Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Expoziție specializată de nuntă "Celebration"

Pentru a doua oară în Chișinău, a avut loc expoziția specializată Celebration. Anul acesta,
iarmarocul destinat viitorilor însurăței s-a desfășurat de la 30 aprilie pînă la 3 mai..

La acest iarmaroc, toți cei care intenționează să se căsătorească, au putut să-și găsească toate cele necesare — ținute de nuntă, de seară și costume, accesorii și articole de galanterie, bijuterii, cafenele și restaurante, cortegii de nuntă, decorul și organizarea evenimentelor festive, acompaniament muzical, servicii foto-video, luna de miere și odihna de familie; iar din gama largă de suvenire, cadouri și felicitări, oaspeții pot alege ceva, cu ce îi vor surprinde pe tinerii căsătoriți. În acest fel, viitorii soți pot să aprecieze, să compare și să aleagă în același loc, și într-un timp scurt, produsele și serviciile din tematica sus-menționată, deoarece Celebration'2009 — reflectă într-o mare măsură tot spectrul de oferte existente pe piața serviciilor de organizare a ceremoniilor. Mai mult, expoziția nu doar este dedicată organizării sărbătorilor — ea însăși reprezintă, după formă și conținut — o sărbătoare! Apreciați amploarea, varietatea standurilor și atmosfera de dragoste și sărbătoare, ce învăluie expoziția, vizionînd imaginile video. De asemenea, în cadrul Celebration'09 a avut loc Ceremonia de decernare a cîștigătorului Primului Concurs Național pentru video de nuntă, organizat de către Principalul portal de nuntă al Moldovei site-ul de internet Svadiba.md.

Merită să fie văzut

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă Select Filarmonica — locația perfectă pentru o nuntă selectă

Nunta este cel mai important și emoționant eveniment în viață, pentru că în ziua nunții se pune piatra de temelie a familiei. După ce ați spus "DA" unul altuia, încep planificările și grijile organizării evenimentului, care, de altfel nu este cel mai simplu proces și, de cele mai multe ori, le dă mari bătăi de cap tinerilor. De fapt, toate pot fi evitate, dacă încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști, astfel vouă vă rămâne doar să savurați cele mai plăcute emoții.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare Cei mai buni fotografi de nuntă din Moldova. Prezentare

Fotografii și videografii sunt într-o anumită măsură magicieni. Ei sunt capabili să "prindă" și cu atenție să "ambaleze" în fișiere digitale sau pe bandă momentele cele mai fericite din viața noastră, transformându-le în "răvașe" pentru viitor. Pentru a vă înlesni procesul de căutare a magicianului potrivit, am compilat într-un articol fotografii și videografii din Moldova ale căror servicii sunt cele mai solicitate în țara noastră. Vă vom povesti în detaliu despre fiecare și, evident, vă vom prezenta și lucrările acestora.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.