Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
25 iulie 2011

Concurs organizat de ziarul Antenna!

În anul 2011 teleghidul urban "Antenna" marchează vârsta de 15 ani. În tot acest timp alături au fost cititorii ziarului. De aceea nu este surprinzător faptul că "Antena" a pregătit o surpriză pentru cei o citesc în mod constant, pentru cei care doresc să devină cititorul ei şi în următorii 15 ani să-i fie alături. Acest concurs durează 15 săptămâni, la care poate participa oricine care citeşte ziarul "Antenna". Săptămânal ziarul va juca un premiu în valoare de 1500 de lei pentru toţi care au participat la concurs!

Procedura şi regulile desfăşurării concursului:

  • 1. Cumpărând ziarul "Antenna", găsiţi pe paginile sale trei cifre.
  • 2. Compuneţi un cod din trei cifre (secvenţa cifrelor în mesajul SMS trebuie să se potrivească ordinii cifrelor tipărite în ziar. De exemplu: 5 – la pag. 10, 1 - la pag. 23, 0 – la pag. 37. Astfel, numărul corect - 510.)
  • 3. Expediaţi acest cod prin mesaj SMS la numărul scurt 4647. (Costul unui SMS este de 5 lei (inclusiv TVA).
  • 4. Indicaţi în SMS numele Dvs. (la concurs pot participa persoanele care au atins vârsta de 18 ani).

Loteria premiului săptămânal în valoare de 1 500 lei va avea loc marţi live în cadrul emisiunii «Dimineaţa pe СТС» la postul de televiziune СТС - TV DIXI.

Fiţi un participant activ la acest concurs şi noroc vă va zâmbi cu siguranţă!

Toate detaliile le găsiţi în ziarul "Antenna", pe site-ul www.antenna.md şi pe pagina http://www.facebook.com/profile.php?id=100002435634391&sk=photos.

Ziarul "Antena" - 15 ani - lumea intereselor tale!
Vizionari de la data publicarii: 495

Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?