Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
22 noiembrie 2011

Un Revelion special de la agenţia de ceremonii lui Marina Muraşova

Avem plăcerea de a vă invita la Petrecerea impresionantă a Revelionului, într-o ambianţă magică a lumii fascinante a poveştilor, distracţiilor, unde toti cei prezenţi pot deveni participanţii acestei frumoase misterii.

În acest an noi am pregătit un nou program original pentru toţi cei, care s-au săturat de mediocritatea şi scenarii cunoscute.

Dragonul este o cratură feerică, şi anul dragonului se aşteaptă a fi unul neobişnuit. De aceea trebuie să petrecem Revelionul într-un mod deosebit – în mişcare, cu ardoare, în joacă cu transformări şi surprize.

Fiecare detaliu este gîndit de colectivul de creaţie compus din profesionişti: pictori, regizori, coregrafi, muzicanţi. Noi avem grijă de organizarea deplină şi petrecerea evenimentului festiv:

  • Programul festiv diversificat şi amplu;
  • Surprize de Revelion;
  • Loteria cu cîştig asigurat;
  • Costume de carnaval;
  • Amenajarea originală;

Toate detaliile şi preferinţele individuale, precum şi bugetul evenimentului festiv, se vor discuta cu Dvs.

Experienţa noastră de mai mulţi ani de lucru cu companii serioase ne obligă să vă propunem doar servicii de cea mai înaltă calitate. Mai ales că sunt colective, cu care noi colaborăm deja mai mulţi ani la rînd: "MoldAsig", "Slavena-Lux", "Vest-Resurs", "Vitanta", "Triada", "Fidesco", etc.

Noi vă ajutăm să petreceţi Revelionul vesel şi cu multă distracţie. Acest Revelion va fi unul deosebit!!!

Este bine cunoscut faptul, că sărbătorile ne unesc, ne ridică spiritul de echipă şi ne îndreaptă spre Succes şi atingerea Scopului. În genere, este un lucru benefic!


Cu cele mai frumoase urări de Anul Nou,
prezentatoare-organizatoare de ceremonii
Marina Muraşova.

www.murasova.md
+373 795 7-80-34
Vizionari de la data publicarii: 1038

Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?