Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Articole

Cum organizăm o serbare la cel mai înalt nivel Cum organizăm o serbare la cel mai înalt nivel

Luminos, spațios, confortabil, modern, personal agreabil și experți în domeniu — de ce altceva mai pot avea nevoie oaspeții restaurantului pentru a organiza cu încredere o nuntă, o petrecere privată, un fourchette și multe alte festivități

O nuntă magică și captivantă fără griji. Idei oferite de cafe-restaurantul O nuntă magică și captivantă fără griji. Idei oferite de cafe-restaurantul "Safari".

Dacă sunteți amatori de odihnă într-un cadru rural, adorați bucatele aromate pregătite la grătar și vinurile de calitate, dacă visați la o nuntă nu doar veselă, ci și interesantă, excepțională — alegeți "Safari".

10 reguli pentru o imagine perfectă a miresei 10 reguli pentru o imagine perfectă a miresei

Uneori, pregătindu-se de nuntă, fetele aleg separat coafura, apoi machiajul, rochia, buchetul … Și uită că indiferent de cât de frumoase n-ar fi toate aceste elemente de la sine — important e să se combine, formând un tot întreg, o imagine armonioasă.

Visaţi la o nuntă în afara oraşului?  7 motive pentru a alege Château Vartely! Visaţi la o nuntă în afara oraşului? 7 motive pentru a alege Château Vartely!

Graţie Chateau Vartely veţi reuşi să realizaţi "imposibilul" — să îmbinaţi frumuseţea mângâietoare a peisajelor moldoveneşti cu luxul şi confortul maxim. Aflaţi toate particularităţile unei nunţi organizate la chateau.

Moda de mariaj 2014 Moda de mariaj 2014

Principalii "dictatori" ai modei matrimoniale au prezentat deja lumii colecțiile lor pentru toamna anului viitor. Aceasta ar însemna că putem deja să ne pronunțăm asupra tendințelor ce vor domina vestimentația de nuntă în anul 2014.

Nunta și timpul Nunta și timpul

"Cel mai important lucru este timpul în casă, iar toate celelalte nu sunt decât deșertăciuni" cânta Larisa Dolina și avea dreptate desigur. Și totuși, în ziua nunții majoritatea tinerilor însurăței nu ar dori să aibă parte de surprize meteo. Cum să preziceți timpul, și ce să faceți dacă prognoza nu este îmbucurătoare?

Furatul și răscumpărarea miresei. Sfaturi practice Furatul și răscumpărarea miresei. Sfaturi practice

Chiar dacă mirele a cucerit deja inima miresei, în ziua nunții, posibil, va trebui să se mai lupte o dată pentru dreptul de a fi alături de ea. Și aici, în afară de farmecul personal, va trebui să fie ingenios, să posede simțul umorului și careva mijloace materiale. Vorba este despre răcumpărarea miresei.

Planul zilei de nunta Planul zilei de nunta

Ziua de nuntă de obicei e foarte încărcată. Ca să reușiți peste tot și să nu obosiți prea tare faceți din timp un plan al zilei.

Accesoriile de nuntă — lucrurile mici care dau tonul Accesoriile de nuntă — lucrurile mici care dau tonul

Fericirea femeii de zi cu zi constă din lucruri mici — din zâmbetul de dimineață al iubitului, din aroma cafelei, din culoarea suculentă a ojei de unghii ... Toate aceste detalii sunt importante, fiecare contribuind ca o piesă la mozaicul armonios al vieții. Același lucru poate fi spus și despre articolele de nuntă — aparent lucruri mici, dar de care depinde tonul general al evenimentului, anume ele reflectînd stilul și gustul organizatorilor de nunți.

Rochii de seară moderne din ultimele colecţii 2013 propuse de salonul Rochii de seară moderne din ultimele colecţii 2013 propuse de salonul "Happy Day"

Pentru evenimente cel mai bine este să Vă pregătiţi din timp, iar ţinuta de seară să o alegeţi cu mai mult de o săptămână înainte de evenimentele importante. Rochii de seară moderne din ultimele colecţii 2013 propuse de salonul "Happy Day".

Catalogul Catalogul "Pagini de nuntă 2013" a apărut deja!

În noul nostru catalog veți găsi cea mai extinsă bază de date a sălilor de nuntă și un card de discount, care vă va permite să vă economisiți banii.

Lista invitaților la nunta Lista invitaților la nunta

Mireasa si mirele, desigur – sunt personajele principale ale poveștii de nunta. Dar există și alți participanți importanți – oaspeții dumneavoastra. Să vedem, cum se face o lista a invitaților la nunta.

Tendinţe în moda pentru mirese 2013. Nu e suficient să fii frumoasă. Contează să fii stilată. Tendinţe în moda pentru mirese 2013. Nu e suficient să fii frumoasă. Contează să fii stilată.

Miresele din acest an sunt nespus de norocoase, pentru că designerii străini de rochii de nuntă au muncit mult pentru a prezenta lumii colecţii surprinzător de luxoase, rafinate și feminine. În cazul în care sunteţi deja în căutarea rochiei perfecte, în care vă veţi simţi ca o adevărată regină, plecaţi-vă urechea la sfaturile unui specialist cu experienţă în moda pentru mirese, ale consultantului salonului Happy Day.

Analiza pieţii de video nunţial în Moldova Analiza pieţii de video nunţial în Moldova

În ziua de azi o nunta fara video е la fel de imposibilă, ca și o nuntă fără mireasă. Ce servivicii video sunt disponibile la moment în Moldova? Aflați în articolul ce urmează.

Ne îmbracam în ziua nunții Ne îmbracam în ziua nunții

De cât timp aveți nevoie, ca să vă pregătiți de o petrecere? În ziua nunții acest timp se va dubla. Cum să organizați îmbracarea miresei și a mirelui, ca să nu pierdeți timp în zadar?

Afişează totul Pagini 1234567...
Ctrl Ctrl




Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.