Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
21 aprilie 2010

Dansul din buric – sănătate şi tonifiere

Dansul din buric are un efect de detensionare în mare parte deoarece muzica este forte ritmată şi blîndă. Din punct de vedere spiritual, dansul din buric este un omagiu la adresa zeiţei prezente în fiecare femeie, aşa că nu e de mirare că eliberează mintea şi înalţă sufletul. Dansul din buric este foarte popular deoarece e bun pentru organism, în special pentru forma fizică, şi e mult mai interesant decît să te extenuezi la sală.

Dacă mergi practici în mod regulat dansul din buric, multe calorii vor fi arse şi tot felul de grupe musculare se vor tonifia, în special pulpele si şoldurile, abdomenul şi chiar şi braţele. E o formă autentică de dans şi e un exerciţiu de tip cadio perfect; are de asemenea şi avantaje isometrice. Faptul că dansul din buric e atît de popular în ultima vreme printre femei are legatură cu faptul că se masează organele interne, ajutînd digestia şi uşurînd de cele mai multe ori durerile menstruale.

E cunoscut de asemenea că fiind un dans al naşterii şi al reproducerii, si poate fi practicat de femeile însărcinate inainte şi dupa naştere. Multe terapii profesioniste ne-medicale au încorporat dansul din buric în programul lor deoarece are o mulţime de avantaje. Chiar dacă dansul din buric întăreşte muşchii şi e similar cu exerciţiile cardio, nu va modifica niciodată curbele corpului feminin. Un alt motiv al popularităţii se referă la faptul că susţine o viaţă sănătoasă, lucru important în special pentru femeile mai în vîrstă. Cele care practică dansul din buric au o atitudine mult mai bună faţă de viaţă. Multe spun că le-a schimbat viaţa, deoarece sunt mult mai încrezatoare şi mai fericite. Deşi este un dans feminin, se pare că dansul din buric este abordat de ambele sexe în cultura arabă; acolo chiar şi bărbaţii practică acest dans.

Интернет-портал Svadiba.mdVizionari de la data publicarii: 124

Wedding Special Effects
Merită să fie văzut

Nunta Кондитерское чудо — бархатные и зеркальные торты. Такого вы еще не видели! Кондитерское чудо — бархатные и зеркальные торты. Такого вы еще не видели!

Глядя на эти фото, сложно поверить, что это - торты, творение рук человеческих и, что это можно есть. Кондитерские изделия больше похожи на драгоценные камни! Автор шедевров — молодая девушка, 26-летняя россиянка Ксения Пенкина.

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!