Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii
15 octombrie 2014

O nuntă magică și captivantă fără griji. Idei oferite de cafe-restaurantul "Safari".

Actualmente tot mai mulți tineri visează ca nunta lor să aibă un anumit farmec, o particularitate care le-ar distinge petrecerea de sute alte ceremonii.

Сafe-restaurantului "Safari" - este un loc neobișnuit, atractiv, în stilul unui conac de vânătoare aristocratic care va transforma orice nuntă într-o ceremonie incomparabilă.

Teritoriul "Safari"

Restaurantul "Safari" este amplasat în afară orașului, la o distanță de 38 km de Chișinău și 4 km de Orhei. Cel mai interesant, că se află anume în acel loc minunat, în care automobilele fiind cu motorul oprit, în loc să alunece în vale — singure urcă la deal.

La intrare este o parcare mare. Însăși suprafața restaurantului este spațioasă, îngrijită, amintește de o mică grădină — cu alei curate și aranjamente florale. Tot aici sunt amplasate foișoare-căsuțe. În total, sunt 7, fiecare în felul său diferită. Unul dintre aceste foișoare, mic și confortabil, este extrem de solicitat de tinerele cupluri îndrăgostite. Mulți tineri îl aleg cu scopul de a-și cere iubita în căsătorie într-o atmosferă neobișnuită și romantică.

Pe teritoriul localului este și o mini-menajerie cu variate păsări domestice și sălbatice, precum și cu o drăguță familie de cerbi — mama, tata și doi pui de cerb.

Pe lângă aceasta, la "Safari" sunt deschise două terase de tip deschis, cu o capacitate de 40 persoane, fiecare fiind perfectă pentru mici evenimente de vară. Aici frecvent este organizată cununia, ceremonia de înregistrare a căsătoriei, dar și zilele de naștere și botezurile.

Puțin mai departe este terenul de joacă. Este foarte binevenit, când la nuntă sunt invitați care au copii, picii au loc pentru zbenguială, când se plictisesc să stea alături de părinți.

Sălile de la "Safari"

Cafe-restaurantul "Safari" dispune de trei săli, pentru 100, 35 și 8 persoane, dar și de o cramă. Crama este un adevărat beci — cu o mulțime de conserve de casă și colecție de vinuri. Apropo, "Safari" are propria marcă de vinuri, care nu o singură dată a obținut premii la diverse concursuri și festivaluri de vin. În cramă pot fi organizate degustații de vinuri.

Acum să analizăm sălile de bază, doar anume acestea merită cea mai mare atenție. Vă spunem din start că un asemenea decor precum e cel de la "Safari", avem mari dubii că veți mai găsi undeva.

Decorul sălilor din interiorul localului este format din zeci de colecții interesante, care ar putea fi privite ore întregi. Înainte de toate, remarc colecția de animale sălbatice împăiate — lupi, mistreți, cerbi, pisici sălbatice, rozătoare, crocodili... De asemenea, sunt colecțiile de păsări — fazani, bufnițe, păuni; și de insecte uscate — fluturi de diverse culori, păianjen tarntula, scorpion. Pe lângă acestea, aici găsiți o mulțime de blănuri de animale, precum și imaginile acestora — pe farfurii, timbre seci, pe broderii sau, pur și simplu, pe tablouri.

Bărbații întodeauna sunt atrași de colecția de arme albe, decorul principal al căreia este copia exactă a sabiei lui Ștefan cel Mare.

Afară de aceasta, în sală și pe pereți puteți vedea colecții de căni pentru vin, farfurii pictate, lumânări, lămpi de kerosen, basoreliefuri, linguri, tablouri brodate manual.

Lumânarea mirilor

Despre lumânarea mirilor de la "Safari", a fost creată o adevărată legendă. Mulți miri împreună cu miresele vin aici în mod special pentru aceasta. Despre ce fel de lumânare este vorba? Câțiva ani în urmă, proprietarii localului au inițiat o tradiție originală. În sala mică, unde se află colecția unei varietăți de lumânări din toate colțurile lumii, ei au mai pus o lumânare, pe care o făurește însăși tânărul cuplu. Fiecare pereche de tineri căsătoriți, are posibilitatea de a alege la propria dorință 1 lumânare nu prea mare, apoi mirele și mireasa o țin în mână și o topesc deasupra focului emis de o lumânare mare. Treptat, această lumânare crește și la momentul de față, a atins lungimea de 140 cm și cântărește 85 kg. În rândul tinerilor căsătoriți circulă mitul că acest ritual le va purta noroc și o căsnicie fericită timp îndelungat.

Bucătăria de la "Safari"

Cândva "Safari" și-a început activitatea într-un bufet mic, în care erau servite plăcinte, crevurști prăjiți, frigărui și jumări. Astăzi — un complex suburban mare, care propune bucate variate prioritar din bucătăria tradițională, preparate din produse proaspete, naturale, de casă.

Mândria și particularitatea localului sunt bucatele la grătar pregătite pe foc și carnea de vânat înăbușită — mistreț, iepure, căprioară. Bucătarii de la "Safari" pot cu adevărat prepara gustos felul întâi și felul doi într-un stil național.

Cât privește servirea bucatelor, "Safari" — acesta nu este acel local unde decorul atrage atenția, dar în realitate nu ai ce mânca. Aici porțiile sunt mari, adevărate, ceea ce în mod special îi bucură pe bărbați.

Momente organizatorice

La "Safari" se fac nunți de mai mult timp, prin umare momentele organizatorice sunt bine puse la punct. Prețurile pentru petrecerea nunții în acest local în medie sunt între 550 și 650 de lei pentru o persoană. În preț este inclusă deservirea și masa cu gustări.

Gratuit, localul oferă elemente de decor pentru nuntă — arcă pentru tinerii căsătoriți, buchețele și ikebane pentru mesele invitaților, precum și aranjamente decorative pentru masa mirelului și a miresei.

În calitate de cadou pentru tineri, la "Safari" sunt organizate momente speciale cu bule de săpun, iar seara atmosfera romantică este completată cu lumânări.

O atmosferă magică vara și iarnă

La cafeneaua-restaurant "Safari" este extrem de plăcut să te afli în perioada caldă a anului — să respiri aerul curat de pădure, să admiri plantele înflorite.

Dar, iarna acest complex îmbracă un farmec absolut deosebit. Atunci când afară este frig, iar în jur totul este acoperit de zăpada pufoasă — sala centrală de la "Safari" este încălzită de focul aprins într-un adevărat șemineu și sunt oferite bucate fierbinți și consistente, și băuturi calde.

Prin urmare, în orice perioadă a anului nu a-ți planifica nunta — la "Safari" întotdeauna vă veți putea organiza ceremonia cu gust, cu un farmec inconfundabil, într-o gospodărie suburbană din pădure.


Informații: Safari

Capacitate:

  • 3 săli a câte 100, 35 și 8 locuri;
  • 2 terase, a câte 40 de locuri;
  • 7 "căsuțe" pentru 4-12 persoane.

Meniu:

  • vânat;
  • bucate la grătar;
  • bucătărie națională.

Organizarea:

  • nunților;
  • ceremoniilor familiale;
  • sărbătorilor pentru copii;
  • degustațiilor de vin.

Comodități:

  • parcare;
  • teren de joacă pentru copii;
  • Wi-Fi.
журналист Вероника Горчак


Vizionari intr-o saptamina: 2
Vizionari de la data publicarii: 3428





Merită să fie văzut

Articole Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților Ce îi deranjează cel mai mult pe moldoveni atunci când caută de muncă? Răspunsurile candidaților

Peste 83% dintre candidați sunt descurajați să răspundă la o ofertă de muncă unde salariul nu este specificat. Rabota.md a realizat un sondaj cu participarea vizitatorilor ai Târgului de Cariere, care a avut loc între 27-28 octombrie la Chișinău, și a descoperit ce alte motive împiedică oamenii să trimită un CV.

Articole Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md Salariu mare și un loc de muncă aproape de casă. Ce-și mai doresc candidații moldoveni — Lucru.md

Amplasarea convenabilă a biroului — un factor prioritar pentru moldoveni atunci când își caută un post de lucru. Asta indică rezultatele sondajului realizat de site-ul Lucru.md cu vizitatorii Târgului de Cariere din Chișinău.

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.