Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
10 martie 2010

Vreau gene pufoase şi lungi!

Aşa că ai cîte o zi îin care părul iţi stă nicium şi indiferent cît de mult încerci să îl tapezi, să îl fixativezi sau să îl întinzi cu placa nu vrea să stea şi pace? Sau zile în care deşi ai mîncat la fel ca de obicei ai impresia că blugii nu îţi vin bine şi stai ca pe ace toată ziua? Păi atunci, sprîncenele şi genele, nu şi-ar permite să aibă şi ele zile proaste? Zile în care le pipteni, le întorci cu cleştişorul, stai minute bune în faţa oglinzii şi ele nimic, tot rebele sunt? Pentru a vă ajuta să treceţi peste astfel de dimineţi sau zile proaste, iată cîteva sfaturi pentru îngrijirea genelor şi a sprîncenelor.

Îngrijirea sprîncenelor trebuie să fie zilnică, pentru a te asigura că obişnuieşti sprîncenele să stea cuminţi, pentru că nu îţi doreşti ca la 5 minute după ce le-ai periat dimineaţa să stea în toate părţile, ca şi cum ai fi proaspăt trezită. Soluţia pentru sprîncene rebele este ceara de păr cu fixare medie, care aplicată cu moderaţie îţi garantează că sprîncenele nu se vor mişca din loc toată dimineaţa.

Cum stăpîneşti sprîncenele rebele? În primul rînd periază-le bine, dinspre ochi înspre tîmple, folosind o perie specială pentru sprîncene sau o periuţă de dinţi pe care să o foloseşti doar în acest scop. Abia după ce sprîncenele sunt bine periate e momentul să aplici ceara de păr cu care să le domoleşti definitiv. În cazul în care doreşti să aplici fardul pentru sprîncene, creionul de sprîncene e indicat să ai mai multă grijă cînd aplici ceara, pentru a nu întinde culoarea de pe sprîncene.

Dacă ai aplicat şi ceara şi tot mai sunt fire care ies din tipar, nu dispera! Soluţia este penseta, cu care smulgi firele rebele sau o forfecuţă cu care le scurtezi puţin şi le ghidezi în poziţia corectă. Nu uita de produsele speciale pentru ingrijirea sprîncenelor, cum ar fi diverse geluri hrănitoare sau fixative, care arată exact ca şi rimelul şi se aplică pe sprîncene cu periuţa.

Îngrijirea genelor trebuie neapărat să includă un rimel hidratant, pe care să îl aplici seara, după ce eşti demachiată complet şi să îl laşi să acţioneze peste noapte, pentru a regenera genele.

Mica minune - cleştişorul de gene. Deşi la prima vedere arată mai degrabă ca un instrument de tortură decît ca unul pentru make-up, cleştişorul de gene poate face minuni atunci cînd e folosit corect. Ajung doar 3 minute pentru a avea genele întoarse şi o privire seducătoare. Cleştişorul se foloseşte pe genele curate, fără strop de rimel şi vei obţine cele mai bune rezultate atunci cînd încălzeşti cleştişorul puţin cu foenul. Dacă aplici cleştişorul pe genele deja rimelate si întărite, rişti să le rupi, întrucat rimelul le face mai rigide şi mai casante. Aăa că, mai bine demachiază-te înainte de a folosi creştişorul şi abia cînd ai genele perfect uscate e momentul să le întorci.

Din arsenalul de îngrijire pentru gene, nu uita de uleiul de ricin, necesar pentru a îndeasa genele, le hraneşte şi le stimulează creşterea. Amestecă o sticluţă de ulei de ricin cu doua fole de vitamina A şi aplică amestecul cu ajuttorul unei periuţe de la un rimel vechi, pe care ai curăţat-o bine în prealabil. Vei vedea că rezultatele sunt uimitoare.

Интернет-портал Svadiba.mdVizionari de la data publicarii: 1335

Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?