Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Articole

Breezul de nunta Breezul de nunta

Adevărate cochilii de ocean, simboluri ale bogăţiei şi ale norocului trebuiau să decoreze sala, împreună cu perle mari artificiale, care se sfârşesc la poalele a două sculpturi de gheaţă a cailor de mare.

Rochii de mireasă de toamnă Rochii de mireasă de toamnă

Toamna este timpul diversităţii: a culorilor, gusturilor, formelor şi al texturii. Acest lucru este observat şi la rochiile propuse mireselor de saloane de mariaj din capitală.

Bijuterii de nuntă Bijuterii de nuntă

Secretele unei alegeri competente de bijuterii de mireasă de la stilişti vă vor ajuta să găsiţi decoraţiunile de nuntă cu gust impecabil!

Totul despre saloanele de mariaj Totul despre saloanele de mariaj

Ce trebuie să ştim despre saloanele de mariaj şi regulile de orientare pe teritoriul lor, înainte de a merge în căutarea imaginii sale pentru nuntă?

Cadouri de nuntă: de la tineri pentru oaspeţi Cadouri de nuntă: de la tineri pentru oaspeţi

Ce cu siguranţă poate crea dispoziţie bună oaspeţilor voştri la începutul serii de nuntă? Nu vorbim despre alcool, ci de o nouă tendinţă de a mulţumi oaspeţii cu cadouri.

Contabilitate de nuntă: ce nu trebuie de economisit atunci când comandaţi muzică? Contabilitate de nuntă: ce nu trebuie de economisit atunci când comandaţi muzică?

Cum să distribuim cheltuielile de nuntă şi ce nu trebuie de economisit, ca sărbătoarea să fie una reuşită?

Stimularea căsătoriei Stimularea căsătoriei

Dacă o femeie consideră că şi-a găsit prinţul, aceasta nu va tinde cu persistenţă să devină o prinţesă. Dacă obiectivul Dvs. este căsătoria, respectarea anumitor norme simple are putea apropia multaşteptatul eveniment!

Nunta peste hotare: trăsăturile opţiunii Nunta peste hotare: trăsăturile opţiunii

Nunta sărbătorită peste hotare este nu doar în vogă şi prestigioasă, ci şi o experienţă interesantă, memorabilă şi unică. Merită oare să obţineţi această experienţă şi ce nuanţe ar trebui să fie luate în considerare atunci când optaţi pentru acest tip de nuntă?

Ştiri despre nunţi VIP Ştiri despre nunţi VIP

Ştiri recente despre căsătoria vedetelor: cine s-a căsătorit, cine intenţionează, şi cine riscă să nu se mai căsătoreasca niciodată...

Secretele invitaţiei Secretele invitaţiei

Ce invitaţie la nuntă să inventăm, pentru ca aceasta să fie nu doar acceptată, ci şi păstrată pentru câţiva ani?

Sunteţi invitat la nuntă!? Nu faceţi panică! Sunteţi invitat la nuntă!? Nu faceţi panică!

Sunteţi invitat la nuntă, şi doriţi să faceţi o impresie agreabilă prin vestimentaţia şi manierele Dvs.? Ţineţi cont de sfaturile noastre, şi totul va fi mai bine decât v-aţi imaginat!

Rochii de nuntă la modă Rochii de nuntă la modă "mini" de la salonul Apriori

Rochiile scurte de nuntă de la vestitul designer Oxana Mukha nu vor lăsa pe nici o mireasă indiferentă.

Moderatorul nunţii: istoria relaţiei Moderatorul nunţii: istoria relaţiei

De alegerea corectă a moderatorului nunţii depinde atmosfera petrecerii voastre. Cum să facem această alegere şi de ce se ocupă moderatorul?

Petrecerea burlacitelor: scenarii, sfaturi şi comentarii Petrecerea burlacitelor: scenarii, sfaturi şi comentarii

Petrecerea burlacitelor înainte de nuntă? Cu siguranţă! Compuneţi un scenariu interesant, elaboraţi un concept original şi înainte spre impresii de neuitat!

Королевская свадьба принца Уильяма и Кейт Миддлтон Королевская свадьба принца Уильяма и Кейт Миддлтон

По окончании церемонии половина земного шара вздохнула — кто с радостью за молодых, кто с восторгом от столь пышной церемонии, кто с завистью.

Afişează totul Pagini 1234567...
Ctrl Ctrl
Merită să fie văzut

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.