Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
8 aprilie 2010

Cum să decolorăm părul fără vopsea?

A venit primăvara, soarele străluceşte pe cerul însorit, păsărelele ciripesc printre crengile copacilor înfloriţi...Cert este că acum mai mult ca niciodată simţi nevoia de a face o schimbare în viaţa ta!

O coafură nouă, într-o culoare dorită te poate face să te simţi bine în pielea ta, încrezătoare în propriile forţe şi îţi aduce buna-dispoziţie de care aveai nevoie.

Te-ai hotărît: vrei să-ţi schimbi look-ul radical - brunetul va rămîne doar o amintire. Însă cum să te decolorezi cît mai sănătos cu putinţă, pentru a nu-ţi distruge podoaba capilară?

Înainte de a lua o decizie trebuie să ştii că o decolorare poate să-ţi aducă look-ul dorit, dar poate şi să-ţi "ardă" părul excesiv. Perhidrolul este un oxidant atît de puternic încît poate usca, subţia sau rupe firul de păr. De asemenea frumuseţea şi elasticitatea părului au de suferit.

Ce să faci ca părul tău să nu fie ca paiul de grîu (aspru şi deshidratat)?

Ce să faci ca părul tău să nu fie ca paiul de grîu (aspru şi deshidratat)?

- nu te deschide brusc, ci vopseşte-te de fiecare dată cu o nuanţă mai deschisă pînă ajungi la culoarea dorită;

- nu sări brusc de la o nuanţă închisă la una foarte deschisă (de la negru la blond);

- încearcă să te decolorezi cu infuzie sau decoct de plante medicinale. Spre exemplu, decoctul de muşetel sau rubarbar poate deschide părul într-un mod sănătos şi frumos. De la un şaten poţi ajunge la un blond natural, fără probleme.

Cum se prepară decoctul de muşetel:

- puneţi la fiert 600 ml de apă şi două linguri de muşeţel (flori uscate). Lăsaţi infuzia pe foc mic timp de 20 de minute, şi clătiţi-vă cu ea pe cap, înainte de a vă spăla şi masaţi-vă bine pielea capului. Spălaţi-vă în mod normal părul cu şamponul dumnevoastră potrivit, clătiţi-vă cu apă şi apoi cu ceea ce a mai rămas din infuzie.

De asemenea puteţi folosi şi infuzie de flori galbenele şi ciuboţica-cucului. Părul va capăta o nuanţă aurie frumoasă dupa cateva săptămîni.

Şi rădăcina de rubarbar...poate decolora părul sănătos!

Se pune la fiert un litru de apă şi patru linguri de rădăcină de rubarbar tăiate mărunt, timp de 20 de minute. După cîteva ore (cît a stat la macerat), se strecoară, iar infuzia se foloseşte la clătitul podoabei capilare.

Plantele medicinale se găsesc în farmacii şi îi pot aduce strălucire, catifelare şi o nuanţă frumoasă, dar sănătoasă părului tău!
Vizionari de la data publicarii: 2727

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?