Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Anotimpul nunţilor începe la Shopping MallDova cu „Tîrgul de Nunţi” şi „Nunta Anului”.

În data de 09.09.09, la Nunta Anului, zeci de cupluri îşi vor uni destinele în Shopping MallDova.

 

Shopping MallDova

În perioada 31 august – 6 septembrie 2009, la Shopping MallDova se va desfăşura primul tîrg de nunţi din Moldova organizat într-un centru comercial, unde vor fi prezentate cele mai noi colecţii de rochii de mireasă, piese vestimentare pentru diverse ceremonii, bijuterii, invitaţii de nuntă, accesorii pentru decorarea sălilor de nunţi şi alte produse şi servicii necesare pentru organizarea unei nunţi de excepţie.

La „Tîrgul de Nunţi” de la Shopping MallDova viitorii miri şi familiile acestora vor beneficia de o gamă variată de oferte şi soluţii pentru organizarea unei nunţi de vis. Astfel, cei care preferă să încredinţeze organizarea integrală a evenimentului unei agenţii specializate, se vor putea adresa agenţiilor Aura şi Party Studio, prezente la expoziţie. Miresele care încă nu şi-au ales rochia pentru “ziua cea mare”, o vor găsi cu siguranţă la tîrgul de nunţi, printre colecţiile de rochii de la saloanele de mariaj: Scarlet, Unica Mariaj, Pronovias, Angelica, Royal, LadyN şi Samira. Iar mirii îşi vor putea alege costume pentru nuntă de la Vis-à-vis.

Joi, la orele 18:00, salonul Scarlet va organiza o prezentare de modă cu cele mai noi rochii de mireasa, iar duminica Unica Mariaj va delecta oaspeţii cu rochiile din noua colecţie a salonului.

Miresele se vor putea programa la coafură, machiaj şi manichiură de nuntă la salonul de frumuseţe Manhattan Stil şi SPA, care, pe parcursul tîrgului va organiza sesiuni de master class pentru vizitatorii mall-ului.

Reprezentanţii Leogrand Hotel and Convention Center vor face rezervări pentru sala de nunţi din cadrul complexului hotelier pentru cei care caută un local original, stilat şi confortabil pentru petrecerea nunţii. Smart Car şi Limo.md vor prezenta modele de automobile şi limuzine de diverse mărimi şi culori, pe potriva tuturor gusturilor. La tîrgul de nunţi cuplurile care îşi programează nunta vor găsi şi o varietate mare de invitaţii de nuntă, prezentate de firma Rosalinda. Studiourile: Foto Roomi şi Streapunin Alexandru vor pune la dispoziţia vizitatorilor tîrgului serviciile foto şi video, atît de necesare pentru crearea unei amintiri despre ziua nunţii.

 

NUNTA ANULUI la Shopping MallDova

În data de 09.09.09, Shopping MallDova organizează în parteneriat cu Serviciul Stării Civile din Moldova NUNTA ANULUI, un eveniment la care zeci de cupluri îşi vor uni destinele. Căsătoria cuplurilor va fi înregistrată de către cîştigătorul concursului Serviciului Stare Civilă "Cel mai bun funcţionar Stare Civilă", care se organizează o dată la 5 ani.

Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?