Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
8 aprilie 2010

Cum să decolorăm părul fără vopsea?

A venit primăvara, soarele străluceşte pe cerul însorit, păsărelele ciripesc printre crengile copacilor înfloriţi...Cert este că acum mai mult ca niciodată simţi nevoia de a face o schimbare în viaţa ta!

O coafură nouă, într-o culoare dorită te poate face să te simţi bine în pielea ta, încrezătoare în propriile forţe şi îţi aduce buna-dispoziţie de care aveai nevoie.

Te-ai hotărît: vrei să-ţi schimbi look-ul radical - brunetul va rămîne doar o amintire. Însă cum să te decolorezi cît mai sănătos cu putinţă, pentru a nu-ţi distruge podoaba capilară?

Înainte de a lua o decizie trebuie să ştii că o decolorare poate să-ţi aducă look-ul dorit, dar poate şi să-ţi "ardă" părul excesiv. Perhidrolul este un oxidant atît de puternic încît poate usca, subţia sau rupe firul de păr. De asemenea frumuseţea şi elasticitatea părului au de suferit.

Ce să faci ca părul tău să nu fie ca paiul de grîu (aspru şi deshidratat)?

Ce să faci ca părul tău să nu fie ca paiul de grîu (aspru şi deshidratat)?

- nu te deschide brusc, ci vopseşte-te de fiecare dată cu o nuanţă mai deschisă pînă ajungi la culoarea dorită;

- nu sări brusc de la o nuanţă închisă la una foarte deschisă (de la negru la blond);

- încearcă să te decolorezi cu infuzie sau decoct de plante medicinale. Spre exemplu, decoctul de muşetel sau rubarbar poate deschide părul într-un mod sănătos şi frumos. De la un şaten poţi ajunge la un blond natural, fără probleme.

Cum se prepară decoctul de muşetel:

- puneţi la fiert 600 ml de apă şi două linguri de muşeţel (flori uscate). Lăsaţi infuzia pe foc mic timp de 20 de minute, şi clătiţi-vă cu ea pe cap, înainte de a vă spăla şi masaţi-vă bine pielea capului. Spălaţi-vă în mod normal părul cu şamponul dumnevoastră potrivit, clătiţi-vă cu apă şi apoi cu ceea ce a mai rămas din infuzie.

De asemenea puteţi folosi şi infuzie de flori galbenele şi ciuboţica-cucului. Părul va capăta o nuanţă aurie frumoasă dupa cateva săptămîni.

Şi rădăcina de rubarbar...poate decolora părul sănătos!

Se pune la fiert un litru de apă şi patru linguri de rădăcină de rubarbar tăiate mărunt, timp de 20 de minute. După cîteva ore (cît a stat la macerat), se strecoară, iar infuzia se foloseşte la clătitul podoabei capilare.

Plantele medicinale se găsesc în farmacii şi îi pot aduce strălucire, catifelare şi o nuanţă frumoasă, dar sănătoasă părului tău!
Vizionari de la data publicarii: 2727

Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?