Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Articole

Târgul specializat Târgul specializat "Celebration 2013" - ediţia a VI-a

Compania Poliproject Exhibitions S.R.L. Vă invită să participaţi la târgul specializat "Celebration 2013", ediţia a VI-a, care va avea loc la Chişinău, în perioada 28-31 martie 2013.

Moda de mariaj 2013 Moda de mariaj 2013

Cum arată o rochie de mireasă în 2013? În sezonul acesta designerii iarăși au unit ideile noi cu tradițiile vechi. Și de dată aceasta tradițiile dominează.

Magie cu propriile mâini. Master-class la tema decorul de nuntă. Magie cu propriile mâini. Master-class la tema decorul de nuntă.

Decorul crează spiritul sărbătorii. Iată de ce este atît de importantă cunoaşterea celor mai noi tendinţe în materie de decor şi aplicarea acestora în viaţă. Ţineţi cont de recomandările noastre şi experimentaţi!

Restaurantul Restaurantul "Eventus" – garanţia unui eveniment de succes!

Unul din cei mai importanţi zei ai Romei Antice a fost Eventus, acre este considerat zeul fertilităţii şi succesului. Astăzi, restaurantul care îi poartă numele atrage locuitorii Chişinăului, deoarece anume aici se organizează cele mai reuşite sărbători.

Banchet în Împărăția Oglinzilor Banchet în Împărăția Oglinzilor

Vă invităm să visați cum sa-r petrece o nuntă în Ţara Minunilor, o nuntă inspirată de faimoasa poveste a lui Lewis Carroll.

Cinci motive pentru a alege salonul Cinci motive pentru a alege salonul "Happy Day"

Noi am decis să efectuăm un mic tur al salonului nostru pe care-l propunem spre vizitare tuturor mireselor. Şi iată 5 motive pentru care acesta merită neapărat să fie vizitat!

Catalogul Catalogul "Pagini de nuntă" este accesibil!

A fost publicat mult–aşteptatul catalog "Pagini de nuntă" de la Svadiba.md. Prezentarea primei publicații naţionale de nuntă a avut loc luni, 19 martie în sala hotelului Leogrand Hotel & Convention Center.

Cel mai în vogă buchet Cel mai în vogă buchet

Buchetul miresei este unul dintre cele mai importante elemente ale ţinutei de nuntă. Dar cum va arăta cel mai în vogă buchet în anul 2012?

"Happy Day couture" ridică vălul noului sezon de nunţi!

Natalia Kocetova, şefa companiei "Happy Day couture", va relata cititoarelor noastre totul despre imaginea nunţii 2012.

 Controlul medical obligatoriu pentru înregistrarea căsătoriei la OSC este anulat! Controlul medical obligatoriu pentru înregistrarea căsătoriei la OSC este anulat!

Până de curând, înainte de înregistrarea căsătoriei controlul medical era obligatoriu.

Principalul să fie costumul frumos! Principalul să fie costumul frumos!

Mirele în ziua nunţii, la fel ca şi mireasa este în centrul atenţiei. Trebuie să arate "la patru ace" potrivindu-se partenerei sale minunate.

Idee verde pentru nunta ta Idee verde pentru nunta ta

Primăvara este timp când totul în jur se acoperă cu iarbă şi flori tandre. Este un anotimp minunat pentru nuntă!

Verighete 2012 Verighete 2012

Verighetele sunt tovarăşii de neînlocuit ai ceremoniei solemne de căsătorie. Este un simbol important al iubirii şi al căsătoriei, dar în acest caz este obiectul tendinţelor modei de nuntă.

Secretele tortului de nuntă perfect Secretele tortului de nuntă perfect

Tortul este unul dintre cele mai importante elemente ale nunţii ca buchetul miresei şi inele de nuntă. Cum sa alegem un tort de nuntă?

Secretele poşetei de nuntă Secretele poşetei de nuntă

Poşeta miresei are un farmec adevărat, înfrumuseţează rochia miresei şi completează imaginea acesteia. Dar asta nu e tot - conţinutul poşetei Vă poate salva de mai multe neplăceri care pot apărea la nuntă!

Afişează totul Pagini 1234567...
Ctrl Ctrl
Merită să fie văzut

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.