Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
21 aprilie 2010

Ne bronzăm fără soare

Frumuseţea necesită timp, dăruire, eleganţă, feminitate, inteligenţă, iscusinţă şi un dezvoltat simţ al esteticii. Nu doar rochia de mireasă şi coafura conferă frumuseţe miresei în ziua nunţii, ci şi manierele acesteia, mişcările pline de graţie, privirea, zîmbetul, catifelarea şi culoarea pelii, tenul îngrijit, părul sănătos, silueta, nuanţele alese pentru machiaj etc.

A te pregăti să fii frumoasă pentru ziua nunţii înseamnă să urmezi un adevărat ritual de frumuseţe

Cu toate că a merge la mare înseamnă a sta la plajă şi a “capta” cît mai multe raze solare menite a ne bronza frumos corpul, în ultimii ani radiaţiile solare au devenit din ce în ce mai periculoase.

Medicii dermatologi ne recomandă folosirea unor creme de protectie cu factor UV ridicat şi expunerea cît mai dimineaţă la razele solare. Cu toate acestea vara este musai să fim bronzate, iar alternative slavă domnului există destule.

Există două metode prin care te poţi bronza evitînd soarele, să vedem care sunt avantajele şi dezavantajele acestor metode. Una din cele mai eficace şi mai simple modalităţi de a ne asigura un bronz frumos şi uniform pe tot parcursul verii şi nu numai este folosirea autobronzantelor. Aplicate corect şi la intervale regulate, loţiunile autobronzante ne pot ajuta să afişăm un bronz sexy şi o piele ciocolăţie de invidiat, fără a ne pune în pericol sănătatea.

Înainte de aplicarea autobronzantului, pielea trebuie dată cu o cremă hidratantă sau un gel pentru ca bronzul sa fie uniform.

Avantaje:

Nu mai rişti să te usture pielea din cauza arsurilor.
Rapiditate si costuri reduse (depinde foarte mult de ce produs alegi).
Oferă un bronz asemănător celui natural într-un timp relativ scurt.
Îţi parfumează într-un mod plăcut pielea.
Te poţi bronza şi în zona feţei (există două tipuri de autobronzante: pentru faţă şi pentru corp).
Dacă nu eşti mulţumită de culoarea obţinută, o poţi schimba cu uşurinţă.
Se pot folosi cu succes şi şerveţelele autobronzante

Dezavantaje:

Produsul ales să nu fie potrivit tipului tău de piele şi să ai o culoare destul de neplăcută. Sa se cureţe neuniform şi să dea un aspect ciudat al pielii. Dacă faci baie fierbinte se poate duce efectul bronzului. Cînd efectul începe să dispară trebuie să reaplici crema pentru ca bronzul să fie în continuare uniform.

Ai grijă la mîini şi la degete, ar fi indicat să foloseşti nişte mănuşi de protecţie. Te poţi trezi cu hainele murdare. Nu durează foarte mult. Trebuie să fii atentă cum aplici autobronzantul pe corp. În unele părţi ale corpuri se poate strînge mai multă cremă.

O altă soluţie este dată de solar:

Avantaje:

Are un efect de uscare al coşurilor (cel puţin pentru o perioadă). Bronz rapid cu doar cîteva şedinţe. Numărul de şedinţe şi durata acestora ţine foarte mult de tipul pielii.

O piele atrăgătoare, din punct de vedere al culorii şi astfel iţi oferă o dispoziţie mult mai bună.

Интернет-портал Svadiba.md


Vizionari intr-o saptamina: 1
Vizionari de la data publicarii: 465

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?