Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
21 aprilie 2010

Dansul din buric – sănătate şi tonifiere

Dansul din buric are un efect de detensionare în mare parte deoarece muzica este forte ritmată şi blîndă. Din punct de vedere spiritual, dansul din buric este un omagiu la adresa zeiţei prezente în fiecare femeie, aşa că nu e de mirare că eliberează mintea şi înalţă sufletul. Dansul din buric este foarte popular deoarece e bun pentru organism, în special pentru forma fizică, şi e mult mai interesant decît să te extenuezi la sală.

Dacă mergi practici în mod regulat dansul din buric, multe calorii vor fi arse şi tot felul de grupe musculare se vor tonifia, în special pulpele si şoldurile, abdomenul şi chiar şi braţele. E o formă autentică de dans şi e un exerciţiu de tip cadio perfect; are de asemenea şi avantaje isometrice. Faptul că dansul din buric e atît de popular în ultima vreme printre femei are legatură cu faptul că se masează organele interne, ajutînd digestia şi uşurînd de cele mai multe ori durerile menstruale.

E cunoscut de asemenea că fiind un dans al naşterii şi al reproducerii, si poate fi practicat de femeile însărcinate inainte şi dupa naştere. Multe terapii profesioniste ne-medicale au încorporat dansul din buric în programul lor deoarece are o mulţime de avantaje. Chiar dacă dansul din buric întăreşte muşchii şi e similar cu exerciţiile cardio, nu va modifica niciodată curbele corpului feminin. Un alt motiv al popularităţii se referă la faptul că susţine o viaţă sănătoasă, lucru important în special pentru femeile mai în vîrstă. Cele care practică dansul din buric au o atitudine mult mai bună faţă de viaţă. Multe spun că le-a schimbat viaţa, deoarece sunt mult mai încrezatoare şi mai fericite. Deşi este un dans feminin, se pare că dansul din buric este abordat de ambele sexe în cultura arabă; acolo chiar şi bărbaţii practică acest dans.

Интернет-портал Svadiba.mdVizionari de la data publicarii: 124

Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?