Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Publicarea bannerelor

În sistemul de bannere a proiectului Svadiba.md pot fi publicate bannere în următoarele poziţii:

Bloc 1 (banner vertical). În acest bloc se permite publicarea de la unul la trei bannere. Dimensiunile au lăţimea de 240 pixeli, înălţimea maximă de 400 pixeli şi nu depăşesc 150 kilobiţi. Bannerele au formatele JPG, PNG.

Bloc 2 (banner orizontal). În acest bloc se permite publicarea a unu sau două bannere. Dimensiunile au lăţimea de 709 pixeli, înălţimea maximă de 140 pixeli şi nu depăşesc 150 kilobiţi. Bannerele au formatele JPG, PNG.

Fiecare banner trebuie să conţină linkul pentru readresare de tipul /redirect.ashx?ID=00 (detaliile pot fi aflate de la manager).

Pentru fiecare poziţie de bannere funcţionează sistemul de frecvenţe de prezentare — 50 sau 100 procente.

Preţurile sunt indicate în euro pe lună. Termenul minim de plasare este de 3 luni.Bannere publicitare


100%
50%
Secţiunile de site
Preţ şi frecvenţă
Poziţia banner
Pagina principală
160 €
80 €
120 €
60 €
100 €
50 €
140 €
70 €
100 €
50 €
a
b
c
a
b
Vertical
Orizontal
Galeria tinerilor căsătoriţi
100 €
50 €
80 €
40 €
50 €
25 €
80 €
40 €
a
b
c
a
Vertical
Orizontal
Ghid de nuntă
60 €
30 €
50 €
25 €
60 €
30 €
a
b
a
Vertical
Orizontal
Noutăţi
60 €
30 €
50 €
25 €
60 €
30 €
a
b
a
Vertical
Orizontal
Vitrina
80 €
40 €
60 €
30 €
60 €
30 €
a
b
a
Vertical
Orizontal
Catalogul companiilor
120 €
60 €
100 €
50 €
100 €
50 €
a
b
a
Vertical
Orizontal
Catalog de oferte
120 €
a
Vertical

Restricţii

Pentru a păstra imaginea atractivă a proiectului Svaiba.md, banner-ele nu trebuie să fie prea întunecate, intermitente şi agresive. Administraţia site-ului îşi rezervă dreptul de a refuza publicarea banner-ului, în cazul în care acesta contrazice normele general acceptate de ordine, etică şi morală. Vă mulţumim anticipat pentru înţelegere.

Orice informaţie despre publicitate o puteţi afla de la Administraţia site-ului la adresa info@svadiba.md sau numărul de telefon (+373) 0 796 3-90-70, 022 930-700.

Merită să fie văzut

Nunta Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Nunta Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Nunta "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.

Nunta Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese Jumbo: Paradisul nunților pentru miri și mirese

Cu cât se apropie data nunții, cu atât mai evident devine faptul că sfatul de "a te pregăti din timp de ceremonie" nu funcționează. În plus, înțelegi că cea mai importantă resursă nu sunt banii sau emoțiile, ci timpul. Iar acesta trece cu pași grăbiți! Ce facem? Doar nunta nu tolerează nepăsarea, iar dvs. nu mai aveți putere să vizitați toate saloanele din oraș pentru a găsi cele necesare. Iată răspunsul: fără a pierde minutele prețioase, mergeți la "Paradisul nunților"!

Nunta Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă Cele mai absurde "cinci mituri celebre" despre nuntă

Stereotipurile ne înconjoară peste tot şi nunta nu este o excepţie. Site-ul nostru îşi propune să vă povestească "legendele" care împiedică tranziţia din epoca de piatră către contemporanitate.

Nunta Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul  "Safari"? Organizarea nunții în afara orașului. De ce alegem restaurantul "Safari"?

Actualmente, tot mai multe cupluri preferă să-și organizeze nunta într-un cadru natural viu și deosebit, departe de zgomotul și forfota orășeanească. Sunt norocoși tinerii care aleg să organizeze nunta la restaurantul "Safari". Fiind amplasat la 38 de km de Chișinău și la 4 km de Orhei, localul este deosebit prin locația sa și prin deschiderea, la propriu, către natură.

Nunta Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții" Acțiune de caritate "Copiii — florile vieții"

Tuturor tinerilor căsătoriți invitații le oferă flori: buchete foarte mari și frumoase. Costul unor asemenea buchete de flori poate ajunge și până la câteva sute de lei. Însă acești bani irosiți pe buchete scumpe ar putea salva viața unui copil.

Nunta Cum alegem corect parfum pentru mireasa? Cum alegem corect parfum pentru mireasa?

Alegerea parfumului pentru nuntă reprezintă un moment foarte important. Deoarece make-up si coafura, în cazuri extreme, ar putea fi efectuate din nou. Dar parfumul, cum îl veți schimba?