Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

IInternet-portalul de nuntă Svadiba.md împreună cu revista “Nunta” au organizat o mini-galerie nouă de fotografii colorate ale sărbătorii dragostei plasate pe paginile lucioase ale revistei “Nunta”. Cei mai îndrăzneţi autori de fotografii de nuntă au apărut pe paginile revistei, fapt pentru care organizatorii le mulţumesc mult şi le doresc mulţi ani de viaţă conjugală, plină de parfum de flori, ameţită de fericire şi clipe de bucurie şi tandreţe.

Pentru publicare au fost selectate cele mai frumoase şi originale fotografii ale participanţilor concursului de pe internet-portalul Svadiba.md. Fotografiile de nuntă, care redau bucuria şi culorile festivităţii, au fost clasificate în cinci categorii.

Mirese splendide, în rochii albe ca zăpada şi ţinute alese, care le accentuiază frumuseţea, au fost plasate în categoria rochiilor de nuntă.

Ochii mireselor, sclipind de bucurie, zâmbesc fermecător cititorilor de pe fotografiile din secţiunea celor mai frumoase mirese.

Atingerile tandre ale buzelor tinerilor căsătoriţi sunt întipărite pe fotografiile rubricii “cel mai pasional sărut”.


Trandafiri albi, roşii, crem, orighidee, lilii  — flori minunate, care sunt un atribut indespensabil de nuntă, si-au găsit locul în   clasamentul „flori de nuntă.”.

Şi momentele unice ale cununiei , imortalizate pe  paginile revistei «Nunta» — iată ce vor putea găsi cititorii şi  eroii fotografiei în ultimul număr al revistei.


Iar dacă şi Dumneavoastră doriţi să apăreţi pe paginile revistei «Nunta» cu momente imortalizate a celui mai important eveniment din viaţă, atunci  у necesar numai să vă înregistraţi pe site-ul portalului de nuntă Svadiba.md, să plasaţi cele mai frumoase şi originale fotografii ale ceremoniei de nuntă şi  poate deja în numărul următor Dumneavoastră vă veţi recunoaşte printre fericitele feţe ale tinerilor căsătoriţi.

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?