Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Anotimpul nunţilor începe la Shopping MallDova cu „Tîrgul de Nunţi” şi „Nunta Anului”.

În data de 09.09.09, la Nunta Anului, zeci de cupluri îşi vor uni destinele în Shopping MallDova.

 

Shopping MallDova

În perioada 31 august – 6 septembrie 2009, la Shopping MallDova se va desfăşura primul tîrg de nunţi din Moldova organizat într-un centru comercial, unde vor fi prezentate cele mai noi colecţii de rochii de mireasă, piese vestimentare pentru diverse ceremonii, bijuterii, invitaţii de nuntă, accesorii pentru decorarea sălilor de nunţi şi alte produse şi servicii necesare pentru organizarea unei nunţi de excepţie.

La „Tîrgul de Nunţi” de la Shopping MallDova viitorii miri şi familiile acestora vor beneficia de o gamă variată de oferte şi soluţii pentru organizarea unei nunţi de vis. Astfel, cei care preferă să încredinţeze organizarea integrală a evenimentului unei agenţii specializate, se vor putea adresa agenţiilor Aura şi Party Studio, prezente la expoziţie. Miresele care încă nu şi-au ales rochia pentru “ziua cea mare”, o vor găsi cu siguranţă la tîrgul de nunţi, printre colecţiile de rochii de la saloanele de mariaj: Scarlet, Unica Mariaj, Pronovias, Angelica, Royal, LadyN şi Samira. Iar mirii îşi vor putea alege costume pentru nuntă de la Vis-à-vis.

Joi, la orele 18:00, salonul Scarlet va organiza o prezentare de modă cu cele mai noi rochii de mireasa, iar duminica Unica Mariaj va delecta oaspeţii cu rochiile din noua colecţie a salonului.

Miresele se vor putea programa la coafură, machiaj şi manichiură de nuntă la salonul de frumuseţe Manhattan Stil şi SPA, care, pe parcursul tîrgului va organiza sesiuni de master class pentru vizitatorii mall-ului.

Reprezentanţii Leogrand Hotel and Convention Center vor face rezervări pentru sala de nunţi din cadrul complexului hotelier pentru cei care caută un local original, stilat şi confortabil pentru petrecerea nunţii. Smart Car şi Limo.md vor prezenta modele de automobile şi limuzine de diverse mărimi şi culori, pe potriva tuturor gusturilor. La tîrgul de nunţi cuplurile care îşi programează nunta vor găsi şi o varietate mare de invitaţii de nuntă, prezentate de firma Rosalinda. Studiourile: Foto Roomi şi Streapunin Alexandru vor pune la dispoziţia vizitatorilor tîrgului serviciile foto şi video, atît de necesare pentru crearea unei amintiri despre ziua nunţii.

 

NUNTA ANULUI la Shopping MallDova

În data de 09.09.09, Shopping MallDova organizează în parteneriat cu Serviciul Stării Civile din Moldova NUNTA ANULUI, un eveniment la care zeci de cupluri îşi vor uni destinele. Căsătoria cuplurilor va fi înregistrată de către cîştigătorul concursului Serviciului Stare Civilă "Cel mai bun funcţionar Stare Civilă", care se organizează o dată la 5 ani.

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?