Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

IInternet-portalul de nuntă Svadiba.md împreună cu revista “Nunta” au organizat o mini-galerie nouă de fotografii colorate ale sărbătorii dragostei plasate pe paginile lucioase ale revistei “Nunta”. Cei mai îndrăzneţi autori de fotografii de nuntă au apărut pe paginile revistei, fapt pentru care organizatorii le mulţumesc mult şi le doresc mulţi ani de viaţă conjugală, plină de parfum de flori, ameţită de fericire şi clipe de bucurie şi tandreţe.

Pentru publicare au fost selectate cele mai frumoase şi originale fotografii ale participanţilor concursului de pe internet-portalul Svadiba.md. Fotografiile de nuntă, care redau bucuria şi culorile festivităţii, au fost clasificate în cinci categorii.

Mirese splendide, în rochii albe ca zăpada şi ţinute alese, care le accentuiază frumuseţea, au fost plasate în categoria rochiilor de nuntă.

Ochii mireselor, sclipind de bucurie, zâmbesc fermecător cititorilor de pe fotografiile din secţiunea celor mai frumoase mirese.

Atingerile tandre ale buzelor tinerilor căsătoriţi sunt întipărite pe fotografiile rubricii “cel mai pasional sărut”.


Trandafiri albi, roşii, crem, orighidee, lilii  — flori minunate, care sunt un atribut indespensabil de nuntă, si-au găsit locul în   clasamentul „flori de nuntă.”.

Şi momentele unice ale cununiei , imortalizate pe  paginile revistei «Nunta» — iată ce vor putea găsi cititorii şi  eroii fotografiei în ultimul număr al revistei.


Iar dacă şi Dumneavoastră doriţi să apăreţi pe paginile revistei «Nunta» cu momente imortalizate a celui mai important eveniment din viaţă, atunci  у necesar numai să vă înregistraţi pe site-ul portalului de nuntă Svadiba.md, să plasaţi cele mai frumoase şi originale fotografii ale ceremoniei de nuntă şi  poate deja în numărul următor Dumneavoastră vă veţi recunoaşte printre fericitele feţe ale tinerilor căsătoriţi.

Merită să fie văzut

Nunta Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Nunta Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Nunta Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Nunta Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Noutăţile principale В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз В Москве молодоженам запретили приходить в ЗАГС в шортах, рваных джинсах и сыпать лепестки роз

Управление ЗАГС Москвы с 1 мая 2017 ввело дресс-код и запрет коммерческих услуг.

Nunta Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu! Studio Kleopatra: e timpul pentru bronz instantaneu!

Bronzul este aplicat la fel ca un spray, toate produsele cosmetice fiind certificate! Tehnologia este una hipoalergenică, aceasta constă dintr-un extras din trestie de zahăr. De aceea, bronzul instantaneu poate fi aplicat și femeilor gravide. Doar 15-20 minute și obțineți un bronz impecabil, fără cusururi, care se potrivește perfect cu tipul de piele pe care îl aveți.

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?