Говорите по-русски?
Intrare și înregistrare Reclamaţii şi sugestii

Vezi mai multe — alege ce e mai bun!

Site-ul Svadiba.md a fost creat cu scopul de a le ușura viitorilor miri procesul de pregătire pentru nuntă. Pe parcursul a 5 ani de activitate, am creat și implementat diverse instrumente pentru ca Dumneavoastră să găsiți rapid și cu surse minime, toate cele necesare pentru ceremonia pe care o planificați. Chiar dacă Svadiba.md este cel mai de succes site tematic din Moldova, noi nu ne oprim și, astăzi, suntem gata să Vă prezentăm un proiect nou și unic din punct de vedere al conținutului și amplorii sale — "Repetiția nunții".Repetiția nunții

De ce este nevoie de așa ceva?

De obicei, înainte de nuntă, tinerii însurăței ar putea proba doar hainele de nuntă. Celelalte servicii sunt nevoiți să le aleagă "cu ochii închiși", bazându-se, uneori, pe sfaturile prietenilor iar, de cele mai multe ori — doar pe noroc. Dar nunta este un eveniment unic în viață, iar după nuntă nu mai poți schimba nimic.

În străinătate practica repetițiilor înainte de nuntă este destul de dezvoltată. Aceasta contribuie la o planificare detaliată și minuțioasă, precum și ajută la evaluarea calității serviciilor și a corectitudinii specialiștilor, care se vor ocupa de organizarea evenimentului. Scopul principal al acestor repetiții — organizarea unei nunți perfecte.

Ideea este foarte bună, iar acum și în Moldova viitorii tineri căsătoriți au o asemenea oportunitate — portalul Svadiba.md vă oferă o posibilitate simplă, plăcută și absolut gratuită de a testa, înainte de nuntă, toate serviciile necesare.


Cum se vor întâmpla toate acestea?

Nu va trebui să alegeți, să invitați sau să plătiți cuiva. Noi vom face asta pentru Dumneavoastră.

Svadiba.md organizează o recepție-repetiție specială de nuntă. La ea vor fi invitate diverse companii, care propun servicii pentru organizarea nunții. Tinerii însurăței, participanți la proiect, vor avea posibilitatea de a vizita unul din restaurantele Chișinăului, de a studia meniul, de a gusta bucatele și de a evalua nivelul de deservire. Ei vor putea urmări o prezentare a rochiilor de mireasă și o demonstrare a celor mai stilate variante de coafuri de nuntă și machiaj. Vor putea aprecia confortul limuzinei, făcând personal o tură cu ea, dar și vor avea posibilitatea de a vedea programul distractiv al diverșilor artiști. La fel, vor primi în dar imagini de la fotografii de nuntă, iar, la sfârșitul serii, vor lua parte la lansarea în cer a baloanelor și felinarelor aprinse…

În timpul prezentărilor, tinerii vor avea posibilitatea nu doar de a vedea o gamă largă de produse de nuntă în același loc, dar, la fel, vor putea primi o mulțime de sfaturi utile și recomandări cu privire la alegerea făcută, idei și sfaturi de organizare a ceremoniei, de la cei mai buni experți în domeniu.

Cum puteți participa?

În proiect pot participa toate cuplurile care își planifică nunta în anul curent și care locuiesc pe teritoriul Republicii Moldova. Pentru a participa, trebuie să completați chestionarul anexat mai jos. Este important să completați integral chestionarul, astfel încât noi să vă putem oferi servicii care corespund maximal nunții Dumneavoastră. Cu cât mai detaliat veți descrie propria persoană și nunta pe care v-o doriți, cu atât mai multe șanse aveți să fiți selectați pentru participare.

Ulterior, noi vom contacta participanții selectați și le vom comunica data și locul desfășurării celei mai apropiate ediții "Repetiția nunții".

Povestiți-ne despre nunta dvs.
Facebook
VKontakte
Odnoklassniki
Alte metode
Mail.ru
Flickr
Google
Last.fm
LinkedIn
Live ID
LiveJournal
WebMoney
OpenID
SoundCloud
Steam
Twitter
Vimeo
Yandex
YouTubeEste suficient să indicați doar luna, dacă nu ați fixat încă o dată precisăActivând butonul "Trimite", confirmați că ați făcut cunoștință cu condițiile acordului și le acceptați.
Important! Acordăm o atenție deosebită vieții private a utilizatorilor portalului nostru, motiv pentru care, garantăm confidențialitatea informației expuse de Dumneavoastră. Toate datele vor fi folosite doar în scopuri informative, pentru ca administrația site-ului și companiile partenere ale proiectului să Vă poată propune cele mai atractive oferte. Informațiile nu vor fi distribuite persoanelor terțe.

Merită să fie văzut

Articole De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora? De ce aleg tinerii casatoriti restaurantul MiaDora?

Data nuntii a fost stabilita si alegeti un loc demn pentru celebrarea nuntii dvs.? Neobisnuitul restaurant MiaDora din Chisinau invita toti proaspat casatoritii si oaspetii acestora sa sarbatoreasca evenimentul crearii unei noi familii intr-un interior clasic si rafinat!

Articole Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea Tradiția de a avea nași — obiceiuri strămoșești și contemporanitatea

Nașii, nănașii sau nunii mari sunt numiți cuplul care merge împreună cu tinerii la Sfânta Cununie și le sunt alături toată viața, devenindu-le părinți spirituali. Formarea unei noi familii implică susținere, îndrumare, sfaturi și idei pentru a ocroti și a crește dragostea din cuplu.

Articole Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou! Restaurantul "Banket Hall" — păstrând tot ce e mai bun, descoperind ceva nou!

Chișinău, un oraș relativ mic, dar cafenele, restaurante, săli de banchet sunt mai mult decât suficiente. Dar puține reușesc să se mențină în top an de an. Un asemenea local este restaurantul complex "Banket Hall". Administrația complexului ne-a împărtășit rețeta succesului și ne-a povestit despre secretele organizării unor sărbători fericite.

Articole Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut! Produse de cofetărie miraculoase — torturi de catifea și cu efect de oglindă. Așa ceva nu ați mai văzut!

Privind aceste fotografii, e greu de crezut că acestea sunt torturi, create de mâna omului și că ar putea fi mâncate. Produsele de cofetărie mai mult seamănă cu niște pietre scumpe!

Articole Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă! Restaurantul "Select" vă oferă cel mai bun cadou de nuntă!

Nunta în Moldova - mult mai mult, decât o sărbătoare sau un eveniment festiv în onoarea tinerilor căsătoriți. Pentru poporul nostru, dar și pentru alte națiuni, unirea a două inimi iubitoare, din care se naște o familie, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Articole Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic! Jumbo: sărbătoarea dragostei și a spiritului romantic!

Ziua Îndrăgostiților — una din acele sărbători când prin aer plutește miracolul. Inima așteaptă declarații romantice și am vrea atât de mult să vină primăvara! Peste două săptămâni va sosi luna martie. Dar până atunci, pe 14 februarie, de Sf. Valentin și Valentina, CC "Jumbo" a organizat pentru toți cei care sunt în căutarea unui suflet pereche sau deja și-au găsit jumătatea, o sărbătoare plină de culoare.

Articole Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis! Restaurantul Eventus — nunta dumneavoastră de vis!

În procesul de pregătire pentru nuntă, un moment nu mai puțin important decât alegerea rochiei, este selectarea sălii în care va fi organizat evenimentul. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de foarte multe detalii. De exemplu, ar putea fi decorată anume această sală, așa cum și-ar dori mirele și mireasa? Se vor simți oare confortabil aici invitații? Cât de comod le va fi artiștilor, interpreților?

Articole "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament "Poseidon" — eleganță, stil, rafinament

Pentru cei ce preferă organizarea unei petreceri în afara orașului, sala de festivități "Poseidon" este o locație perfectă. Situată în Parcul Nistrean de la Vadul-lui-Vodă, la doar 50 m de Nistru, localul se remarcă prin unicitatea stilului, eleganță și servicii impecabile.