Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
21 aprilie 2010

10 condiţii simple pentru o viaţă de familie fericită

În tradiţiile de nuntă, Cuba este ţara cu o rată de divorţ din cele mai mari din lume, explicaţia fiind, după cum spun ei ” Mult mai frumoasă este ziua nunţii decît ceea ce urmează după”. Dacă aveţi impresia că convieţuirea între două persoane este uşoară, există o mare şansă să vă înşelaţi. Nimeni nu spune că nu este frumoasă, dar, de uşoară nu ştiu ce să zic. Reguli, sfaturi, poleimici, istorioare şi altele sunt menite în a vă ajuta să întelegeţi ce puteţi îndrepta înainte de a ajunge la momente de cumpană în relaţia cu cel de lîngă voi.

Dar iată cele 10 sfaturi ale noastre cu privire la o cănsicie cît mai liniştită.

1. Niciodată nu fiţi supăraţi şi nervoşi în acelaşi timp. Reacţia este de obicei inversă şi în momentul cînd unul din cei doi începe să strige şi să zbiere, celălalt are tendinţa să adopte aceeaşi atitudine. Învingeţi-vă pornirile şi fiţi mai presus de majoritate. Doar în aşa fel vă veţi putea considera superiori şi veţi ajunge la soluţii constructive.

2. Niciodată nu strigaţi unul la celălalt, decît dacă casa a luat foc.

Decibelii nu au ajutat niciodată. Un exemplu bun ar fi actorul preferat. Mai mult ca sigur că el este de un calm continuu. Cine nu îl admiră pe James Bond pentru abordarea zîmbitoare a oricărei situaţii limită. Desigur… totul rămîne un film, dar… măcar să încercăm să ajungem acolo.

3. Nu aduceţi în discuţie greşeli din trecut.

Ce a fost a fost. Dacă cineva a greşit în mod sigur discuţia a avut loc odată şi nu este corect în a vă folosi de acelaşi atu de mai multe ori.

4. Mai degrabă neglijaţi o lume întreagă decît să vă neglijaţi unul pe celălalt.

Şi cît adevăr în cuvintele acestea! De cîte ori nu am văzut barbaţi ce preferă un meci de fotbal în locul unei plimbări cu consoartele lor. Asta nu ar fi o problemă. Dar în timp totul devine o obişnuinţă. Şi nu este vorba doar de soţii ci de întreaga familie. Sub motivaţia că serviciul este mai important, momentele petrecute împreună devin din ce în ce mai rare. Şi exemplele sunt nenumăarate.

5. Niciodată nu spăla rufele în public.

Este o veche zicală romînească. Ce se întamplă în familie trebuie să ramînă în familie.

6. Nu-ţi critica partenerul în public.

Indiferent de cît de tare te-ar fi supărat, mai bine renunţă tu şi lasă-l pe celălalt să fie cîştigător. Aminteşte-ţi că partenerul tău este alegerea pe care ai făcut-o tu şi nimeni altcineva în locul tău. Nimic nu este mai jignitor decît cea mai de încredere persoană din viaţa ta să te pună la perete în faţa celorlalţi.

7. Măcar o dată pe zi spune-i ceva frumos. Nu este o cerinţă prea mare. Cu toţii avem nevoie de cuvinte frumoase indiferent de vîrstă. Să le spui nu te costă nimic, în schimb să le primeşti fac cît 1000 de cadouri.

8. Ascultă-ţi partenerul cînd iţi vorbeste. Monologurile sunt pentru actorii de la teatru. O discuţie presupune mai mult decît o părere, iar secretul unei discuţii reuşite stă în a înţelege ceea ce vrea să spună celălalt.

9. Aminteşte-ţi zilele aniversare. Şi mai ales cu noua tehnologie, putem să ne punem reminder atît pentru zilele de naştere cît şi pentru data căsătoriei, zilele parinţilor ei(lui), aceste gesturi avînd o însemnătate enormă.

10. Niciodată nu te duce la culcare cu o ceartă neterminată. Indiferenţa doare. Cel mai bine, după o ceartă mai aprinsă, dă-ţi răgaz de cîteva minute sau poate ore pentru a te calma şi rezolva problema înainte de a adormi.

Интернет-портал Svadiba.mdVizionari de la data publicarii: 191

Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?