul echipei olimpice - Friptul Roman, membru deplin al "Asociaţiei Culinarilor Catering Moldova", şef de producere SA "Aeroport Catering"
  • Bucătar şef al echipei olimpice - Pălitu Galina membru deplin al "Asociaţiei Culinarilor Catering Moldova", tehnolog SA "Aeroport Catering"
  • Bucătar şef al echipei olimpice - Polivenco Eugeniu, membru deplin al "Asociaţiei Culinarilor Catering Moldova", şef de producere "Clasic Cafe"
  • Bucătar al echipei olimpice - Luca Irina, membru deplin al "Asociaţiei Culinarilor Catering Moldova", bucatar SA "Aeroport Catering"
  • Bucătar al echipei olimpice - Sultan Tatiana, membru deplin al "Asociaţiei Culinarilor Catering Moldova", sef de schimb SA "Aeroport Catering"
  • Designer mesei expoziţionale- Dolghina Svetlana, membru asociat al "Asociaţiei Culinarilor Catering Moldova".

Datorită spiritului de echipă, a efortului de profesionalism şi experienţei anterioare acumulate prin participare la diversele concursuri internaţionale echipa Republicii Moldova a reuşit să trezească interesul nu numai publicului amator dar şi profesionaliştilor prezenţi la eveniment.

Masa expoziţională a Republicii Moldova a fost aranjată în stil etnic, ceea ce a fost foarte atractiv pentru vizitatori, şi a influienţat la apariţia ideii din partea organizatorilor de a include în viitor o categorie nouă de concurs "Masa etnică".

Dintre 58 de concurenţi echipa RM chiar din prima încercare a reuşit să căştige binemeritat diploma de merit la categoria "Echipă Regională".
Vizionari de la data publicarii: 34

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?