Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
10 martie 2010

Vreau gene pufoase şi lungi!

Aşa că ai cîte o zi îin care părul iţi stă nicium şi indiferent cît de mult încerci să îl tapezi, să îl fixativezi sau să îl întinzi cu placa nu vrea să stea şi pace? Sau zile în care deşi ai mîncat la fel ca de obicei ai impresia că blugii nu îţi vin bine şi stai ca pe ace toată ziua? Păi atunci, sprîncenele şi genele, nu şi-ar permite să aibă şi ele zile proaste? Zile în care le pipteni, le întorci cu cleştişorul, stai minute bune în faţa oglinzii şi ele nimic, tot rebele sunt? Pentru a vă ajuta să treceţi peste astfel de dimineţi sau zile proaste, iată cîteva sfaturi pentru îngrijirea genelor şi a sprîncenelor.

Îngrijirea sprîncenelor trebuie să fie zilnică, pentru a te asigura că obişnuieşti sprîncenele să stea cuminţi, pentru că nu îţi doreşti ca la 5 minute după ce le-ai periat dimineaţa să stea în toate părţile, ca şi cum ai fi proaspăt trezită. Soluţia pentru sprîncene rebele este ceara de păr cu fixare medie, care aplicată cu moderaţie îţi garantează că sprîncenele nu se vor mişca din loc toată dimineaţa.

Cum stăpîneşti sprîncenele rebele? În primul rînd periază-le bine, dinspre ochi înspre tîmple, folosind o perie specială pentru sprîncene sau o periuţă de dinţi pe care să o foloseşti doar în acest scop. Abia după ce sprîncenele sunt bine periate e momentul să aplici ceara de păr cu care să le domoleşti definitiv. În cazul în care doreşti să aplici fardul pentru sprîncene, creionul de sprîncene e indicat să ai mai multă grijă cînd aplici ceara, pentru a nu întinde culoarea de pe sprîncene.

Dacă ai aplicat şi ceara şi tot mai sunt fire care ies din tipar, nu dispera! Soluţia este penseta, cu care smulgi firele rebele sau o forfecuţă cu care le scurtezi puţin şi le ghidezi în poziţia corectă. Nu uita de produsele speciale pentru ingrijirea sprîncenelor, cum ar fi diverse geluri hrănitoare sau fixative, care arată exact ca şi rimelul şi se aplică pe sprîncene cu periuţa.

Îngrijirea genelor trebuie neapărat să includă un rimel hidratant, pe care să îl aplici seara, după ce eşti demachiată complet şi să îl laşi să acţioneze peste noapte, pentru a regenera genele.

Mica minune - cleştişorul de gene. Deşi la prima vedere arată mai degrabă ca un instrument de tortură decît ca unul pentru make-up, cleştişorul de gene poate face minuni atunci cînd e folosit corect. Ajung doar 3 minute pentru a avea genele întoarse şi o privire seducătoare. Cleştişorul se foloseşte pe genele curate, fără strop de rimel şi vei obţine cele mai bune rezultate atunci cînd încălzeşti cleştişorul puţin cu foenul. Dacă aplici cleştişorul pe genele deja rimelate si întărite, rişti să le rupi, întrucat rimelul le face mai rigide şi mai casante. Aăa că, mai bine demachiază-te înainte de a folosi creştişorul şi abia cînd ai genele perfect uscate e momentul să le întorci.

Din arsenalul de îngrijire pentru gene, nu uita de uleiul de ricin, necesar pentru a îndeasa genele, le hraneşte şi le stimulează creşterea. Amestecă o sticluţă de ulei de ricin cu doua fole de vitamina A şi aplică amestecul cu ajuttorul unei periuţe de la un rimel vechi, pe care ai curăţat-o bine în prealabil. Vei vedea că rezultatele sunt uimitoare.

Интернет-портал Svadiba.mdVizionari de la data publicarii: 1333

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?