Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
21 aprilie 2010

Ne bronzăm fără soare

Frumuseţea necesită timp, dăruire, eleganţă, feminitate, inteligenţă, iscusinţă şi un dezvoltat simţ al esteticii. Nu doar rochia de mireasă şi coafura conferă frumuseţe miresei în ziua nunţii, ci şi manierele acesteia, mişcările pline de graţie, privirea, zîmbetul, catifelarea şi culoarea pelii, tenul îngrijit, părul sănătos, silueta, nuanţele alese pentru machiaj etc.

A te pregăti să fii frumoasă pentru ziua nunţii înseamnă să urmezi un adevărat ritual de frumuseţe

Cu toate că a merge la mare înseamnă a sta la plajă şi a “capta” cît mai multe raze solare menite a ne bronza frumos corpul, în ultimii ani radiaţiile solare au devenit din ce în ce mai periculoase.

Medicii dermatologi ne recomandă folosirea unor creme de protectie cu factor UV ridicat şi expunerea cît mai dimineaţă la razele solare. Cu toate acestea vara este musai să fim bronzate, iar alternative slavă domnului există destule.

Există două metode prin care te poţi bronza evitînd soarele, să vedem care sunt avantajele şi dezavantajele acestor metode. Una din cele mai eficace şi mai simple modalităţi de a ne asigura un bronz frumos şi uniform pe tot parcursul verii şi nu numai este folosirea autobronzantelor. Aplicate corect şi la intervale regulate, loţiunile autobronzante ne pot ajuta să afişăm un bronz sexy şi o piele ciocolăţie de invidiat, fără a ne pune în pericol sănătatea.

Înainte de aplicarea autobronzantului, pielea trebuie dată cu o cremă hidratantă sau un gel pentru ca bronzul sa fie uniform.

Avantaje:

Nu mai rişti să te usture pielea din cauza arsurilor.
Rapiditate si costuri reduse (depinde foarte mult de ce produs alegi).
Oferă un bronz asemănător celui natural într-un timp relativ scurt.
Îţi parfumează într-un mod plăcut pielea.
Te poţi bronza şi în zona feţei (există două tipuri de autobronzante: pentru faţă şi pentru corp).
Dacă nu eşti mulţumită de culoarea obţinută, o poţi schimba cu uşurinţă.
Se pot folosi cu succes şi şerveţelele autobronzante

Dezavantaje:

Produsul ales să nu fie potrivit tipului tău de piele şi să ai o culoare destul de neplăcută. Sa se cureţe neuniform şi să dea un aspect ciudat al pielii. Dacă faci baie fierbinte se poate duce efectul bronzului. Cînd efectul începe să dispară trebuie să reaplici crema pentru ca bronzul să fie în continuare uniform.

Ai grijă la mîini şi la degete, ar fi indicat să foloseşti nişte mănuşi de protecţie. Te poţi trezi cu hainele murdare. Nu durează foarte mult. Trebuie să fii atentă cum aplici autobronzantul pe corp. În unele părţi ale corpuri se poate strînge mai multă cremă.

O altă soluţie este dată de solar:

Avantaje:

Are un efect de uscare al coşurilor (cel puţin pentru o perioadă). Bronz rapid cu doar cîteva şedinţe. Numărul de şedinţe şi durata acestora ţine foarte mult de tipul pielii.

O piele atrăgătoare, din punct de vedere al culorii şi astfel iţi oferă o dispoziţie mult mai bună.

Интернет-портал Svadiba.mdVizionari de la data publicarii: 469

Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?